Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bende kist yoktu. Doktor kist oluşmaması için veriyorum dedi. Bana da anlamsız geldi aslında. Çünkü hiç kist olmuyordu zaten . Opu yapıldı mı sizde ?
Dondurulmuş transfer olucam kısmetse.opu yapılmayacak.mayıs ayındaki tedavim kistten kaynaklı ara kanamalar yaşadım ve tedavim yarıda iptal oldu

Bunumu demeknistesiler o zaman olustu ama hani gidisat iyi deil o zaman bunu demeknistemisler anladigim kadariyla persembe gunu imzaya cagirdirlar dondurma islemi olursa imza gerekiyomus olmazsa gelmicez o zaman dedim hayir geliceksiniz dedi. Safak hoca 5. Gun embriyosu istiyomus ne yani 3. Gun olursa copemi atacaz

Dondurulmuş transfer olucam kısmetse.opu yapılmayacak.mayıs ayındaki tedavim kistten kaynaklı ara kanamalar yaşadım ve tedavim yarıda iptal oldu
İnşallah bu sefer her şey yolunda gider ve sonuç muhteşem olur ben opudan biraz korkuyorum açıkçası

İşte çöpe atılmamasi lazım normalde bazıları illa 5.gune bekletiyor embriyonun durumuna göre inşallah öyle birşey olmaz bekleyelim bakalım henüz erken bunun için

İşte çöpe atılmamasi lazım normalde bazıları illa 5.gune bekletiyor embriyonun durumuna göre inşallah öyle birşey olmaz bekleyelim bakalım henüz erken bunun için
Cok moralim mozuldu o yuzden saatler gecmek bilmiyor zaten yasim 38 amh 0.01 3. Gun embriyosu olursa koy iste ( bu arada hic stresim yok diyodum bu benim coktan kaderime yazildi diyodum hani naparsam yapayim olacak olanin onune gecemem zaten diyodum opu ya girerken bile cok rahattim heyecan yoktu ama bugun bana bi haller oldu )

Ben de OPU dan korkuyorum ya gerçi anestezi altında yapılıyormuş ama insan tedirginlik yaşıyor yinede
Doktora sorduğumda eğer toplanan yumurta çok olursa adet ağrısı gibi bir ağrı yaşarsın dedi . Yaşadığımız süreçler tedirginlik yapıyor bence .
Sizin daha önce gebeliğiniz oldu mu?
Ben geçen sene 13 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum. Bu olaydan sonra doktora gitmek bana işkence gibi geldi hep . Zaten sonra da gebelik oluşmadı

Ben de OPU dan korkuyorum ya gerçi anestezi altında yapılıyormuş ama insan tedirginlik yaşıyor yinede
Ben o gece sabaha kadar uyumadım opu günü hastaneye gittim parmaklarımı sıkıyorum ameliyathane kapısı önünde sonra içeri alındım yanımda benimle aynı gün olan bi abla vardı onunla konuştuk baya bi sonra benden önce onu aldılar yarım saat falan sürdü sadece 1 yumurtası varmış onun ve baya üzgündü sonra getirdiler odaya bende bakıyorum nasıl ağrısı sızısı var mı ne durumda baktım rahat ağrısı sısızı yok dedim Allah'ım sen yardım et gittim çatala yattım Dr geldi iyi uykular şeydacım dedi gitti bi uyandım odada yatıyorum ama o zamanlar resmen korkak kedi gibiydim

Yumurta sayısı fazla olunca 2 3 gün çok ağrı yapıyor doğru ama geçiyor ilaçlarla şükür adet ağrısı ne ki wc ye çıkmakta zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…