Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba. Ben çok yeni bir üyeyim ve aranıza katılmak isterim Benim de ilk tüp bebek deneyimin olacağı için tecrübeli arkadaşların bilgisinden faydalanırım diye düşündüm . 1 hafta önce doktora gittim ve bu ay ginera isimli doğum kontrol hapı verdi. Adetin 2. Günü gideceğim .

Merhaba canım hoşgeldin aramıza mevlam yar yardımcın olsun sıkıntınız güzel geçen süreçlerin olsun inşallah

Hoşgeldin canım 1.sayfadaki listeye yazıyorum ismini her şey gönlünce olsun inşallah

Hoşgeldin canım 1.sayfadaki listeye yazıyorum ismini her şey gönlünce olsun inşallah
Teşekkür ederim Bu ay bazı testler istendi onları tamamlamakla uğraşıyorum. Trombofili paneli 2 aya yakın çıkarmış bu durumda test sonucu çıkmadan tüp bebek yapıyorlar mı acaba ? Yoksa 2 ay beklemek zorunda mıyız

Trombofili paneli ne
Hiç bilmiyorum canım ben adetin 2 günü kan tahlili verdim hormonlara o şekilde bakıldı
Yine aynı gün vajinal ultrasonla yumurtalıklarıma bakıldı
Adet bitiminde de Rahim filmi çektirdim.
Olumsuz bsy çıkmadı
Erkek faktörü sebebiyle tüp bebek tedavisine başlayacağız yani
Bu ay adetimle beraber başlayacağız inşallah

Trombofili paneli genetik bölümde yapılan pıhtılaşma ile ilgili genetik test diye biliyorum . Bende az miktarda pıhtılaşma varmış o yüzden şu an coraspin kullanıyorum . Bende de herhangi bir sorun yok eşimin sperm sayısı ve hareketi düşük olduğu için yaptırıyoruz. Geçen ay aşılama oldum sonuç negatif olunca hiç uzatmak istemedim. Sizin ilk deneme mi ?

Benim ilk deneme canım bizde aşılama için de yeterli sayı olmadığı için direkt tüp bebeğe karar verdik sizin Morfoloji kaç
Aşılamada hız önemli ama tüp bebekte önemli değil

Cnm tedavin hayırlı olsunGinerayı ne için verdi acaba ben de kist var onları eritmek için verdi.bu ay ben de kullanıyorum.kist kaybolmuşsa transfer olucam bu adetimle

Benim ilk deneme canım bizde aşılama için de yeterli sayı olmadığı için direkt tüp bebeğe karar verdik sizin Morfoloji kaç
Aşılamada hız önemli ama tüp bebekte önemli değil
Morfolojiyi hiç bilmiyoruz . Yapılan spermiyogramda yazmıyordu . Ben de merak ediyorum tekrar yaptırcaz o yüzden . Sayı 5 milyon civarı . Siz de doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz ? Ben ilk defa kullanıyorum ve ciddi anlamda mide bulantısı yapıyor

Cnm tedavin hayırlı olsunGinerayı ne için verdi acaba ben de kist var onları eritmek için verdi.bu ay ben de kullanıyorum.kist kaybolmuşsa transfer olucam bu adetimle
Bende kist yoktu. Doktor kist oluşmaması için veriyorum dedi. Bana da anlamsız geldi aslında. Çünkü hiç kist olmuyordu zaten . Opu yapıldı mı sizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…