BEndE okudum inşallahKızlar @Cosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Ya KAYYUM : Her işte yardımı Allahtan beklemek ,isteklerine kavuşmak için
Loya-Kiana H M S Sinovac Iron Butterfly efsunn210102 @Zeynepkur @Saturnyildizi @nur-80 @derya2526 U Ufktugba @lightbrown @aaa1234 @Meltem _13 @Ay42 @zeynep44044 @Amanita @nuray1033 @Hayalperestttttttt @CevikKiz
Aramıza hoşgeldin canım5 kasımda transferim var benimde benide eklermisiniz listeye@selin n
AynenGeç olsun güç olmasıninşallah amin ..
Onlar hangi surecteydi doktor muayene işleri falan var miydi bugun dinleniyorlardir belkiDoğru düzgün sesleri çıkmadı bugün
Selin beklemede daha yeniydi galiba efsun da benlmle yumurta toplandı transfer güni beklemede daha belli değil benim gibi sanırımOnlar hangi surecteydi doktor muayene işleri falan var miydi bugun dinleniyorlardir belki
Selin beklemede daha yeniydi galiba efsun da benlmle yumurta toplandı transfer güni beklemede daha belli değil benim gibi sanırım
Ben varim ama kafamda tilkiler dolasiyoree nerde bunlar
Neden nolduBen varim ama kafamda tilkiler dolasiyor
OkudumKızlar @Cosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Ya KAYYUM : Her işte yardımı Allahtan beklemek ,isteklerine kavuşmak için
Loya-Kiana H M S Sinovac Iron Butterfly efsunn210102 @Zeynepkur @Saturnyildizi @nur-80 @derya2526 U Ufktugba @lightbrown @aaa1234 @Meltem _13 @Ay42 @zeynep44044 @Amanita @nuray1033 @Hayalperestttttttt @CevikKiz
Dozu neye göre yükseltiyor lar canım. Önceki verilen doz neydi sana150 bu kez 225 ama az yumurtam vardi..
3 solda bir sagda gorunuyordu yarin bakalm ne cikacak
Geldim kiiizzz aayyy çembere bakıyordum şimdi de yalancıee nerde bunlar
Huhuhuhu buradayım ya canısı bildirim olmayınca unutuyorum ev hanımı moduna girince işte güzel elimin altında PCDoğru düzgün sesleri çıkmadı bugün
Aramıza hoşgeldin inşallah istediğin gibi olur canım benim herşeyin rabbim gönlüne göre versin .