- 4 Kasım 2019
- 1.514
- 1.045
- 29
Aynen canım bende cetrodite kullandım 3 gün ama 4. Gün gayet iyi oldum hafif ağrı vardı çok azaldı 1 hafta sonra adet olunca rahatlıyorsunBenim de ilk opuda serum takmışlardı çıktıktan sonra ve 3 gün daha cetrodite vurulmaya devam etmiştim inş bu da geçen seferki gibi olur onda da ilk gün sancım olmuştu daha sonra daha iyiydim hatta adet olunca hiç birşey kalmıyor
E2 değerini hatırlıyo musun canım kaçtıAynen canım bende cetrodite kullandım 3 gün ama 4. Gün gayet iyi oldum hafif ağrı vardı çok azaldı 1 hafta sonra adet olunca rahatlıyorsun
Doğrudur yeni bir bilgi sahibi oldum sanırımNe kadar az yumurta olursa o kadar az hissedilir canım sayı çoğaldıkça ağrı artıyor
Şey E2 değeri ne oluyor acaba nerden bakıyorsunuz yada öğreniyorsunuz acabaE2 değerini hatırlıyo musun canım kaçtı
Estradiol hormonu tahlili vermedinmi öncedenNerdeyse transfer aşamasına geldim ama hala 0 bilgiye sahibim abi yaaa nedir bu ohss E2 falan filan
Şey bu mu ?Estradiol hormonu tahlili vermedinmi önceden
Yumurtlamayla alakalı bı hormon.
Yapmadı ilaç yazıldı onlar iyi gelir dinlen dedi bizim doktor biraz değişiklik .Ciddi misin benim doktorum ağrı kesici serum taktırdı çok ağrın olursa ara gel dedi şaşırdım sonuçta ağrın varsa farklı bişeyde olabilir
Canım doktor zaten opudan önce dedi bu şekilde sana transfer yapamam hiç kan almama gerek yok dedi o yüzden bakılmadıE2 değerini hatırlıyo musun canım kaçtı
Evet buŞey bu mu ?
3000 üstü çıkmıştır zaten. Benm de sadece 3000 üstü yaziyordu net değer yoktu 2ncisindeCanım doktor zaten opudan önce dedi bu şekilde sana transfer yapamam hiç kan almama gerek yok dedi o yüzden bakılmadı
Ohss çok yumurta toplanınca karında veya vucütta su birikmesi aşırı ağrı vs durumları oluyor genelde pcolar oluyor zaten e 2 değerine göre sanırım taze transfer yapılıp yapılmayacağı belli oluyor değere göreNerdeyse transfer aşamasına geldim ama hala 0 bilgiye sahibim abi yaaa nedir bu ohss E2 falan filan
Ne gibi ayrıntıEvet buyumurta sayısı kalitesi de belirleniyor başka ayrıntılarda var
Çok teşekkür ederim kızlar bilgileriniz için Allah razı olsun inşallah şimdi benim E2 değerim ne anlama gelmiş oluyor 20sind3 toplandı benim yumurtalarım 2 tane çok iyi ve güzel kalitedeler denildiOhss çok yumurta toplanınca karında veya vucütta su birikmesi aşırı ağrı vs durumları oluyor genelde pcolar oluyor zaten e 2 değerine göre sanırım taze transfer yapılıp yapılmayacağı belli oluyor değere göre
Evet eğer teker teker koyduracaksan ayrı koymak daha mantıklı öyle olması gerekirBide kızlar şimdi aklıma geldi benim 2 tane emriyo oluştu donduruldu ya hemşire bana şey dedi ikisini brilkte mi donduralım yoksa ayrı ayrı mı bende ikisininde ayrı ayrı tüplerde dondurmak istedim çünkü dondurma esnasında -180derece kullandıklarını açmak içim bazı kimyasal ısı türevi şeyler kullandıkları falan söylediler(yanlış hatırlamıyorsam) bende bunu duyunca ayrı ayrı istedim eğer biri zarar görürse öteki de zarar görmesin dedim size böyle birşey dendi mi hiç bide eşimle ikimiz dondurma konusuna imza attık
Netten yazsan çıkar detaylıNe gibi ayrıntı
Çok teşekkür ederim kızlar bilgileriniz için Allah razı olsun inşallah şimdi benim E2 değerim ne anlama gelmiş oluyor 20sind3 toplandı benim yumurtalarım 2 tane çok iyi ve güzel kalitedeler denildi
Boşver canım rakamlara hiç takılma vallahi her doktorun işleyişi farklı çoğu kişinin opu zamanında e 2 sine bakılıyor ama benimkine bakmadı bende ilk başlarda embriyo kalitesine taktım yok 5aa yok 4aa falan diye sonra dedim en kaliteli olsada olmayanlar var o yüzden rabbim ne derse o olur hiç sormadım bile hastaneye nasıl kalitesi sadece kalitesi iyi dediler tamam dedimNe gibi ayrıntı
Çok teşekkür ederim kızlar bilgileriniz için Allah razı olsun inşallah şimdi benim E2 değerim ne anlama gelmiş oluyor 20sind3 toplandı benim yumurtalarım 2 tane çok iyi ve güzel kalitedeler denildi
Talim 25 ve ilk 2 denemede 1er yumurta konacak olmadı 3cü denemede çift yumurta konacak falan dediler daha yeni yeni aklıma geliyor valla bunlarEvet eğer teker teker koyduracaksan ayrı koymak daha mantıklı öyle olması gerekir
Yumurta değil embriyo kızTalim 25 ve ilk 2 denemede 1er yumurta konacak olmadı 3cü denemede çift yumurta konacak falan dediler daha yeni yeni aklıma geliyor valla bunlar
Anam aha bitane daha yaw 5aa 4aa vıyyyyy bence ben hiç tedavi görmedim rast gele geçtim girdim çıktımBoşver canım rakamlara hiç takılma vallahi her doktorun işleyişi farklı çoğu kişinin opu zamanında e 2 sine bakılıyor ama benimkine bakmadı bende ilk başlarda embriyo kalitesine taktım yok 5aa yok 4aa falan diye sonra dedim en kaliteli olsada olmayanlar var o yüzden rabbim ne derse o olur hiç sormadım bile hastaneye nasıl kalitesi sadece kalitesi iyi dediler tamam dedim
şeyyyyyYumurta değil embriyo kızdeneyerek koyucak demekki