- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Baska bir topikte dün test yaptım ve silik çıktı diye yazıyor
SElam canım Bülent Karstan memnun kaldı mı?Hormon testlerı fsh lh prolaktın ve diğerleri hsg cekıldım eşım sperm testi verdi bülent beye gittim bülent kars sonra medipole gittim sımdı eğitim ve arastırmaya gidicem
progestanı 2 gün vurdurdum sonra transferim iptal edildi vurulmadım daha 2 gün vurulmanın acısını 1 hafta çektim uykumdan uyandım sağa sola dönemedim yürürken altın ayapmış gibi yürüyordum allah yardımcın olsun canım.Yaaa kendimden birini buldum deseneevet evet beni tarif ediyosun benimde pop0m agriyor birde calisiyirum ben ondan mi dedim ama diger 2sinde hic boyle olmamistim surekli bacaklarimdan damar cekiliyi gibi agri bel kasik cabasi zaten Loya-Kiana
Progesteron mu iğne olarak mi verdiler size bana fitil vermişlerdi dolaba koydum bende kullanmıyorum şimdi diyeprogestanı 2 gün vurdurdum sonra transferim iptal edildi vurulmadım daha 2 gün vurulmanın acısını 1 hafta çektim uykumdan uyandım sağa sola dönemedim yürürken altın ayapmış gibi yürüyordum allah yardımcın olsun canım.
Bnde igne kiminde fitil kimisine 2 si bir veriliyorProgesteron mu iğne olarak mi verdiler size bana fitil vermişlerdi dolaba koydum bende kullanmıyorum şimdi diye
Transfer sonrası da ne kadar devam edecek acaba onlar bende 2 kutu var her ikiside 20 tabletBnde igne kiminde fitil kimisine 2 si bir veriliyor
3.aya kadarTransfer sonrası da ne kadar devam edecek acaba onlar bende 2 kutu var her ikiside 20 tablet
Herkes trasnfer topiği açmış3.aya kadar
Yani Düşük riski ortadan kalkana kadar
Kiz napsin herkes kendi heycanindaHerkes trasnfer topiği açmışyada bana mı denk geliyor acaba
Evet ben hem göbekten hem kalçadan hem fitil olarak hemde kan sulandırıcı iğne ile kullandım 3 transferimdede3.aya kadar
Yani Düşük riski ortadan kalkana kadar
Aaaaayyyy neden bu kadar çok verilmişti kiEvet ben hem göbekten hem kalçadan hem fitil olarak hemde kan sulandırıcı iğne ile kullandım 3 transferimdede
Hemen verilmedi ben ilki kimyasal.Aaaaayyyy neden bu kadar çok verilmişti ki
Aaaayy emeğin ödenmez biz bitanesinde ağzımız açık dolanıyozHemen verilmedi ben ilki kimyasal.
İkincisi ikiz keselerim düştü 3ncu de 3 aylık kalbi durdu sonuncu kimyasal oldu yinetedbir amaçlı öyle ilerledik
Ben günde 3 defa fitil bi tane de iğne olarak yaptırıyorum benimde sağlam yerim kalmadıBnde igne kiminde fitil kimisine 2 si bir veriliyor
Yaa çok zor Rabbim hiç yasatmadan kucağınıza versin bunaada şükür canim nabalimAaaayy emeğin ödenmez biz bitanesinde ağzımız açık dolanıyoz
Kiz napsin herkes kendi heycaninda
Hemen verilmedi ben ilki kimyasal.
İkincisi ikiz keselerim düştü 3ncu de 3 aylık kalbi durdu sonuncu kimyasal oldu yinetedbir amaçlı öyle ilerledik
Gerçekten de öyleAaaayy emeğin ödenmez biz bitanesinde ağzımız açık dolanıyoz