- 13 Ekim 2021
- 797
- 1.801
- 29
Allah Kabul etsin Canimokudum
Okuduğunuz Esmalar sizlere de dönsün insallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Kabul etsin Canimokudum
OkudumKızlar Cosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Ya KAYYUM : Her işte yardımı Allahtan beklemek ,isteklerine kavuşmak için
Loya-Kiana H M @Sinovac @Byrmseyda1 efsunn210102 Z Zeynepkur S Saturnyildizi @nur-80 @derya2526 @Birbumut Sandal kokusu @aaa1234 @Meltem _13 @Ay42 @zeynep44044 @Amanita @nuray1033 Hayalperestttttttt @CevikKiz
Hayırlı olsun canım bende doğum kontrol hapıyla başladım sonra yumurtalar için iğne vericek sana sonrasında toplama olavakMerhaba. Ben çok yeni bir üyeyim ve aranıza katılmak isterim Benim de ilk tüp bebek deneyimin olacağı için tecrübeli arkadaşların bilgisinden faydalanırım diye düşündüm . 1 hafta önce doktora gittim ve bu ay ginera isimli doğum kontrol hapı verdi. Adetin 2. Günü gideceğim .
Okudum inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar Cosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Loya-Kiana H M @Sinovac @Byrmseyda1 efsunn210102 Z Zeynepkur S Saturnyildizi @nur-80 @derya2526 @Birbumut Sandal kokusu @aaa1234 @Meltem _13 @Ay42 @zeynep44044 @Amanita @nuray1033 Hayalperestttttttt @CevikKiz
Allah razı olsun kızlar Rabbim bu yolda olan hiç bir kulunun kucağını boş bırakmasınKızlar Cosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Bende bu cümlede üstüme düşen pay için teşekkür ederim ⚘Ne güzel bir grup oldu bu Selin n iyi ki açmışsın inşallah hepimizin ayı olur Kasım 🕊
İnşallah gebelikte rekor kıran grup oluruzçok mütevaziyimdir Cosi
OkudumKızlar Cosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Ayyyyy harika bir temenniİnşallah gebelikte rekor kıran grup oluruz
okudum..Kızlar Cosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Histereskopi den dolayı mı bu rahatsızlık oluştu?Hanımlar merhaba uzun zamandir tedavideyiz bir türlü transfer olamiyorum hep artı biseyler cikiyor
Histereskopi olmustum onun Sonrasında Rahim duvarı esitlenmiyor bi kısım kalın bi kısım.ince diyor doktorum.
Esit olması gerektigini söylüyor.
Neden böyle oldhgunu bilmiyorum benim gibi olup düzene giren var mı?
OkudumRabbim kabul etsinKızlar Cosi yarın transfer olacak
(Ya Kayyum) (156 kere)
Okumamız gerekiyor
Rahim dinlendirme oldu eğer o sırada hamile kalırsan ohss şiddetlenir beta HCG arttırıyor ohss riskini.Geçmiş olsun peki o zaman hamilelik olmuş muydu ?
Okudum
OkudumRabbim kabul etsin
Allah kabul etsin canlarımokudum..
Okuyacağım akşam inşallahAllah kabul etsin canlarım
Okuduğunuz esmalar sizlere dönsün insallahhh
Nerde oldunuz histereskopinizi acaba CD aldinizmiHanımlar merhaba uzun zamandir tedavideyiz bir türlü transfer olamiyorum hep artı biseyler cikiyor
Histereskopi olmustum onun Sonrasında Rahim duvarı esitlenmiyor bi kısım kalın bi kısım.ince diyor doktorum.
Esit olması gerektigini söylüyor.
Neden böyle oldhgunu bilmiyorum benim gibi olup düzene giren var mı?