- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Geldim kiiizzz aayyy çembere bakıyordum şimdi de yalancı
Kaçaklar gelmiş şimdide biz kaçalım beybiHuhuhuhu buradayım ya canısı bildirim olmayınca unutuyorum ev hanımı moduna girince işte güzel elimin altında PC
Iron Butterfly yemek yemeğe gitmeyi çok isterdim bu ay başlamadan bu ayki kotayı doldurdum maalesef
HoşbuldumAramıza hoşgeldin inşallah istediğin gibi olur canım benim herşeyin rabbim gönlüne göre versin .
Geldim kiiizzz aayyy çembere bakıyordum şimdi de yalancı
Hosgeldinnnnn5 kasım transfer gunum.eklermisiniz rica etsem
Ben de sallanmak istiyorumEki Görüntüle 2944544 Bende sallanıp sol yanım ile takılıyorum tv izleyince bir çocuk bebek hamile görüyorum onu da bıraktım
Gel canım her zaman beklerimEki Görüntüle 2944544 Bende sallanıp sol yanım ile takılıyorum tv izleyince bir çocuk bebek hamile görüyorum onu da bıraktım
Bel agrim çok oldu gece uyuyamadım hiçGünaydın kızlarrr musmutlu sabahlarınız olsun
Loya-Kiana S Sinovac Belirti durumları nedir artık meraktan ölücem yaaaaa
aminnnn inşallah bugün 8.günün test yapsan ne olur ki ?Bel agrim çok oldu gece uyuyamadım hiç
Agrin olursa parol içebilir demislerdi ama bel ağrısını kesmiyor o bende içmedim.
Belirti değil maalesef bunlar vurduğumuz igne ve günde aldığımız 8 mg estrofem hapinin marifeti
Hergun vücuda yüklendikce yükleniyor iğne ve hap vucut napsin
Gününden önce test yaptırma dediler kurumdan arıyorlar nasilsiniz durumlar nasıl diye de
Bel ağrısı kasik agrisi normal dediler
Rabbim boşa çıkarmasın ugraslarimizi inşallah
İNŞALLAH sana tutunmuş seninle birliktedir ve ağrılarının sebebidir amin amin aminBel agrim çok oldu gece uyuyamadım hiç
Agrin olursa parol içebilir demislerdi ama bel ağrısını kesmiyor o bende içmedim.
Belirti değil maalesef bunlar vurduğumuz igne ve günde aldığımız 8 mg estrofem hapinin marifeti
Hergun vücuda yüklendikce yükleniyor iğne ve hap vucut napsin
Gününden önce test yaptırma dediler kurumdan arıyorlar nasilsiniz durumlar nasıl diye de
Bel ağrısı kasik agrisi normal dediler
Rabbim boşa çıkarmasın ugraslarimizi inşallah
Yok canim yapmıcam en iyi cevap verecek olan test kan da bakılmasıaminnnn inşallah bugün 8.günün test yapsan ne olur ki ?
çıkar mı yapsak bilmiyorum da
AminİNŞALLAH sana tutunmuş seninle birliktedir ve ağrılarının sebebidir amin amin amin
Kaçıncı gün embriyosu? İnşallah tutunmustur mucizenAmin
Bugun bu ağrılardan duygusallaştım biraz
Allah razı olsun inşallah valla çok güzel bir bilgi inşallah güzel sonuçlar alırsın. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın yüzünü güldürsün inşallah canımYok canim yapmıcam en iyi cevap verecek olan test kan da bakılması
Eşim de istemedi erken yapmamı doktorun var bir bildiği gününü bekle sabırlı ol diyo
Progestron dan dolayi kiminde önce kan da sonra idrar da çıkarmış ve diğer kurum tüp bebek tedavi görenleri de okudum hep genelde 9. Ve 10. Gün istemişler onlardan da test
2 gün daha bekler doktorun dediği gün yaptırırım diyorum
gunler verilen embriyo nun durumuna göre ayarlaniyormus aklınızda bulunsun
3.gun embriyo transferi oldunuz diyelim onlara 15 gün sonra test günü verebiliyorlarmis
tup bebek transferi olduğu gün gebelik ssürecinde 2 .hafta gebe sayiliyorsun verilen ilaclar Rahmi 2 haftalık gebeliğe getirmiş embriyo da sanki anne karnında ki 2 haftalık süreci laboratuvar da geçirmiş düşünün
O yuzden diyorlar ki nasil normal hamile kalanlar 4. Ve 5. Haftasından itibaren belirtiler hissediyorsa tüp bebek tedavisinde de aynısı beklenir
mide bulantısı baş dönmesi tamamen psikolojiktir diyorlar ve bu bel kasik ağrısına da ilaçlardan dolayi diyorlar
Uzun oldu ama bildiklerimi yazmak istedim kaderdaşlarima
Amin
Bugun bu ağrılardan duygusallaştım biraz