- 4 Kasım 2019
- 1.514
- 1.045
- 29
Evet kist vardı gitti hemde adet olacağını biliyorsun bazen gecikmeler oluyor ama ilacı kullanınca kesin adet oluyorsunFaydası oldu mu peki
Zaten bir bıraksalar insanları kendi kendine bende karşı değilim nihayetind rabbim nasip etmeyecekse etmeyecekRica ederim
Ben abimin kızını bile sevemedim
Yanlış anlaşılmaktan çok çok yorulmuştum
Annem bile evlatlık mi alsanız diyordu düşün
Ama şimdi çok şükür bin şükür iki evladım var
Kız kardeşim bekâr..36yasinda..
Hiç öyle bir derdi yok..
Dediğin gibi insanlar hayatını idame ettiriyorlar illa evlilik çocuk olmalı diye düşünmüyorlar
Belkide çift transferdi birisi tuttuZiynet Sali de denedi ama olmadi
Bengü nun de çok ara vermeden gebe kalması yaştan dolayi normal.
Ama istediği zaman gebe kalma şansı yaştan dolayi düşük dediğin gibi tüp olmuş olabilir
Ama neden ilkinde çift transfer istemedi acaba oda var
Doğa rutkay içinde tüp diyorlar
Cagla şikelde yumurtaları ni dondurtmus kiz cocuk sahibi olmak istediği içinBelkide çift transferdi birisi tuttu
O da olabilir durun ben bengüyü arayayım da sorayımBelkide çift transferdi birisi tuttu
Ah ah canım şuan yazını okyunca aklıma geldi bir arkadaşımın çocuğuyla oynuyordum kız çocuğuydu ve beni çok seviyordu annesi sırf bu durumu bildiği için çocuğu yanına çağırıp kucağına oturttu sarıldı sanki ben onun çocuğunu ne yapıcaksami bide yıllardan beri tanırım o kişiyiRica ederim
Ben abimin kızını bile sevemedim
Yanlış anlaşılmaktan çok çok yorulmuştum
Annem bile evlatlık mi alsanız diyordu düşün
Ama şimdi çok şükür bin şükür iki evladım var
Kız kardeşim bekâr..36yasinda..
Hiç öyle bir derdi yok..
Dediğin gibi insanlar hayatını idame ettiriyorlar illa evlilik çocuk olmalı diye düşünmüyorlar
O partler başlı başına kokana işi sözüm meclisten dışarıCagla şikelde yumurtaları ni dondurtmus kiz cocuk sahibi olmak istediği için
Olabilir tabii ki
Ama çok sade yaşadı tüm sürecini Bengü
Bizim asgari ücretlilerin yaptığı gösteriş partilerine bile girmedi hiç
Biz çocuklar yokken bizim peder de çocuk bezi reklamı dönüyordu bize dönüp siz ne zaman çocuk yapacaksınız dediZaten bir bıraksalar insanları kendi kendine bende karşı değilim nihayetind rabbim nasip etmeyecekse etmeyecek
aaaaaaaaaa o doktora gittinizz mi
yok o doktor değil buna giit
insanlarda artık utanma da yok mahreme kadar girebiliyor dur durak yok maalesef
ya inanmazsın geçen yıl doğum günümde peder bile dedi eee artık nerede torun yapın artık yahu ulan ben babama idrar yolumu üşüttüm diyemezsendevir değişiyor yetişemiyoruz
Ben de o durumları yeğenim de yaşadım..ilk göz agrimizda..çok çok güzel tatlı bir bebekti..kızım olsun onun gibi olsun olayına kadar seviyordum.. maalesef doya doya sevemedim..sarilamadim onaAh ah canım şuan yazını okyunca aklıma geldi bir arkadaşımın çocuğuyla oynuyordum kız çocuğuydu ve beni çok seviyordu annesi sırf bu durumu bildiği için çocuğu yanına çağırıp kucağına oturttu sarıldı sanki ben onun çocuğunu ne yapıcaksami bide yıllardan beri tanırım o kişiyi
En hassas olduğunu zamanlar kadınları ah ah söylenecek ne çok şey varda içine atıp duruyorsunBen de o durumları yeğenim de yaşadım..ilk göz agrimizda..çok çok güzel tatlı bir bebekti..kızım olsun onun gibi olsun olayına kadar seviyordum.. maalesef doya doya sevemedim..sarilamadim ona
Bu cümleleri ağlayarak yazıyorum duabda kocaman ergen kız oldu ve en çok da bana benzetiyorlarAnnesinin dibinden bitmişim Ama o güzel kızım benim acılarımı hatırlatıyor onu gördükçe neden izin vermediler diyorum doya doya sevmeme
İnşallah hepsi olurO partler başlı başına kokana işi sözüm meclisten dışarı
ben geçen yıla kadar oda süsleme işte masa kurma vs vs istiyordum şuan fikrim değişti sanırım
güzel bir kapı süsü sade bir yazı olabilir
ama doğum fotografçısı kesin tutmak istiyorum onların 2.gün çekimleri de oluyor ya o zaman da evimde çekilmek isterim sade sıradan ama hoş.
özel hastanede doğumun 10 bin tl ye kadar çıktığı bu devirde 3-5 binde süslere veremeyeceğim maalesefff
Duygularimi hislerimi yazmissiniz sanki. baslayana kadar ayni sekilde dusunuyordum hee sadece sevmem cocuk diyemem sadece bu yasimdan sonra zor geliyo bu tedaviye baslarken ileride arkama baktigimda KESKE dememk icin basladim olursa olur olmazsa kaderimiz en azindan biz elimizden geleni yaptik deriz dedik. Ama bilmiyorum ilaclar igneler caba vs vs beni degistirdi hayal kurmaya basladim ve simdi o hayallerimin gerceklesmemesinden korkuyorum galiba yada hep kendimi baskılamisim. Sun tlf bekliyorum ama hala gelmedi o tlfBen size çok dürüst olarak bisey soylicem
Ben cocuk sevmem daha doğrusu her cocugu sevemem
Ne Ben ne eşimde illa çocuk için evlenmedik
Zaten maddi vs bazı durumlardan 2020 gibi planliyorduk cocuk işini pandemi çıktı bu zamana kaldi vs
ama inanın olmayacaksa da olmayacak sadece biz elimizden gelen herseyi yaptık ileride pişman olmayalım keşke ddenesemiydik demeyelim diye
Doktora gittik süreci başlattık
Ki kaderciyimdir aama elimden geleni yaptıktan sonra ...
Evde dururken olmayacaktı bu oturduğun yerde beklemeklede olmayacaktı
biz tedbiri aldik takdiri en güzel yere bıraktık.
Ben bir şeyi çok istemekden illa olsun demekten korkarım çünkü sınavı oluyor insanın
var hikmeti vakti süreci biliyorum
muge anli nin bir lafı var cellat olacaksa evlat olmasın diye
bakış açım bu yani
ama iğneler haplar ağrılar sızilar insanın o güçlü gardını biraz düşürüyor yalan yok ama ne olursa olsun sonuna kadar mücadelemi edicem olmazsa da
eyvallah@Zeynepkur S Sinovac @Byrmseyda1 efsunn210102 H M
O da olabilir durun ben bengüyü arayayım da sorayım
Gelir gelir daha ne güzel telefonlar gelirDuygularimi hislerimi yazmissiniz sanki. baslayana kadar ayni sekilde dusunuyordum hee sadece sevmem cocuk diyemem sadece bu yasimdan sonra zor geliyo bu tedaviye baslarken ileride arkama baktigimda KESKE dememk icin basladim olursa olur olmazsa kaderimiz en azindan biz elimizden geleni yaptik deriz dedik. Ama bilmiyorum ilaclar igneler caba vs vs beni degistirdi hayal kurmaya basladim ve simdi o hayallerimin gerceklesmemesinden korkuyorum galiba yada hep kendimi baskılamisim. Sun tlf bekliyorum ama hala gelmedi o tlf
Cagla şikelde yumurtaları ni dondurtmus kiz cocuk sahibi olmak istediği için
Olabilir tabii ki
Bizim asgari ücretlilerin yaptığı gösteriş partilerine bile girmedi
Bende merak edip bakmıştımooo kimler kimler var
- Hülya Avşar. ...
- Nurgül Yeşilçay. ...
- 3. Hande Ataizi. ...
- Demet Akalın. ...
- Yeşim Salkım. ...
- 6. Nil Karaibrahimgil. ...
- 7. Füsun Demirel. ...
- 8. Esin Maraşlıoğlu. ....... gider liste
Tüp Bebek mi yaptırmış bunlarooo kimler kimler var
- Hülya Avşar. ...
- Nurgül Yeşilçay. ...
- 3. Hande Ataizi. ...
- Demet Akalın. ...
- Yeşim Salkım. ...
- 6. Nil Karaibrahimgil. ...
- 7. Füsun Demirel. ...
- 8. Esin Maraşlıoğlu. ....... gider liste
Onu çok saçma buluyorum ya daha doğmamış bebege parti yapmakta ne biliyimCagla şikelde yumurtaları ni dondurtmus kiz cocuk sahibi olmak istediği için
Olabilir tabii ki
Bizim asgari ücretlilerin yaptığı gösteriş partilerine bile girmedi hiç
bizim olay çarşaf çarşaf ya sülale biliyor anacım
Allah'ım yaaa...
Dur arama ben konuştum dermişim
Ama süreci çok sessiz sedasız yaptı valla
Biz bile gizli derken arada fire veriyoruz
yesTüp Bebek mi yaptırmış bunlar
Ya insanların duyguları değişebilir olmadıkça daha mücadeleci de olabilirsin pesde edebilirsin çok istesende.. bence hiç istemesen girmezdin bu surece.. ben 4 sene sora basladimBen size çok dürüst olarak bisey soylicem
Ben cocuk sevmem daha doğrusu her cocugu sevemem
Ne Ben ne eşimde illa çocuk için evlenmedik
Zaten maddi vs bazı durumlardan 2020 gibi planliyorduk cocuk işini pandemi çıktı bu zamana kaldi vs
ama inanın olmayacaksa da olmayacak sadece biz elimizden gelen herseyi yaptık ileride pişman olmayalım keşke ddenesemiydik demeyelim diye
Doktora gittik süreci başlattık
Ki kaderciyimdir aama elimden geleni yaptıktan sonra ...
Evde dururken olmayacaktı bu oturduğun yerde beklemeklede olmayacaktı
biz tedbiri aldik takdiri en güzel yere bıraktık.
Ben bir şeyi çok istemekden illa olsun demekten korkarım çünkü sınavı oluyor insanın
var hikmeti vakti süreci biliyorum
muge anli nin bir lafı var cellat olacaksa evlat olmasın diye
bakış açım bu yani
ama iğneler haplar ağrılar sızilar insanın o güçlü gardını biraz düşürüyor yalan yok ama ne olursa olsun sonuna kadar mücadelemi edicem olmazsa da
eyvallah@Zeynepkur S Sinovac @Byrmseyda1 efsunn210102 H M