Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Selam kızlar size birşey soracağım. Adetin 2.günü ultrasonda yumurta kontrolüne gittiğimde doktor bu ay hemen başlamicaz, o yüzden folikülleri düzenlemek için bu ay doğum kontrol hapı kullanacaksın bitince adet olduğunda gel o zaman başlayacağız dedi. Ben daha önce 2 kez tüp bebek denemesi yaptım hiçbirinde doktorum böyle birşey uygulamamıştı. Aranızda tüp bebek öncesi bu tarz bir tedavi gören var mı?
Hoşgeldin canım aramıza 🌹

Selam kızlar size birşey soracağım. Adetin 2.günü ultrasonda yumurta kontrolüne gittiğimde doktor bu ay hemen başlamicaz, o yüzden folikülleri düzenlemek için bu ay doğum kontrol hapı kullanacaksın bitince adet olduğunda gel o zaman başlayacağız dedi. Ben daha önce 2 kez tüp bebek denemesi yaptım hiçbirinde doktorum böyle birşey uygulamamıştı. Aranızda tüp bebek öncesi bu tarz bir tedavi gören var mı?
Yumurtalıklarıni önce baskiliyor düzene sokuyor. Uygulayan Doktorlar var hiç yumurta gordumu?

Bir sorun vs oldu mu peki bu sürece kadar ki bu karara vardılar cnm🥰

Ben varım yumurta iğnelerine başlamadan önce bi kullandım yumurtalar toplandı adet oldum şimdi yine kullanıyorum

Hoş geldin aramıza.🥰

Yok canim yapmıcam en iyi cevap verecek olan test kan da bakılması

Eşim de istemedi erken yapmamı doktorun var bir bildiği gününü bekle sabırlı ol diyo

Progestron dan dolayi kiminde önce kan da sonra idrar da çıkarmış ve diğer kurum tüp bebek tedavi görenleri de okudum hep genelde 9. Ve 10. Gün istemişler onlardan da test

2 gün daha bekler doktorun dediği gün yaptırırım diyorum 🙄🤷‍♀️

gunler verilen embriyo nun durumuna göre ayarlaniyormus aklınızda bulunsun

3.gun embriyo transferi oldunuz diyelim onlara 15 gün sonra test günü verebiliyorlarmis 😊

tup bebek transferi olduğu gün gebelik ssürecinde 2 .hafta gebe sayiliyorsun verilen ilaclar Rahmi 2 haftalık gebeliğe getirmiş embriyo da sanki anne karnında ki 2 haftalık süreci laboratuvar da geçirmiş düşünün

O yuzden diyorlar ki nasil normal hamile kalanlar 4. Ve 5. Haftasından itibaren belirtiler hissediyorsa tüp bebek tedavisinde de aynısı beklenir

mide bulantısı baş dönmesi tamamen psikolojiktir diyorlar ve bu bel kasik ağrısına da ilaçlardan dolayi diyorlar

Uzun oldu ama bildiklerimi yazmak istedim kaderdaşlarima🥰🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸
Kalbine sağlık canım benim bizde o süreçlere gelebilecek mi bakalım inşallah bekliyoruz 4 gözle
En başlarda bende tüp bebek işlemleri çok hızlı gidiyor diyordum kendime maşallah dememişim demek ki
birde anlamadığım bir durum bar e2 sine baktıranlar sonucum yüksek çıkmış taze transfer olmaz felan filan diyor bende E2 ye kimse bakmadı yani acaba baygınken mi aldılar kanı haberim de yok ama şaşırıyorum ..

Kalbine sağlık canım benim bizde o süreçlere gelebilecek mi bakalım inşallah bekliyoruz 4 gözle
En başlarda bende tüp bebek işlemleri çok hızlı gidiyor diyordum kendime maşallah dememişim demek ki
birde anlamadığım bir durum bar e2 sine baktıranlar sonucum yüksek çıkmış taze transfer olmaz felan filan diyor bende E2 ye kimse bakmadı yani acaba baygınken mi aldılar kanı haberim de yok ama şaşırıyorum ..
E nabız dan görebiliyorsan kontrol et istersen

Kizlar bu ay bende tedaviye başlayacağım daha öncede yazmisdim adet olunca başlayacağım diye dün adet gunumdu gelen eden yok dayanamadım kan verdim sağlık ocağında sizce bir mucize olur mu yaa 🥺 adet gunumude yumurtlamaya göre takip ediyorum yani dündü olmam lazımdı yumurtlamaya göre.ama c.teside test yapmisdim negatifdi acaba erken miydi c.tesi için ufff bilmiyorum kafam çorba yani 🙄

Kizlar bu ay bende tedaviye başlayacağım daha öncede yazmisdim adet olunca başlayacağım diye dün adet gunumdu gelen eden yok dayanamadım kan verdim sağlık ocağında sizce bir mucize olur mu yaa 🥺 adet gunumude yumurtlamaya göre takip ediyorum yani dündü olmam lazımdı yumurtlamaya göre.ama c.teside test yapmisdim negatifdi acaba erken miydi c.tesi için ufff bilmiyorum kafam çorba yani 🙄
İlaç kullanımı yapıyorsan geçikmen normal canım bence 1 2 gün daha bekle derim ben

Günaydın kızlarrr musmutlu sabahlarınız olsun 😍
Loya-Kiana Loya-Kiana S Sinovac Belirti durumları nedir artık meraktan ölücem yaaaaa 🤪😋😛
Günaydın kizlarrrrrr 🤗🤗
Benim bir önceki denememde test in sonralarina doğru bol bol akıntım oluyordu her defasında âdet oldum diye düşünüyordum çünkü bildiğiniz adet belirtilerim oluyordu karın ağrısı gibi daha çok
Birde gonapeptyl yapmistim 4.gun . sonrasında göğüs ağrısı başlamıştı
Ve pozitifi alıp sağlıklı bir kızım olmuştu çok şükür

Bu belirtileri bildiğim için birde 3kez gebelik olayını (birisi gelişmedi küretaj olmuşum) yaşayan biri olaraktan şimdi de çok dinliyorum kendimi ..ne alemdeyim diyorum.. belirtileri bilincede insan gerçekci oluyor kendine karşı da😒

Gelelim şuanki halime.. bugün 7.gunum
Sadece dünden itibaren göğüslerim de hafifçe bir sızı girip çıkıyor..öyle dolgunluk ağrı filan yok..bu sızıyı da yaptığım gonapeptyl bağladım sanırım

X