Yok kuzum şükürTmm sen femarayla bi kac aya kalirsin esinde sorun yok di mi
Tik oldu 5 dk da bir regl
Oldm sanip tuvaletteyim
kız biraz rahat Bırak kendini
Zamanın da yaklaştı tabi stres olabilir ama minimuma indir sen çok paniksinOf cok stresim napcam hic boyle olcami
Dusunmuyodum her ay daha artiyo ya stresi of
İçimdeki ses hamilesin diyor suanOf cok stresim napcam hic boyle olcami
Dusunmuyodum her ay daha artiyo ya stresi of
Öyle yap olmadı kuzu sen bilinYok kuzum bu hafta boyunca hic dusunmuyorum hayalim direk iyice sabredip doktorda ogrenebilmek ztn olmazsam doktorum cagirir oda takipte
Zamanın da yaklaştı tabi stres olabilir ama minimuma indir sen çok paniksin
Öyle yap olmadı kuzu sen bilin
Bencede en guzelı bende artık yapmayacam zaten kuzu doktor söyle zaten bıktım vall yaKuzu 4 ayda 5 kere kan testi sayisiz idrar testi yaptim bu 5. Ayim valla sozum var ztn cat ignesinden bazen gebelik cikiyo gecen ay oyle oldu ama aslinda degilmisim:) o yuzden beklemek en guzeli Allah sabretmeyi ogretiyor bana
Bencede en guzelı bende artık yapmayacam zaten kuzu doktor söyle zaten bıktım vall ya
Ayyy ınsallahhh o duygu nasıldır acabaAynen cok yipratici bosver belki bu vesileyle kopkoyu kirmiziyken ogreniriz bebislerimizi
selam kuzular ne var ne yok
İyilik canım çalışıyorum çok bakamıyorum buraya senden haber varmı merak ettim test yaptınmıIyidir cnm sende ne var ne yok
İyilik canım çalışıyorum çok bakamıyorum buraya senden haber varmı merak ettim test yaptınmı
Yok kuzum test yapmadim regl de olmadim henuz ins olmamDua edin nolur test yapmicam bu hafta kuzum olmazsam haftaya doktora giderimm direk
yaa nasıl dayanıyorsun ben çok merak içindeyim
Aynen bence yapmayalım ikimizde artıkHic umudum yok kuzum negatif gormeye cesaretim hic yok yapipta
Aynen bence yapmayalım ikimizde artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?