Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni fikirdeyimOnu çok saçma buluyorum ya daha doğmamış bebege parti yapmakta ne biliyim
İşin tuhafı da neydi ilk evlendiğim yılarda eşime de diyordum ki biz hemen yapmayalım çocuk 2022 bizim için uygunYa insanların duyguları değişebilir olmadıkça daha mücadeleci de olabilirsin pesde edebilirsin çok istesende.. bence hiç istemesen girmezdin bu surece.. ben 4 sene sora basladim
+1Ayni fikirdeyim
Diyorum ya olursa olsun pişman olmayalım diye girdikYa insanların duyguları değişebilir olmadıkça daha mücadeleci de olabilirsin pesde edebilirsin çok istesende.. bence hiç istemesen girmezdin bu surece.. ben 4 sene sora basladim
Bizde hep 2021 di dilimizdeİşin tuhafı da neydi ilk evlendiğim yılarda eşime de diyordum ki biz hemen yapmayalım çocuk 2022 bizim için uygun
Rabbim kabul mu etti dua mı oldu bilmiyoreeee
Ağızdan çıkanlar dua oluyor geliyor aslında inşallah mucizelere de kavuşuruz tedbir takdir insllahİşin tuhafı da neydi ilk evlendiğim yılarda eşime de diyordum ki biz hemen yapmayalım çocuk 2022 bizim için uygun
Rabbim kabul mu etti dua mı oldu bilmiyoreeee
Ben istiyorum ya desen ki başlarda boylemiydin ama hamile kalınca kaybedince daha farklı oldum. İlk başlarda olur dur hele derdim:) kısmet nasip 8 yıla gidiyorum umudum varDiyorum ya olursa olsun pişman olmayalım diye girdik
Simdi farkında değiliz ama ileri yaşlarda belki farklı düşünürüz dedik
Hayırlısı bakalım
Neler olacak daha neler gorucez
Ya sorma bizde de bir akraba aynı merkezi takip ediyorbizim olay çarşaf çarşaf ya sülale biliyor anacım
dünyada gerçekten ufak hastanede bir akrabayı gördüm
ben tüp bebek katındayım oda asansörle nmiş oraya neye geldin dedi muayene oldum dedim enfeksiyon kapmışım diye
zorla da yalan söyletiyorlar her yerde tüp bbek hayalleriniz için geç değil bilmem ne
tabi akşama telefonum zır zır kız sana çaya gelicez yalan ama işleri güçleri dedikodu valla bende diyorum aaaa keşke önceden söyleseydin akşama annemler bizde gelin isterseniz ama çekinmezseniz gelmiyorlar onlarda
Bı yatıp cikicaktim dersin hahehshahaYa sorma bizde de bir akraba aynı merkezi takip ediyor
Bu hafta gidicez doktora demis benimde yumurta toplama zamanımda dedim eyvah
Bir gördümu yedi düvel duyar ona açıkla buna açıkla bittik biz dedim
Görürsek ne deriz diye düşüne düşüne gittik
Zorla yalana sevk ediyorlar aynen ama şükür denk gelmedik
Görse de eşimle bende sağlık sektöründeyiz iş için geldik diyecektik ama beni sedyede görse ne derdim bilmiyorum
Kurumu geziyorum dermişim
ahahaha denetim var bizde hasta olarak giriyoruz akalım muamele nasılmış dersinYa sorma bizde de bir akraba aynı merkezi takip ediyor
Bu hafta gidicez doktora demis benimde yumurta toplama zamanımda dedim eyvah
Bir gördümu yedi düvel duyar ona açıkla buna açıkla bittik biz dedim
Görürsek ne deriz diye düşüne düşüne gittik
Zorla yalana sevk ediyorlar aynen ama şükür denk gelmedik
Görse de eşimle bende sağlık sektöründeyiz iş için geldik diyecektik ama beni sedyede görse ne derdim bilmiyorum
Kurumu geziyorum dermişim
Sanirim yokbartholin kisti -bezi -apsesi olan var mı ?
benim sol tarafımda var evlendikten 2-3 ay sonra çıktı dr gittim zararsız kalsın dedi her gören bir parmak attı baktı mutlaka büyük değil ama tüp bebek için iğneler kullandım hormon sanırım ona da yarıyordu o sürede oda şişti şimdi indi dr o kadar rahat bir adam ki kalsınnn yaaa normal doğumda gider o yaaa gitmezse zaten zararsız yaaa dediSanirim yok
Ama iki kere işlemine girdim ne için sordun
Ilgincbenim sol tarafımda var evlendikten 2-3 ay sonra çıktı dr gittim zararsız kalsın dedi her gören bir parmak attı baktı mutlaka büyük değil ama tüp bebek için iğneler kullandım hormon sanırım ona da yarıyordu o sürede oda şişti şimdi indi dr o kadar rahat bir adam ki kalsınnn yaaa normal doğumda gider o yaaa gitmezse zaten zararsız yaaa dedi
GEZMELER GEZMELERsiz bana geçmiş kitleyin geliyorum
Güzel haberlerini bekliyoruzsiz bana geçmiş kitleyin geliyorum
Ne olcakti bugun Şeyda ninGüzel haberlerini bekliyoruz
Doktora gitti sandımNe olcakti bugun Şeyda nin