Benm annemde bobreginde ilkinde taş kistleşmis dediler smdi başka doktor böbrek yetmezliği başlangıcı dedi.. şu sıra böbrek sorunları çok gibi geldi bana.. annemin şeker fırladı o düzene sokulcakmisBöbreklerin de taş var 6 7 tane ve 1 santim nerdeyse pazartesi ilk seyansa girdi ilaçlar falan yazıldı bitane ilaç yan etki yaptı içtikten sonra kendlnden geöer gibi oluyo gözleri kızarıyo gittik bugün Dr yokmuş yarın tekrar gidicez tahlil yapacaklar ya da ilaç değiltirecekler
Annem 10 sene önce de aynı işlemi yaptırdı olmadı lazerle ameliyat geçirdi 1 sene olmadı bel fıtığı ameliyatı oldu 6 7 aya yakın anju oldu şimdi tekrardan yanların ağrıyor dedi durdu sağlık ocağına götürdüm ordan hastaneye sevk ettiler orda yeniden bakıldı tahliller git gel falan taş kırma karar verildi 15inde gidecektik yine ama baktım ilaçlar çok etkiliyor götürdüm oda Dr yok Allah bütün hastalsra da şifaa verdin inşallah gerçekten çok zor inşallah altından başka bişey çıkmazBenm annemde bobreginde ilkinde taş kistleşmis dediler smdi başka doktor böbrek yetmezliği başlangıcı dedi.. şu sıra böbrek sorunları çok gibi geldi bana.. annemin şeker fırladı o düzene sokulcakmis
Ayy Allah şifa versinnn bendeAnnem 10 sene önce de aynı işlemi yaptırdı olmadı lazerle ameliyat geçirdi 1 sene olmadı bel fıtığı ameliyatı oldu 6 7 aya yakın anju oldu şimdi tekrardan yanların ağrıyor dedi durdu sağlık ocağına götürdüm ordan hastaneye sevk ettiler orda yeniden bakıldı tahliller git gel falan taş kırma karar verildi 15inde gidecektik yine ama baktım ilaçlar çok etkiliyor götürdüm oda Dr yok Allah bütün hastalsra da şifaa verdin inşallah gerçekten çok zor inşallah altından başka bişey çıkmaz
İnşallah inşallah tüm hastalarımıza şifa versin başka doktorlara danışmaya fayda var geçmiş olsunAnnem 10 sene önce de aynı işlemi yaptırdı olmadı lazerle ameliyat geçirdi 1 sene olmadı bel fıtığı ameliyatı oldu 6 7 aya yakın anju oldu şimdi tekrardan yanların ağrıyor dedi durdu sağlık ocağına götürdüm ordan hastaneye sevk ettiler orda yeniden bakıldı tahliller git gel falan taş kırma karar verildi 15inde gidecektik yine ama baktım ilaçlar çok etkiliyor götürdüm oda Dr yok Allah bütün hastalsra da şifaa verdin inşallah gerçekten çok zor inşallah altından başka bişey çıkmaz
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.Böbreklerin de taş var 6 7 tane ve 1 santim nerdeyse pazartesi ilk seyansa girdi ilaçlar falan yazıldı bitane ilaç yan etki yaptı içtikten sonra kendlnden geöer gibi oluyo gözleri kızarıyo gittik bugün Dr yokmuş yarın tekrar gidicez tahlil yapacaklar ya da ilaç değiltirecekler
Amin inşallah Allah razı olsun canımALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
Aaa ben hosgeldinKizlar bir sey sorucam estroferm ve progestan kullaniyorum da progestani pazar kullanmaya basladim ogunden beri acayip ayak agrim ve kalca agrilarim var bu sekilde olan varmi
siz şuan aygül hoca da mı tedavi görüyorsunuz acabaBenim amh düşük her ay 1 yumurta oluyordu prp yapti doktorum sayi 6 ya cikti mucize resmen3 u toplandi ve de 5 e geldi..gercekten sayıdan cok labratuvar cok onemliymis iyice anladim
Amin canım inşallah Allah razı olsunIron Butterfly geçmiş olsun canım Rabbim annene ve tüm hastalara şifa versin inşallah
Yaaa kendimden birini buldum deseneAaa ben hosgeldin
İnsanın poposuna agrirmis onuda öğrenmiş olduk benimde öyle
Sorma bel bacak kasik hatta bacaklarım uyuşuyor bazen
Kaşıntı da var nemlendirici sürüyorumYaaa kendimden birini buldum deseneevet evet beni tarif ediyosun benimde pop0m agriyor birde calisiyirum ben ondan mi dedim ama diger 2sinde hic boyle olmamistim surekli bacaklarimdan damar cekiliyi gibi agri bel kasik cabasi zaten Loya-Kiana
Gecmis olsun allah sifalar versin annenizeAnneme geldim şimdi evde olsam dinleniyordum yarım yine annem için gidicez sabah 8buçukta hastaneye
Icten icten tatli tatli kasiniyoKaşıntı da var nemlendirici sürüyorum
Diyorum kendi kendime catlamiyorumdur herhalde daha bismillah
Ama oyle his veriyor kılcal damarlardan sanirim
Amin mevlam razı olsun inşallah
Vah bizi vahlar biziiii