Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Rica ederim
Ben abimin kızını bile sevemedim 😪
Yanlış anlaşılmaktan çok çok yorulmuştum
Annem bile evlatlık mi alsanız diyordu düşün
Ama şimdi çok şükür bin şükür iki evladım var
Kız kardeşim bekâr..36yasinda..
Hiç öyle bir derdi yok..
Dediğin gibi insanlar hayatını idame ettiriyorlar illa evlilik çocuk olmalı diye düşünmüyorlar
Zaten bir bıraksalar insanları kendi kendine bende karşı değilim nihayetind rabbim nasip etmeyecekse etmeyecek
aaaaaaaaaa o doktora gittinizz mi
yok o doktor değil buna giit
insanlarda artık utanma da yok mahreme kadar girebiliyor dur durak yok maalesef
ya inanmazsın geçen yıl doğum günümde peder bile dedi eee artık nerede torun yapın artık yahu ulan ben babama idrar yolumu üşüttüm diyemezsen 🙃 devir değişiyor yetişemiyoruz

Ziynet Sali de denedi ama olmadi

Bengü nun de çok ara vermeden gebe kalması yaştan dolayi normal.

Ama istediği zaman gebe kalma şansı yaştan dolayi düşük dediğin gibi tüp olmuş olabilir

Ama neden ilkinde çift transfer istemedi acaba oda var

Doğa rutkay içinde tüp diyorlar 🤷‍♀️
Belkide çift transferdi birisi tuttu🤔

Belkide çift transferdi birisi tuttu🤔
Cagla şikelde yumurtaları ni dondurtmus kiz cocuk sahibi olmak istediği için

Olabilir tabii ki 😇

Ama çok sade yaşadı tüm sürecini Bengü

Bizim asgari ücretlilerin yaptığı gösteriş partilerine bile girmedi hiç

Rica ederim
Ben abimin kızını bile sevemedim 😪
Yanlış anlaşılmaktan çok çok yorulmuştum
Annem bile evlatlık mi alsanız diyordu düşün
Ama şimdi çok şükür bin şükür iki evladım var
Kız kardeşim bekâr..36yasinda..
Hiç öyle bir derdi yok..
Dediğin gibi insanlar hayatını idame ettiriyorlar illa evlilik çocuk olmalı diye düşünmüyorlar
Ah ah canım şuan yazını okyunca aklıma geldi bir arkadaşımın çocuğuyla oynuyordum kız çocuğuydu ve beni çok seviyordu annesi sırf bu durumu bildiği için çocuğu yanına çağırıp kucağına oturttu sarıldı sanki ben onun çocuğunu ne yapıcaksami bide yıllardan beri tanırım o kişiyi

Olabilir tabii ki 😇

Bizim asgari ücretlilerin yaptığı gösteriş partilerine bile girmedi hiç
O partler başlı başına kokana işi sözüm meclisten dışarı
ben geçen yıla kadar oda süsleme işte masa kurma vs vs istiyordum şuan fikrim değişti sanırım
güzel bir kapı süsü sade bir yazı olabilir
ama doğum fotografçısı kesin tutmak istiyorum onların 2.gün çekimleri de oluyor ya o zaman da evimde çekilmek isterim sade sıradan ama hoş.
özel hastanede doğumun 10 bin tl ye kadar çıktığı bu devirde 3-5 binde süslere veremeyeceğim maalesefff

Zaten bir bıraksalar insanları kendi kendine bende karşı değilim nihayetind rabbim nasip etmeyecekse etmeyecek
aaaaaaaaaa o doktora gittinizz mi
yok o doktor değil buna giit
insanlarda artık utanma da yok mahreme kadar girebiliyor dur durak yok maalesef
ya inanmazsın geçen yıl doğum günümde peder bile dedi eee artık nerede torun yapın artık yahu ulan ben babama idrar yolumu üşüttüm diyemezsen 🙃 devir değişiyor yetişemiyoruz
Biz çocuklar yokken bizim peder de çocuk bezi reklamı dönüyordu bize dönüp siz ne zaman çocuk yapacaksınız dedi
Şimdi iki tane var yüzünü gören yok🤷

Kimse için yapılmıyor yanı ama biz eşimle çok çok seviyoruz çocuk olayını.. maalesef özellikle de eşim öyle bir baba ki insan ona keşke istediği kadar doğurup verseydim diyorum hani 🤭🤭

Ah ah canım şuan yazını okyunca aklıma geldi bir arkadaşımın çocuğuyla oynuyordum kız çocuğuydu ve beni çok seviyordu annesi sırf bu durumu bildiği için çocuğu yanına çağırıp kucağına oturttu sarıldı sanki ben onun çocuğunu ne yapıcaksami bide yıllardan beri tanırım o kişiyi
Ben de o durumları yeğenim de yaşadım..ilk göz agrimizda..çok çok güzel tatlı bir bebekti..kızım olsun onun gibi olsun olayına kadar seviyordum.. maalesef doya doya sevemedim..sarilamadim ona 😪
Bu cümleleri ağlayarak yazıyorum duabda kocaman ergen kız oldu ve en çok da bana benzetiyorlar🤗 Annesinin dibinden bitmişim🤭Ama o güzel kızım benim acılarımı hatırlatıyor onu gördükçe neden izin vermediler diyorum doya doya sevmeme

Ben de o durumları yeğenim de yaşadım..ilk göz agrimizda..çok çok güzel tatlı bir bebekti..kızım olsun onun gibi olsun olayına kadar seviyordum.. maalesef doya doya sevemedim..sarilamadim ona 😪
Bu cümleleri ağlayarak yazıyorum duabda kocaman ergen kız oldu ve en çok da bana benzetiyorlar🤗 Annesinin dibinden bitmişim🤭Ama o güzel kızım benim acılarımı hatırlatıyor onu gördükçe neden izin vermediler diyorum doya doya sevmeme
En hassas olduğunu zamanlar kadınları ah ah söylenecek ne çok şey varda içine atıp duruyorsun😒

O partler başlı başına kokana işi sözüm meclisten dışarı
ben geçen yıla kadar oda süsleme işte masa kurma vs vs istiyordum şuan fikrim değişti sanırım
güzel bir kapı süsü sade bir yazı olabilir
ama doğum fotografçısı kesin tutmak istiyorum onların 2.gün çekimleri de oluyor ya o zaman da evimde çekilmek isterim sade sıradan ama hoş.
özel hastanede doğumun 10 bin tl ye kadar çıktığı bu devirde 3-5 binde süslere veremeyeceğim maalesefff
İnşallah hepsi olur 🤲

Ben size çok dürüst olarak bisey soylicem

Ben cocuk sevmem daha doğrusu her cocugu sevemem

Ne Ben ne eşimde illa çocuk için evlenmedik

Zaten maddi vs bazı durumlardan 2020 gibi planliyorduk cocuk işini pandemi çıktı bu zamana kaldi vs

ama inanın olmayacaksa da olmayacak sadece biz elimizden gelen herseyi yaptık ileride pişman olmayalım keşke ddenesemiydik demeyelim diye
Doktora gittik süreci başlattık

Ki kaderciyimdir aama elimden geleni yaptıktan sonra ...

Evde dururken olmayacaktı bu oturduğun yerde beklemeklede olmayacaktı

biz tedbiri aldik takdiri en güzel yere bıraktık.

Ben bir şeyi çok istemekden illa olsun demekten korkarım çünkü sınavı oluyor insanın

var hikmeti vakti süreci biliyorum

muge anli nin bir lafı var cellat olacaksa evlat olmasın diye

bakış açım bu yani

ama iğneler haplar ağrılar sızilar insanın o güçlü gardını biraz düşürüyor yalan yok ama ne olursa olsun sonuna kadar mücadelemi edicem olmazsa da

eyvallah 😇 @Zeynepkur S Sinovac @Byrmseyda1 efsunn210102 efsunn210102 H M H M
Duygularimi hislerimi yazmissiniz sanki. baslayana kadar ayni sekilde dusunuyordum hee sadece sevmem cocuk diyemem sadece bu yasimdan sonra zor geliyo bu tedaviye baslarken ileride arkama baktigimda KESKE dememk icin basladim olursa olur olmazsa kaderimiz en azindan biz elimizden geleni yaptik deriz dedik. Ama bilmiyorum ilaclar igneler caba vs vs beni degistirdi hayal kurmaya basladim ve simdi o hayallerimin gerceklesmemesinden korkuyorum galiba yada hep kendimi baskılamisim. Sun tlf bekliyorum ama hala gelmedi o tlf

Duygularimi hislerimi yazmissiniz sanki. baslayana kadar ayni sekilde dusunuyordum hee sadece sevmem cocuk diyemem sadece bu yasimdan sonra zor geliyo bu tedaviye baslarken ileride arkama baktigimda KESKE dememk icin basladim olursa olur olmazsa kaderimiz en azindan biz elimizden geleni yaptik deriz dedik. Ama bilmiyorum ilaclar igneler caba vs vs beni degistirdi hayal kurmaya basladim ve simdi o hayallerimin gerceklesmemesinden korkuyorum galiba yada hep kendimi baskılamisim. Sun tlf bekliyorum ama hala gelmedi o tlf
Gelir gelir daha ne güzel telefonlar gelir 🥰🥰🌸🌸

Ben de çocuk düşüncesi haLa aYni canım

Sen zaten seviyormuşsun biraz daha fazla hissedebilirsin 😚🥰🥰

Haber gelince hemen yaz 🥰

Olabilir tabii ki 😇

Bizim asgari ücretlilerin yaptığı gösteriş partilerine bile girmedi

ooo kimler kimler var
  1. Hülya Avşar. ...
  2. Nurgül Yeşilçay. ...
  3. 3. Hande Ataizi. ...
  4. Demet Akalın. ...
  5. Yeşim Salkım. ...
  6. 6. Nil Karaibrahimgil. ...
  7. 7. Füsun Demirel. ...
  8. 8. Esin Maraşlıoğlu. ....... gider liste
Bende merak edip bakmıştım

🤣🤣🤣🤣🤣
Allah'ım yaaa...
Dur arama ben konuştum dermişim 😬
Ama süreci çok sessiz sedasız yaptı valla
Biz bile gizli derken arada fire veriyoruz 🤭
bizim olay çarşaf çarşaf ya sülale biliyor anacım
dünyada gerçekten ufak hastanede bir akrabayı gördüm
ben tüp bebek katındayım oda asansörle nmiş oraya neye geldin dedi muayene oldum dedim enfeksiyon kapmışım diye
zorla da yalan söyletiyorlar 🙃 her yerde tüp bbek hayalleriniz için geç değil bilmem ne😪😪
tabi akşama telefonum zır zır kız sana çaya gelicez yalan ama işleri güçleri dedikodu valla bende diyorum aaaa keşke önceden söyleseydin akşama annemler bizde gelin isterseniz ama çekinmezseniz gelmiyorlar onlarda 🙃

Ben size çok dürüst olarak bisey soylicem

Ben cocuk sevmem daha doğrusu her cocugu sevemem

Ne Ben ne eşimde illa çocuk için evlenmedik

Zaten maddi vs bazı durumlardan 2020 gibi planliyorduk cocuk işini pandemi çıktı bu zamana kaldi vs

ama inanın olmayacaksa da olmayacak sadece biz elimizden gelen herseyi yaptık ileride pişman olmayalım keşke ddenesemiydik demeyelim diye
Doktora gittik süreci başlattık

Ki kaderciyimdir aama elimden geleni yaptıktan sonra ...

Evde dururken olmayacaktı bu oturduğun yerde beklemeklede olmayacaktı

biz tedbiri aldik takdiri en güzel yere bıraktık.

Ben bir şeyi çok istemekden illa olsun demekten korkarım çünkü sınavı oluyor insanın

var hikmeti vakti süreci biliyorum

muge anli nin bir lafı var cellat olacaksa evlat olmasın diye

bakış açım bu yani

ama iğneler haplar ağrılar sızilar insanın o güçlü gardını biraz düşürüyor yalan yok ama ne olursa olsun sonuna kadar mücadelemi edicem olmazsa da

eyvallah 😇 @Zeynepkur S Sinovac @Byrmseyda1 efsunn210102 efsunn210102 H M H M
Ya insanların duyguları değişebilir olmadıkça daha mücadeleci de olabilirsin pesde edebilirsin çok istesende.. bence hiç istemesen girmezdin bu surece.. ben 4 sene sora basladim

X