Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kizlar bu ay bende tedaviye başlayacağım daha öncede yazmisdim adet olunca başlayacağım diye dün adet gunumdu gelen eden yok dayanamadım kan verdim sağlık ocağında sizce bir mucize olur mu yaa 🥺 adet gunumude yumurtlamaya göre takip ediyorum yani dündü olmam lazımdı yumurtlamaya göre.ama c.teside test yapmisdim negatifdi acaba erken miydi c.tesi için ufff bilmiyorum kafam çorba yani 🙄
İnşallah gönlüne göre olur 🤲
Olursan çok güzel olur tabii ama olmazsan da sonuçta bir tedavi kararın var hiç sıkma canını kaldığın yerden devam et❤️

İnşallah gönlüne göre olur 🤲
Olursan çok güzel olur tabii ama olmazsan da sonuçta bir tedavi kararın var hiç sıkma canını kaldığın yerden devam et❤️
Aminn amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.yok üzülmem zaten alisdim yani olmamasına ama olursa da çok güzel olur 🤭🥰

Eki Görüntüle 2944544 Bende sallanıp sol yanım ile takılıyorum tv izleyince bir çocuk bebek hamile görüyorum onu da bıraktım 🤪
2.sayfaya bakıyordum.. dediğin gibi algida seçicilik galiba..gebelik ..doğum.. yeni bebek..
42 yaşında şarkıcı Bengü 2.bebegini kucağına almış..
O haberi izlerken hepimize dua ettim kızlarr 🤲🤲
Rabb'im hayırlıdır versin inşallah

2.sayfaya bakıyordum.. dediğin gibi algida seçicilik galiba..gebelik ..doğum.. yeni bebek..
Onlar da tüp bebek sanırım ya bir çok ünlünün tüp bebek diyorlar.
Çünkü biri doğuyor sanki diğeri de hazırlklara başlamışlar gibi ben anlamadım yaaa

Bir uygulama var bana gelen bildirime bakın
Cnm bana da hamilesin gibi geliyor🐣8.gün artık sımsıkı tutunmuştur annesine🤰🏻
:KK61::KK61::KK61::KK61:

Ne diyeceğimi de bilemedim ki 🥲🥲🥲

Hepimizin ki güzel geçsin grubun adı olsun 2022 anneleri böyle böyle geçmişten gelecek hatıra defteri gibi kalsin bu topik 😇😇

Ya sen ne diyorsun ahngi diziyi açsam hemen miğdesi bulanıyor kadının dr gidiliyor hamile
yok doğum sahnesi
yok bebek alışverişi sahnesi
psikolojim kaldırmıyor
işin kötüsü bir çocuk da sevemiyorum
geçen demiştim teyzem doğum yaptı 43 yaşında 3.çocuk birde kucağıma aldım sanki benim miş gibi hissettim gülümsedi falan resmen ağlamamak için zor tuttum kendimi aslına bakarsan bebek hasretinden yanıp kavrulmuyorum rabbim aratmasın ama psikoloji çok beter bir şey.

Onlar da tüp bebek sanırım ya bir çok ünlünün tüp bebek diyorlar.
Çünkü biri doğuyor sanki diğeri de hazırlklara başlamışlar gibi ben anlamadım yaaa
Ziynet Sali de denedi ama olmadi

Bengü nun de çok ara vermeden gebe kalması yaştan dolayi normal.

Ama istediği zaman gebe kalma şansı yaştan dolayi düşük dediğin gibi tüp olmuş olabilir

Ama neden ilkinde çift transfer istemedi acaba oda var

Doğa rutkay içinde tüp diyorlar 🤷‍♀️

Hepimizin ki güzel geçsin grubun adı olsun 2022 anneleri böyle böyle geçmişten gelecek hatıra defteri gibi kalsin bu topik 😇😇
Yıllar yıllar sonra bakarız yazışmalara site kapanmazsa tabi 🙃

Allah'ım nadipmetsin inşallah ayyy benim içimede sanki hamilesin tutu diye geliyor ama desem mi bilememiştim💃💃💃💃💃💃💃💃

Yok canim yapmıcam en iyi cevap verecek olan test kan da bakılması

Eşim de istemedi erken yapmamı doktorun var bir bildiği gününü bekle sabırlı ol diyo

Progestron dan dolayi kiminde önce kan da sonra idrar da çıkarmış ve diğer kurum tüp bebek tedavi görenleri de okudum hep genelde 9. Ve 10. Gün istemişler onlardan da test

2 gün daha bekler doktorun dediği gün yaptırırım diyorum 🙄🤷‍♀️

gunler verilen embriyo nun durumuna göre ayarlaniyormus aklınızda bulunsun

3.gun embriyo transferi oldunuz diyelim onlara 15 gün sonra test günü verebiliyorlarmis 😊

tup bebek transferi olduğu gün gebelik ssürecinde 2 .hafta gebe sayiliyorsun verilen ilaclar Rahmi 2 haftalık gebeliğe getirmiş embriyo da sanki anne karnında ki 2 haftalık süreci laboratuvar da geçirmiş düşünün

O yuzden diyorlar ki nasil normal hamile kalanlar 4. Ve 5. Haftasından itibaren belirtiler hissediyorsa tüp bebek tedavisinde de aynısı beklenir

mide bulantısı baş dönmesi tamamen psikolojiktir diyorlar ve bu bel kasik ağrısına da ilaçlardan dolayi diyorlar

Uzun oldu ama bildiklerimi yazmak istedim kaderdaşlarima🥰🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸
Bende erkenden yapmak istemiyorum..
Hiç öyle hevesim de yok..
Sadece bir daha bu yola tekrar girmeyeceğim için hani eli boş donmesem keşke diyorum 🤲

Yine de elimizden hiç birşey gelmez ..nasibimiz de varsa başımızın gözümüzün üstünde yeri var..
Ama çok çok güzel bir duygu bu yollar da olmak bile ❤️

X