Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ya insanların duyguları değişebilir olmadıkça daha mücadeleci de olabilirsin pesde edebilirsin çok istesende.. bence hiç istemesen girmezdin bu surece.. ben 4 sene sora basladim
İşin tuhafı da neydi ilk evlendiğim yılarda eşime de diyordum ki biz hemen yapmayalım çocuk 2022 bizim için uygun 😅😅
Rabbim kabul mu etti dua mı oldu bilmiyoreeee

Ya insanların duyguları değişebilir olmadıkça daha mücadeleci de olabilirsin pesde edebilirsin çok istesende.. bence hiç istemesen girmezdin bu surece.. ben 4 sene sora basladim
Diyorum ya olursa olsun pişman olmayalım diye girdik

Simdi farkında değiliz ama ileri yaşlarda belki farklı düşünürüz dedik

Hayırlısı bakalım

Neler olacak daha neler gorucez 🥰🥰

Diyorum ya olursa olsun pişman olmayalım diye girdik

Simdi farkında değiliz ama ileri yaşlarda belki farklı düşünürüz dedik

Hayırlısı bakalım

Neler olacak daha neler gorucez 🥰🥰
Ben istiyorum ya desen ki başlarda boylemiydin ama hamile kalınca kaybedince daha farklı oldum. İlk başlarda olur dur hele derdim:) kısmet nasip 8 yıla gidiyorum umudum var ♥️

bizim olay çarşaf çarşaf ya sülale biliyor anacım
dünyada gerçekten ufak hastanede bir akrabayı gördüm
ben tüp bebek katındayım oda asansörle nmiş oraya neye geldin dedi muayene oldum dedim enfeksiyon kapmışım diye
zorla da yalan söyletiyorlar 🙃 her yerde tüp bbek hayalleriniz için geç değil bilmem ne😪😪
tabi akşama telefonum zır zır kız sana çaya gelicez yalan ama işleri güçleri dedikodu valla bende diyorum aaaa keşke önceden söyleseydin akşama annemler bizde gelin isterseniz ama çekinmezseniz gelmiyorlar onlarda 🙃
Ya sorma bizde de bir akraba aynı merkezi takip ediyor
Bu hafta gidicez doktora demis benimde yumurta toplama zamanımda dedim eyvah

Bir gördümu yedi düvel duyar ona açıkla buna açıkla bittik biz dedim

Görürsek ne deriz diye düşüne düşüne gittik 😁😁😁

Zorla yalana sevk ediyorlar aynen ama şükür denk gelmedik

Görse de eşimle bende sağlık sektöründeyiz iş için geldik diyecektik ama beni sedyede görse ne derdim bilmiyorum 😆😆🤣😆😆🤣😆🤣😆🤣😆🤣

Kurumu geziyorum dermişim 🤭🤣🤣🤣🤷‍♀️

Görse de eşimle bende sağlık sektöründeyiz iş için geldik diyecektik ama beni sedyede görse ne derdim bilmiyorum 😆😆🤣😆😆🤣😆🤣😆🤣😆🤣

Bı yatıp cikicaktim dersin hahehshaha

ahahaha denetim var bizde hasta olarak giriyoruz akalım muamele nasılmış dersin 🙃
hesap veriyoruz resmen bu dünyaya hesap vermek için gelmişiz

Sanirim yok

Ama iki kere işlemine girdim ne için sordun 🙄
benim sol tarafımda var evlendikten 2-3 ay sonra çıktı dr gittim zararsız kalsın dedi her gören bir parmak attı baktı mutlaka büyük değil ama tüp bebek için iğneler kullandım hormon sanırım ona da yarıyordu o sürede oda şişti şimdi indi dr o kadar rahat bir adam ki kalsınnn yaaa normal doğumda gider o yaaa gitmezse zaten zararsız yaaa dedi 😁😁

benim sol tarafımda var evlendikten 2-3 ay sonra çıktı dr gittim zararsız kalsın dedi her gören bir parmak attı baktı mutlaka büyük değil ama tüp bebek için iğneler kullandım hormon sanırım ona da yarıyordu o sürede oda şişti şimdi indi dr o kadar rahat bir adam ki kalsınnn yaaa normal doğumda gider o yaaa gitmezse zaten zararsız yaaa dedi 😁😁
Ilginc

Cunku durdukça içinde ki sıvı iltihaplasiyor

Bir farklı türü demek senin ki

Deniz hamam vs gibi alanlardan sonra görünür kadınlarda

Normalde de bir sıvı bir akıntı oluyor günlük petler kullanılır ya bu yüzden
O mikrop o akıntı yapan gözenegi tıkar ve dışarı gitmesi gereken sıvı icerde dolmaya başlar
Bartholin bu ....

Simdi ilaclar vs akıntı daha fazla doğal olarak orada ki sıvı artiyordur

🤗🤗🤗🤗🤗 siz bana geçmiş kitleyin geliyorum 😁😁😁😁

Eklentiler

• IMG20211103120245.jpg
    IMG20211103120245.jpg
    202,9 KB · Görüntüleme: 38
X