- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
ooo kimler kimler varZiynet Sali de denedi ama olmadi
Bengü nun de çok ara vermeden gebe kalması yaştan dolayi normal.
Ama istediği zaman gebe kalma şansı yaştan dolayi düşük dediğin gibi tüp olmuş olabilir
Ama neden ilkinde çift transfer istemedi acaba oda var
Doğa rutkay içinde tüp diyorlar
Amin cnmBir uygulama var bana gelen bildirime bakın
Ne diyeceğimi de bilemedim ki
Hepimizin ki güzel geçsin grubun adı olsun 2022 anneleri böyle böyle geçmişten gelecek hatıra defteri gibi kalsin bu topik
Doktor açıklamasında iğnelere yumurtalıklar cevap verirken 1 tanesinin önden büyüdüğü durumları engellmek için olduğunu söyledi Hepsinin eşit büyümesi içinmiş sanırımBir sorun vs oldu mu peki bu sürece kadar ki bu karara vardılar cnm
Bir de şöyle ddüşünüyorum tabi ki varsa 12.gun kana karışmayacak öncesinde ki günlerde mutlaka belli olurBende erkenden yapmak istemiyorum..
Hiç öyle hevesim de yok..
Sadece bir daha bu yola tekrar girmeyeceğim için hani eli boş donmesem keşke diyorum
Yine de elimizden hiç birşey gelmez ..nasibimiz de varsa başımızın gözümüzün üstünde yeri var..
Ama çok çok güzel bir duygu bu yollar da olmak bile
rSelin er: 1053819 .!.:Hosgeldinnnnn
Seni de ekledim listeye canım
Rabbim kucağını doldursuninşallah
HoşbuldumHosgeldinnnnn
Seni de ekledim listeye canım
Rabbim kucağını doldursuninşallah
tek embriyonun bölünüp ikiz olma şansı var mı sence ?Bir de şöyle ddüşünüyorum tabi ki varsa 12.gun kana karışmayacak öncesinde ki günlerde mutlaka belli olur
dOktorlar bence 12.gun ki beta yi merak ediyor
Atıyorum beta 12.gun 40 50 çıktı hmm sorunumuz olabilir beklenenden düşük çıktı vs diyebilirler
Ya da 600 700 cikti evet gayet güzel sorunsuz istediğimiz gibi sonucun diyebilirler
az cok sağlık ortamında ki deneyimlerimden yola çıkarak yorumladım.
Benim Fikrim bu yönde
evet çok az ihtimal de olsa var mistek embriyonun bölünüp ikiz olma şansı var mı sence ?
Bu duyguları dibine kadar yaşayan biri olarak diyorum hiç üzülme lütfenYa sen ne diyorsun ahngi diziyi açsam hemen miğdesi bulanıyor kadının dr gidiliyor hamile
yok doğum sahnesi
yok bebek alışverişi sahnesi
psikolojim kaldırmıyor
işin kötüsü bir çocuk da sevemiyorum
geçen demiştim teyzem doğum yaptı 43 yaşında 3.çocuk birde kucağıma aldım sanki benim miş gibi hissettim gülümsedi falan resmen ağlamamak için zor tuttum kendimi aslına bakarsan bebek hasretinden yanıp kavrulmuyorum rabbim aratmasın ama psikoloji çok beter bir şey.
İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.evet çok az ihtimal de olsa var mis
Ben çift istedim daha yaşın genç 35 ve sonrasına izin var dediler
ama bakarsin ıcerde kendi iki ye bölünür oda ihtimal dahilinde belli olmaz ama düşük ihtimal demislerdi
3 milyonda bir diye okumuştumtek embriyonun bölünüp ikiz olma şansı var mı sence ?
Aminnnevet çok az ihtimal de olsa var mis
Ben çift istedim daha yaşın genç 35 ve sonrasına izin var dediler
ama bakarsin ıcerde kendi iki ye bölünür oda ihtimal dahilinde belli olmaz ama düşük ihtimal demislerdi
Kesin vurur bana Kesin3 milyonda bir diye okumuştum
Kesinlikle haklısın durum çok enteresan ilerliyor insanların acımasızca ısrarları soruları onları da bıraktım bir kenaraBu duyguları dibine kadar yaşayan biri olarak diyorum hiç üzülme lütfen
Rabb'im er ya da geç bu uğraşları görüyor o duaları geri çevirmiyor
Ben bu yolda çok şükür iki kız çocuğum oldu
Spontane gebe kalmam zor iken onu da tattim ama gelişmedi maalesef kaybettim
Düşün hani..
Ve tekrar bu yola girdim kısmette varsa bu sefer de
Biz de çift olarak da sorun var yani..
Demem o ki bol bol dua et
Ve en önemlisi ne biliyor musun durumunu kabullenmek ve insanların senin bu zaafindan faydalanmasını izin vermemek
Bu bizim elimizde olan bir durum değil ki suçumuz yok ki
Hiç belli olmazKesin vurur bana Kesin
Accayip sansliyimdir
Hiç belli olmaz canım benim dua edelim en güzeli isteyelim rabbim bize hayırlısıysa versin.Hiç belli olmaz
Kızım dün bir etüt merkezinin deneme sınavins girdi
Kayıt esnasında kura çekilecek bilginiz olsun kurada çıkana ücretsiz kayıt dedi
Aynı senin gibi acayip şanslıyız dedim
Ne mi oldu .. kızımın adı çıkmış
Basit bir hikaye ama
Hiç belli olmaz canım
Rica ederimKesinlikle haklısın durum çok enteresan ilerliyor insanların acımasızca ısrarları soruları onları da bıraktım bir kenara
eşimin sürekli bir bekleyişte olması
olacak mı oluyor mu kendi içinde bir dünyada bunu düşünüp tasarlaması insana değişik bir hava veriyor
Allahtan çalışıyorum bazen kafam dağılıyor
38-40 yaşlarında 2 arkadaşım var bekar onlar bile bana güven veriyor demekti olmazsa insanlar yaşıyor gibi yani ancak yaşayan anlar sağ ol güzel dileklerin için❤❤
Ben size çok dürüst olarak bisey soylicem
Ben cocuk sevmem daha doğrusu her cocugu sevemem
Ne Ben ne eşimde illa çocuk için evlenmedik
Zaten maddi vs bazı durumlardan 2020 gibi planliyorduk cocuk işini pandemi çıktı bu zamana kaldi vs
ama inanın olmayacaksa da olmayacak sadece biz elimizden gelen herseyi yaptık ileride pişman olmayalım keşke ddenesemiydik demeyelim diye
Doktora gittik süreci başlattık
Ki kaderciyimdir aama elimden geleni yaptıktan sonra ...
Evde dururken olmayacaktı bu oturduğun yerde beklemeklede olmayacaktı
biz tedbiri aldik takdiri en güzel yere bıraktık.
Ben bir şeyi çok istemekden illa olsun demekten korkarım çünkü sınavı oluyor insanın
var hikmeti vakti süreci biliyorum
muge anli nin bir lafı var cellat olacaksa evlat olmasın diye
bakış açım bu yani
ama iğneler haplar ağrılar sızilar insanın o güçlü gardını biraz düşürüyor yalan yok ama ne olursa olsun sonuna kadar mücadelemi edicem olmazsa da
eyvallahZ Zeynepkur S Sinovac Iron Butterfly efsunn210102 H M
Canim benim
yürü beeeee sonuna kadar helal işte bu sen olmuşsun