Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Benm annemde bobreginde ilkinde taş kistleşmis dediler smdi başka doktor böbrek yetmezliği başlangıcı dedi.. şu sıra böbrek sorunları çok gibi geldi bana.. annemin şeker fırladı o düzene sokulcakmis

Benm annemde bobreginde ilkinde taş kistleşmis dediler smdi başka doktor böbrek yetmezliği başlangıcı dedi.. şu sıra böbrek sorunları çok gibi geldi bana.. annemin şeker fırladı o düzene sokulcakmis
Annem 10 sene önce de aynı işlemi yaptırdı olmadı lazerle ameliyat geçirdi 1 sene olmadı bel fıtığı ameliyatı oldu 6 7 aya yakın anju oldu şimdi tekrardan yanların ağrıyor dedi durdu sağlık ocağına götürdüm ordan hastaneye sevk ettiler orda yeniden bakıldı tahliller git gel falan taş kırma karar verildi 15inde gidecektik yine ama baktım ilaçlar çok etkiliyor götürdüm oda Dr yok Allah bütün hastalsra da şifaa verdin inşallah gerçekten çok zor inşallah altından başka bişey çıkmaz

Ayy Allah şifa versinnn bende

İnşallah inşallah tüm hastalarımıza şifa versin başka doktorlara danışmaya fayda var geçmiş olsun

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.

Kizlar bir sey sorucam estroferm ve progestan kullaniyorum da progestani pazar kullanmaya basladim ogunden beri acayip ayak agrim ve kalca agrilarim var bu sekilde olan varmi
Aaa ben hosgeldin
İnsanın poposuna agrirmis onuda öğrenmiş olduk benimde öyle

Sorma bel bacak kasik hatta bacaklarım uyuşuyor bazen

Aaa ben hosgeldin
İnsanın poposuna agrirmis onuda öğrenmiş olduk benimde öyle

Sorma bel bacak kasik hatta bacaklarım uyuşuyor bazen
Yaaa kendimden birini buldum desene evet evet beni tarif ediyosun benimde pop0m agriyor birde calisiyirum ben ondan mi dedim ama diger 2sinde hic boyle olmamistim surekli bacaklarimdan damar cekiliyi gibi agri bel kasik cabasi zaten Loya-Kiana

Kaşıntı da var nemlendirici sürüyorum

Diyorum kendi kendime catlamiyorumdur herhalde daha bismillah

Ama oyle his veriyor kılcal damarlardan sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…