Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKASIM KLOMEN OVİTRELLE /GEBELİK BEKLEYEN ANNE ADAYLARI
Bende bugün klomene başladım ayın 11inde kontrol için çağırdı doktorum çatlatma iğnesine gerek duyacak mı bilmiyorum ama inşallah yumurtalarım büyüyüp tutar bu sefer Batım 28 Kasım benim de NataLieee
merhaba; bende ekim ayında ilk doz klomen ile tedaviye başladım.iki senedir olmuyordu. Polikistik overliyim+kilo da var. geçen ay çatlatma iğnesi vermedi kist oldu büyüyen yumurta da progesteron baktılar o da düşük çıkmış.. bugün hasta oldum cuma doktora gidicem yeni ay yeni umutlar, çok sıkı diyet de yapıyorum. allah hepimizn duasını kabul etsin inşallah
Bende bugün klomene başladım ayın 11inde kontrol için çağırdı doktorum çatlatma iğnesine gerek duyacak mı bilmiyorum ama inşallah yumurtalarım büyüyüp tutar bu sefer Batım 28 Kasım benim de NataLieee
merhaba; bende ekim ayında ilk doz klomen ile tedaviye başladım.iki senedir olmuyordu. Polikistik overliyim+kilo da var. geçen ay çatlatma iğnesi vermedi kist oldu büyüyen yumurta da progesteron baktılar o da düşük çıkmış.. bugün hasta oldum cuma doktora gidicem yeni ay yeni umutlar, çok sıkı diyet de yapıyorum. allah hepimizn duasını kabul etsin inşallah
Merhaba kızlar bende bu ay bekleyen içerisindeyim 2 yıldır evliyiz 9 ay korunduk o günden beridir de bekliyorum üzerime kaç kişi hamile kaldı saymadım tabi nasip bu işler ama insanı yoruyor ve üzüyor ara ara. Temmuz ayında doktora gitmiştim klomen kullandım yumurtan gelişmiş dedi sonra ultrasonda bakınca iğne verdi vuruldum o ay gebelik olmadı. bu ay yine gittim klomen verdi kullandım gittiğimde yumurtaların sağ tarafta çok diğer tarafta yok denecek kadar az dedi( geçen seferde aynı şeyi söyledi ne demek istedi anlamadım) ama yeteri kadar gelişmemiş tekrar klomen verdi 2 gün boyunca sabah akşam 2 şer tane kullandım dün tekrar gittim gelişmiş 2 tane yumurtan var dedi mmsini söylemedi bilmiyorum çatlatma iğnesi vuruldum 24 saat ilişki olmasın dedi önümüzdeki haftaya 2 güne bir ilişki istedi bakalım ne oluyor inşallah bu ay nasip olur 24 kasımı bekleyecez
Merhaba bende femara ardından 15 kasımda ovitrella vurundum. Bugün ovitrellanın üstünden tam 1 hafta geçti. Sadece iğnenin ertesi günü hafif akıntı oldu hatta kahverengi akıntı. Başka da bir akıntı olmadı. Acaba çatlamadı mı bir de şuan ara ara regl olacakmışım gibi sandı hissediyorum. Hamile kalanlar adete 1 hafta kala birşeyler hissetti mi
Merhaba ben klomen kullandım geçen çarşamba bitti bugünde ovitrelle iğnemi oldum doktor bana gün veremem verirsem doktor değil müneccim olmam lazım dedi 5 gün yaşıyor sprem dedi işte bugünden itibaren gün aşırı değerlendirmeye başlatım ovülasyon testiylede takip edicem yumurtlama gününü inşallah olur işe yarar ilaç iğne bende 2 düşük yaptım ocak ve nisanda 3 aydırda korunmuyprum
Oooo ben neler aldim ari sutu ginseng shot bile var evde bunlara harcadigim Parayla yemin ederim tup bebek yaptirmistim umarim gerek kalmazda aldiklarim ise yarar. Ari sutu bal polen icin beeo markasina bakabilirsin egricayirda iyi birde balkanbalevi var instagramda oda kendi hazirliyor:) kari koca tuketin