İnşallah gönlüne göre olurKizlar bu ay bende tedaviye başlayacağım daha öncede yazmisdim adet olunca başlayacağım diye dün adet gunumdu gelen eden yok dayanamadım kan verdim sağlık ocağında sizce bir mucize olur mu yaaadet gunumude yumurtlamaya göre takip ediyorum yani dündü olmam lazımdı yumurtlamaya göre.ama c.teside test yapmisdim negatifdi acaba erken miydi c.tesi için ufff bilmiyorum kafam çorba yani
Anladım inşallah hiç beklemediğin zaman da hayırlı haber alırsın sabahın güzel duası olsunHayır hiç bir ilaç kullanmıyorum tedaviye başlamadım ki zaten henüz.bu adetimle baslayacakdim.
İnşallahBal damlıyor ağzından ne diyim ya duygusallaştım bugun ki hiç öyle biri değilimdir
Insallah
Bu arada çizimlerini gördüm
Bende hissizlestim iyice..Amin
Bugun bu ağrılardan duygusallaştım biraz
Aminn amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.yok üzülmem zaten alisdim yani olmamasına ama olursa da çok güzel olurİnşallah gönlüne göre olur
Olursan çok güzel olur tabii ama olmazsan da sonuçta bir tedavi kararın var hiç sıkma canını kaldığın yerden devam et
İnşallah canım, rabbim hepimizin yüzünü en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla güldürsün nasip etsinAnladım inşallah hiç beklemediğin zaman da hayırlı haber alırsın sabahın güzel duası olsun
Baktım canım orada gözükmüyorE nabız dan görebiliyorsan kontrol et istersen
Cnm bana da hamilesin gibi geliyorAmin
Bugun bu ağrılardan duygusallaştım biraz
2.sayfaya bakıyordum.. dediğin gibi algida seçicilik galiba..gebelik ..doğum.. yeni bebek..Eki Görüntüle 2944544 Bende sallanıp sol yanım ile takılıyorum tv izleyince bir çocuk bebek hamile görüyorum onu da bıraktım
Onlar da tüp bebek sanırım ya bir çok ünlünün tüp bebek diyorlar.2.sayfaya bakıyordum.. dediğin gibi algida seçicilik galiba..gebelik ..doğum.. yeni bebek..
42 yaşında şarkıcı Bengü 2.bebegini kucağına almış..
O haberi izlerken hepimize dua ettim kızlarr
Rabb'im hayırlıdır versin inşallah
Amçn amin inşallah2.sayfaya bakıyordum.. dediğin gibi algida seçicilik galiba..gebelik ..doğum.. yeni bebek..
Cnm bana da hamilesin gibi geliyor8.gün artık sımsıkı tutunmuştur annesine
Ya sen ne diyorsun ahngi diziyi açsam hemen miğdesi bulanıyor kadının dr gidiliyor hamile2.sayfaya bakıyordum.. dediğin gibi algida seçicilik galiba..gebelik ..doğum.. yeni bebek..
Ziynet Sali de denedi ama olmadiOnlar da tüp bebek sanırım ya bir çok ünlünün tüp bebek diyorlar.
Çünkü biri doğuyor sanki diğeri de hazırlklara başlamışlar gibi ben anlamadım yaaa
3 tane gördüYumurtalıklarıni önce baskiliyor düzene sokuyor. Uygulayan Doktorlar var hiç yumurta gordumu?
Yıllar yıllar sonra bakarız yazışmalara site kapanmazsa tabiBir uygulama var bana gelen bildirime bakın
Ne diyeceğimi de bilemedim ki
Hepimizin ki güzel geçsin grubun adı olsun 2022 anneleri böyle böyle geçmişten gelecek hatıra defteri gibi kalsin bu topik
Allah'ım nadipmetsin inşallah ayyy benim içimede sanki hamilesin tutu diye geliyor ama desem mi bilememiştimBir uygulama var bana gelen bildirime bakın
Ne diyeceğimi de bilemedim ki
Hepimizin ki güzel geçsin grubun adı olsun 2022 anneleri böyle böyle geçmişten gelecek hatıra defteri gibi kalsin bu topik
Faydası oldu mu pekiBen varım yumurta iğnelerine başlamadan önce bi kullandım yumurtalar toplandı adet oldum şimdi yine kullanıyorum
Bende erkenden yapmak istemiyorum..Yok canim yapmıcam en iyi cevap verecek olan test kan da bakılması
Eşim de istemedi erken yapmamı doktorun var bir bildiği gününü bekle sabırlı ol diyo
Progestron dan dolayi kiminde önce kan da sonra idrar da çıkarmış ve diğer kurum tüp bebek tedavi görenleri de okudum hep genelde 9. Ve 10. Gün istemişler onlardan da test
2 gün daha bekler doktorun dediği gün yaptırırım diyorum
gunler verilen embriyo nun durumuna göre ayarlaniyormus aklınızda bulunsun
3.gun embriyo transferi oldunuz diyelim onlara 15 gün sonra test günü verebiliyorlarmis
tup bebek transferi olduğu gün gebelik ssürecinde 2 .hafta gebe sayiliyorsun verilen ilaclar Rahmi 2 haftalık gebeliğe getirmiş embriyo da sanki anne karnında ki 2 haftalık süreci laboratuvar da geçirmiş düşünün
O yuzden diyorlar ki nasil normal hamile kalanlar 4. Ve 5. Haftasından itibaren belirtiler hissediyorsa tüp bebek tedavisinde de aynısı beklenir
mide bulantısı baş dönmesi tamamen psikolojiktir diyorlar ve bu bel kasik ağrısına da ilaçlardan dolayi diyorlar
Uzun oldu ama bildiklerimi yazmak istedim kaderdaşlarima
Allah'ım nadipmetsin inşallah ayyy benim içimede sanki hamilesin tutu diye geliyor ama desem mi bilememiştim