Morfolojiyi hiç bilmiyoruz . Yapılan spermiyogramda yazmıyordu . Ben de merak ediyorum tekrar yaptırcaz o yüzden . Sayı 5 milyon civarı . Siz de doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz ? Ben ilk defa kullanıyorum ve ciddi anlamda mide bulantısı yapıyor
Bugun aradilar 4 yumurtadan 1 tanesi dollenmis ama embriyo olusmama ihtimali var dediler anlamadim ama olumsuz bisey oldugunu farkettimYarın arayacaklar dimi? Çok stresli heycanli gerçekten
Normalde 1 tane olur. Bazen ilaçla da bitane olur. Ama tüp bebek daha onemli bı süreç oldugu için eşdeğer hormonları biraz fazla almak şansı yukarı çıkartmak gerekiyor.Normalde de büyüyor ama
1 yumurta embriyo olmus demekki beklicekler. 2 yada 3 gün bekletiyorlsr eğer istenilen hücre dizilimi olmassa embriyo yaşamayabilir.Bugun aradilar 4 yumurtadan 1 tanesi dollenmis ama embriyo olusmama ihtimali var dediler anlamadim ama olumsuz bisey oldugunu farkettim
Dondurulmuş transfer olucam kısmetse.opu yapılmayacak.mayıs ayındaki tedavim kistten kaynaklı ara kanamalar yaşadım ve tedavim yarıda iptal olduBende kist yoktu. Doktor kist oluşmaması için veriyorum dedi. Bana da anlamsız geldi aslında. Çünkü hiç kist olmuyordu zaten . Opu yapıldı mı sizde ?
Of ya gerçekten çok zor Allah bizlere kolaylık versin inşallahNormalde 1 tane olur. Bazen ilaçla da bitane olur. Ama tüp bebek daha onemli bı süreç oldugu için eşdeğer hormonları biraz fazla almak şansı yukarı çıkartmak gerekiyor.
İnşallah bu sefer her şey yolunda gider ve sonuç muhteşem olurDondurulmuş transfer olucam kısmetse.opu yapılmayacak.mayıs ayındaki tedavim kistten kaynaklı ara kanamalar yaşadım ve tedavim yarıda iptal oldu
İşte çöpe atılmamasi lazım normalde bazıları illa 5.gune bekletiyor embriyonun durumuna göre inşallah öyle birşey olmaz bekleyelim bakalım henüz erken bunun içinBunumu demeknistesiler o zaman olustu ama hani gidisat iyi deil o zaman bunu demeknistemisler anladigim kadariyla persembe gunu imzaya cagirdirlar dondurma islemi olursa imza gerekiyomus olmazsa gelmicez o zaman dedim hayir geliceksiniz dedi. Safak hoca 5. Gun embriyosu istiyomus ne yani 3. Gun olursa copemi atacaz
Ben de OPU dan korkuyorum ya gerçi anestezi altında yapılıyormuş ama insan tedirginlik yaşıyor yinedeİnşallah bu sefer her şey yolunda gider ve sonuç muhteşem olurben opudan biraz korkuyorum açıkçası
Cok moralim mozuldu o yuzden saatler gecmek bilmiyor zaten yasim 38 amh 0.01 3. Gun embriyosu olursa koy isteİşte çöpe atılmamasi lazım normalde bazıları illa 5.gune bekletiyor embriyonun durumuna göre inşallah öyle birşey olmaz bekleyelim bakalım henüz erken bunun için
Doktora sorduğumda eğer toplanan yumurta çok olursa adet ağrısı gibi bir ağrı yaşarsın dedi . Yaşadığımız süreçler tedirginlik yapıyor bence .Ben de OPU dan korkuyorum ya gerçi anestezi altında yapılıyormuş ama insan tedirginlik yaşıyor yinede
Opuda birşey yok o hallolur 5 dakikada çıkıyorsun ağrı kesici vuruyor özellerBen de OPU dan korkuyorum ya gerçi anestezi altında yapılıyormuş ama insan tedirginlik yaşıyor yinede
Ben o gece sabaha kadar uyumadım opu günü hastaneye gittim parmaklarımı sıkıyorum ameliyathane kapısı önünde sonra içeri alındım yanımda benimle aynı gün olan bi abla vardı onunla konuştuk baya bi sonra benden önce onu aldılar yarım saat falan sürdü sadece 1 yumurtası varmış onun ve baya üzgündü sonra getirdiler odaya bende bakıyorum nasıl ağrısı sızısı var mı ne durumda baktım rahat ağrısı sısızı yok dedim Allah'ım sen yardım et gittim çatala yattım Dr geldi iyi uykular şeydacım dedi gitti bi uyandım odada yatıyorumBen de OPU dan korkuyorum ya gerçi anestezi altında yapılıyormuş ama insan tedirginlik yaşıyor yinede
Yumurta sayısı fazla olunca 2 3 gün çok ağrı yapıyor doğru ama geçiyor ilaçlarla şükür adet ağrısı ne ki wc ye çıkmakta zorlandımDoktora sorduğumda eğer toplanan yumurta çok olursa adet ağrısı gibi bir ağrı yaşarsın dedi . Yaşadığımız süreçler tedirginlik yapıyor bence .
Sizin daha önce gebeliğiniz oldu mu?
Ben geçen sene 13 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum. Bu olaydan sonra doktora gitmek bana işkence gibi geldi hep . Zaten sonra da gebelik oluşmadı
Geçmiş olsunYumurta sayısı fazla olunca 2 3 gün çok ağrı yapıyor doğru ama geçiyor ilaçlarla şükür adet ağrısı ne ki wc ye çıkmakta zorlandım
okudumKızlarCosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Ya KAYYUM : Her işte yardımı Allahtan beklemek ,isteklerine kavuşmak için
Loya-Kiana H M S Sinovac Iron Butterfly efsunn210102 Z Zeynepkur S Saturnyildizi N nur-80 Luna277 U Ufktugba Sandal kokusu A aaa1234 M Meltem _13 A Ay42 Z zeynep44044 X xnobodyx N nuray1033 Hayalperestttttttt CevikKiz