Neyse bat a az kaldıYok ztn sozum
Yeminim var yapmam:))))
Hangi iğneyi vuruluyorsun canım birde iğne vurulduktan ne kadar sonra ilişki oluyor bana 36 saat sonra dedi doktorum.Kızlar merhaba. Ekim ayında ilk klomen denemem başarısız oldu benim bu ay 2. Denemem olacak. Büyük ihtimal yarın iğnemi vurulcam. Hepimizin için en hayırlısı olsun
Aşılama mi çat iğnesi mi canımBende dün akşam 6 da vuruldum iğne mi bende beklemedeyim ilk denemem inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Bana doktor iğneden sonra ki 24. Saatte sonra ki üç günü de değerlendir demişti canımHangi iğneyi vuruluyorsun canım birde iğne vurulduktan ne kadar sonra ilişki oluyor bana 36 saat sonra dedi doktorum.
Çatlatma iğnesi canimAşılama mi çat iğnesi mi canım
Senin ki aşılamami canimBana doktor iğneden sonra ki 24. Saatte sonra ki üç günü de değerlendir demişti canım
Sen ne zaman vuruldum canım iğneni bende ovitrelle dün vuruldum.Ovitrelle canım. 36 saat sonra ilişki dedi bnm doktorum da ve ertesi günleri de değerlendirin dedi.
Hayır canım doğal yolla denedik olmadı klomen OVİTRELLE kullanmıstımSenin ki aşılamami canim
Hayır canım doğal yolla denedik olmadı klomen OVİTRELLE kullanmıstım
Kız test yap artık ben çatladım BurdaPespese igne olmustuk nerdesiniz kizlar
Kız test yap artık ben çatladım Burda
Canım geçen ay için dedim bu ay ilaç kullanmadım zaten adet olmayı bekliyorum klomen alıcam geneNiye olmadi kuzum senin daha var adetine
Ooyy Pazartesi ye çok varpazartesi yaparim soz
Canım geçen ay için dedim bu ay ilaç kullanmadım zaten adet olmayı bekliyorum klomen alıcam gene
Ooyy Pazartesi ye çok var
Kız yok olsa iki senedir coktan olurdu ilaçlarla ilerleyeceğim inşallahOtoban rahimle bu ay koyarsin cocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?