- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Öncelikle devrik cümlemi anladığın ve cevap verdiğin için teşekkür ederim ben yazdıktan sonra kendi yazdığımı ben anlayamadım daDoktora gitti sandım
GEZMELER GEZMELER
Güzel haberlerini bekliyoruz
Keşke gezme olsa kovit testi vermeye geldim cums günü içinNe olcakti bugun Şeyda nin
Aaa doğru ya demiştinKeşke gezme olsa kovit testi vermeye geldim cums günü içiniçim dışıma çıktı resmen
Öldüm resmen yaaa bi alışamadım şu test işine anammm bide bir kuyruk bir kuyruk nasil yaaaa millet hastanede resmenAaa doğru ya demiştin
O test benim korkulu rüyamÖldüm resmen yaaa bi alışamadım şu test işine anammm bide bir kuyruk bir kuyruk nasil yaaaa millet hastanede resmen
Ameliyat için diyince daha narin davranıyorlar şüpheliyim dediğinizde yardıra yardıra sokuyor o kiti ıyyyyyyy :-(O test benim korkulu rüyam
Ameliyat için diyince daha narin davranıyorlar şüpheliyim dediğinizde yardıra yardıra sokuyor o kiti ıyyyyyyy :-(
Yarın sabah çıkacak sonuç bakalım cuma nasıl geçecek endişeliyim halainsanlar hep hasta maalesef hadi cumaya az kaldı hayırlısıyla bunu da atlatırsın sen.
Iron Butterfly
Benim de ama 5 yada 6 defa yaptırmışlığım varO test benim korkulu rüyam
Benimde moralim sifir sifir sifiramannnnn içim daralıyor bugün yaaa
Hava da açtı şöyle bir sahil yapmak istiyorum
Geçmiş oslun canım yaaa rabbim şifalar versin akşam pierre loti de çay içelim gelBenimde moralim sifir sifir sifir
Annem rahatsız eşimin abisi rahatsız ben bu durumdayım üffffff
Sakin ol kuzum ya Yumurta toplama gibi düşün ama bu sefer sabaha kadar uykusuz kalmaYarın sabah çıkacak sonuç bakalım cuma nasıl geçecek endişeliyim hala
Benim de ama 5 yada 6 defa yaptırmışlığım var
Müsait bş zamanda yaparız inşallah neden olmasınGeçmiş oslun canım yaaa rabbim şifalar versin akşam pierre loti de çay içelim gel
Yaparız canım iyi ol daMüsait bş zamanda yaparız inşallah neden olmasın
Anneme geldim şimdi evde olsam dinleniyordum yarım yine annem için gidicez sabah 8buçukta hastaneyeSakin ol kuzum ya Yumurta toplama gibi düşün ama bu sefer sabaha kadar uykusuz kalma
keyfine bak rahatına bak , kafan sakinlesin gevşe biraz evde bir tütsü yak aromatik yağlar kullan buhardanlığın varsa yak mis gibi koksun.
Annenin nesi vardı ki ?Anneme geldim şimdi evde olsam dinleniyordum yarım yine annem için gidicez sabah 8buçukta hastaneye
İnşallah canım benimYaparız canım iyi ol da
cumayı da bir atlat da
hele bir senle planımız çok
Böbreklerin de taş var 6 7 tane ve 1 santim nerdeyse pazartesi ilk seyansa girdi ilaçlar falan yazıldı bitane ilaç yan etki yaptı içtikten sonra kendlnden geöer gibi oluyo gözleri kızarıyo gittik bugün Dr yokmuş yarın tekrar gidicez tahlil yapacaklar ya da ilaç değiltireceklerAnnenin nesi vardı ki ?