Evet bana da oyle soylendi .Banada Dr ayni şeyleri söyledi alıp 1 ay dinlendirme yapacaklar sanırım yada duruma göre erkene de alabiliriz seni dediler
Ben 6 sene önce polip ameliyatı oldum.polip küçük ama gebe kalmaya engel,ya da düşüğe sebep olabilir diye genel anestesi altında histeroskopi oldum.6 ay bekledik kendiliginden gebe kalamadım.ilk tüp bebek denememden 5 yasinda oglum var.kardeş için gittgimizde bu mart ayında polip var dendi ama çok küçük hemen histeroskopi yapalim dedi.ben olmak istemiyorum daha önceden oldum patolojiye de gitti kötü birsey cikmadı.vücut kendisi yeniliyormuş.neyse nisan ayindaki adetimde polip gözükmedi doktor hic bahsetmedi bile.ikinci tüp bebek denemem nagatif oldu.üçüncü deneme kistten kaynakli yarıda kaldı.adet olmayı bekliyorum kist ya da polip gözükmez inş,dua ediyorumBşzde mesela ne eşimde nede bende sıkıntı yok denildi bütün işlemler oldu yumurta toplama işleminde. 1 iönceki alttan muaynede rahim içinde polip var hem yumurta toplama yapalım hem onu alalım dediler ama almamışlar şimdi adet oldum pazartesi kontrole gittim kontrol bile etmediler cuma gidicem anestezi verilmeden polip alınacakmış çok küçükmüş aneteziye gerek yokmuşama nasıl olacak bilmiyorum zaten bende panik atak var
Bende okudum hayırlı olsun inşallahKızlar @Cosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Ya KAYYUM : Her işte yardımı Allahtan beklemek ,isteklerine kavuşmak için
@LOYANAH M @Sinovac Iron Butterfly @efsunn210102 Z Zeynepkur @Saturnyildizi @nur-80 Luna277 @Birbumut @lightbrown @aaa1234 M Meltem _13 @Ay42 @zeynep44044 @Amanita @nuray1033 @Hayalperestttttttt @CevikKiz
Baska doktora gitmeden icim rahay etmeyecek sanirim firsat bulabilirsek kontrol amacli da olsa baska doktora gidecegim aklimda kalacagina emin olmak en iyisiUmarım. Bir an önce düzene girer bütün sıkıntılarınız baya olmuş yaaa
Marttan beri tedavim devam ediyor inşallah herşey güzel olur Rabb'im kucaklarimizi doldursun :)Ayarlamişlardir onlar sanırım
Kesinlikle alanında uzman başka bir doktora daha görünmenizde fayda var.insanın içi rahat ediyor.kendimden biliyorumBaska doktora gitmeden icim rahay etmeyecek sanirim firsat bulabilirsek kontrol amacli da olsa baska doktora gidecegim aklimda kalacagina emin olmak en iyisi
Insallah duzene girer skntilarim sizinde insallah iyi gecer histereskopiniz
Herseyi oraya bagliyorum kendi kendim de iyice stres oluyorum en iyisi öyle yapmakKesinlikle alanında uzman başka bir doktora daha görünmenizde fayda var.insanın içi rahat ediyor.kendimden biliyorum
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah benim kendi tüp bebek Dr yapacak bu işlemi zaten bütün hastaları çok çok memnun ben güveniyorum doktoruma ama işte içe birşey düştümü daha düzelmiyor pekEvet bana da oyle soylendi .
Ilaclardan suphelenildi daha once bsy yoktu .
Insallah iyi gecer .
Ben arastirma firsati bulamamistim kendi doktoruma oluvermistim guvendigim icin.
Anlatımınız çok güzel olmuş teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinBen 6 sene önce polip ameliyatı oldum.polip küçük ama gebe kalmaya engel,ya da düşüğe sebep olabilir diye genel anestesi altında histeroskopi oldum.6 ay bekledik kendiliginden gebe kalamadım.ilk tüp bebek denememden 5 yasinda oglum var.kardeş için gittgimizde bu mart ayında polip var dendi ama çok küçük hemen histeroskopi yapalim dedi.ben olmak istemiyorum daha önceden oldum patolojiye de gitti kötü birsey cikmadı.vücut kendisi yeniliyormuş.neyse nisan ayindaki adetimde polip gözükmedi doktor hic bahsetmedi bile.ikinci tüp bebek denemem nagatif oldu.üçüncü deneme kistten kaynakli yarıda kaldı.adet olmayı bekliyorum kist ya da polip gözükmez inş,dua ediyorumÇok uzun anlattım ama burda doktora olan güven çok önemli
Amin amin inşallah ama anestesisiz nasıl olacak bakalım nasıl geçecek yumurta toplama işleminde çok stres yapıp korkmuştum bunda da aynısı olsun istemiyorum inşallah hayırla rahat geçer sorunsuzBaska doktora gitmeden icim rahay etmeyecek sanirim firsat bulabilirsek kontrol amacli da olsa baska doktora gidecegim aklimda kalacagina emin olmak en iyisi
Insallah duzene girer skntilarim sizinde insallah iyi gecer histereskopiniz
Yumurta toplama anestezili oldu degil mi?Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah benim kendi tüp bebek Dr yapacak bu işlemi zaten bütün hastaları çok çok memnun ben güveniyorum doktoruma ama işte içe birşey düştümü daha düzelmiyor pek
Anlatımınız çok güzel olmuş teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
Amin amin inşallah ama anestesisiz nasıl olacak bakalım nasıl geçecek yumurta toplama işleminde çok stres yapıp korkmuştum bunda da aynısı olsun istemiyorum inşallah hayırla rahat geçer sorunsuz
Evet yumurta toplamam çok güzel geçti korkudan gece uyumadım bile bilmiyorum daha tam ne olacağını o zaman ama çatala yattım gözümü kapattım sonra baktım annem yanımda uyandırmaya çalışıyor beni ve sonrasında hiç ağrım sancım bile olmadıYumurta toplama anestezili oldu degil mi?
Doktoeunuza soyleseniz panik atak var korkuyorum deseniz anestezili yapsa?
Ne kutlu ki agri çekmemişsin ben agildigim da de tekrar beni unutmasını istemiştim 11 yumurta topladılar 5 yumurtam döllenmisti. 26 Ekim de 2 tane kullandım 3 tane kaldiBen o gece sabaha kadar uyumadım opu günü hastaneye gittim parmaklarımı sıkıyorum ameliyathane kapısı önünde sonra içeri alındım yanımda benimle aynı gün olan bi abla vardı onunla konuştuk baya bi sonra benden önce onu aldılar yarım saat falan sürdü sadece 1 yumurtası varmış onun ve baya üzgündü sonra getirdiler odaya bende bakıyorum nasıl ağrısı sızısı var mı ne durumda baktım rahat ağrısı sısızı yok dedim Allah'ım sen yardım et gittim çatala yattım Dr geldi iyi uykular şeydacım dedi gitti bi uyandım odada yatıyorumama o zamanlar resmen korkak kedi gibiydim
Yumurta toplama sonrası Benim olmustu hafif agrım ve hafif kanamamEvet yumurta toplamam çok güzel geçti korkudan gece uyumadım bile bilmiyorum daha tam ne olacağını o zaman ama çatala yattım gözümü kapattım sonra baktım annem yanımda uyandırmaya çalışıyor beni ve sonrasında hiç ağrım sancım bile olmadı
Çok bakıyorum bu konuda bilgi edinmeye çalışıyorum ama pek yok çoğu kişi anestezi altında yaptırmış hemşireye bende dedim anetezi olsa neden dedin dedim ama çok küçük zaten sadece hafif adet ağrısı gibi ağrım olacak o kadar dedi ana bilemiyorum Allah'tan hayırlısı inşallahYumurta toplama sonrası Benim olmustu hafif agrım ve hafif kanamam
Sizin guzel gecmis .
Dokotrunuza anestezi konusunda ısrarlı olabilirisiniz belki .
Bende baya korkmstm.
Belki anestezi almayan arkadaslarimiz varsa yardimci olabilirler size varsa eger iciniz rahatlar biraz
Doktorunuz oyle uygun goruyorsa vardir bildigi diyelim ozamanÇok bakıyorum bu konuda bilgi edinmeye çalışıyorum ama pek yok çoğu kişi anestezi altında yaptırmış hemşireye bende dedim anetezi olsa neden dedin dedim ama çok küçük zaten sadece hafif adet ağrısı gibi ağrım olacak o kadar dedi ana bilemiyorum Allah'tan hayırlısı inşallah
5 kasımda transferim var benimde benide eklermisiniz listeyeAşgısı @efsunn210102 da benimle aynı gün opu oldu oda transfer için gün bekliyor yazdı ama sen görmedin sanırım
OkudumKızlar @Cosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Ya KAYYUM : Her işte yardımı Allahtan beklemek ,isteklerine kavuşmak için
@LOYANAH M @Sinovac Iron Butterfly @efsunn210102 Z Zeynepkur @Saturnyildizi @nur-80 Luna277 @Birbumut @lightbrown @aaa1234 M Meltem _13 @Ay42 @zeynep44044 @Amanita @nuray1033 @Hayalperestttttttt @CevikKiz
5 kasım transfer gunum.eklermisiniz rica etsemTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim
İnne rabbeke huvel hallâkul alîm
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
@LOYANA 26 Ekim transfer oldu Bekliyor M Meltem _13 26 Ekim transfer oldu Bekliyor @Sinovac 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @aaa1234 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @Ay42 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @nur-80 1 Kasım transfer oldu Bekliyor @Cosi 3 Kasım Transfer olacak Luna277 4 Kasım Transfer olacak @zeynep44044 Transfer olacak @Amanita Transfer olacak @Birbumut Transfer olacak Iron Butterfly Transfer olacak @nuray1033 Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak Z Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi 4 Kasım OPU olacak @efsunn210102 Transfer olacak @lightbrown ____ OPU olacak @sanat08 ____ OPU olacak Selin n ____ OPU olacak
Bende okudum hayirlisi olsun insallahOkudum
Hoşgeldin aramıza5 kasım transfer gunum.eklermisiniz rica etsem
Geç olsun güç olmasınMarttan beri tedavim devam ediyor inşallah herşey güzel olur Rabb'im kucaklarimizi doldursun :)