- 4 Kasım 2019
- 1.514
- 1.045
- 29
Kızz boşver ne kadar az öğrenirsen o kadar iyidirAnam aha bitane daha yaw 5aa 4aa vıyyyyy bence ben hiç tedavi görmedim rast gele geçtim girdim çıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızz boşver ne kadar az öğrenirsen o kadar iyidirAnam aha bitane daha yaw 5aa 4aa vıyyyyy bence ben hiç tedavi görmedim rast gele geçtim girdim çıktım
Zaten hiç birşey bilmiyordum bu konuda biraz var biletler dedim ama daha hiç bi bilgim yokmuş anladım oldumKızz boşver ne kadar az öğrenirsen o kadar iyidir
Merhaba canım hoşgeldin aramıza mevlam yar yardımcın olsun sıkıntınız güzel geçen süreçlerin olsun inşallahMerhaba. Ben çok yeni bir üyeyim ve aranıza katılmak isterim Benim de ilk tüp bebek deneyimin olacağı için tecrübeli arkadaşların bilgisinden faydalanırım diye düşündüm . 1 hafta önce doktora gittim ve bu ay ginera isimli doğum kontrol hapı verdi. Adetin 2. Günü gideceğim .
Teşekkür ederim hoşbuldum Hepimizin süreci olumlu güzel geçer umarımMerhaba canım hoşgeldin aramıza mevlam yar yardımcın olsun sıkıntınız güzel geçen süreçlerin olsun inşallah
İnşallah nerede tedaviye başladın devlet/özelTeşekkür ederim hoşbuldum Hepimizin süreci olumlu güzel geçer umarım
Özelde başladım ben rapor süreçlerini bilmiyorum nasıl oluyor . Beklemek de istemiyorum . Direkt özele gittimİnşallah nerede tedaviye başladın devlet/özel
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızÖzelde başladım ben rapor süreçlerini bilmiyorum nasıl oluyor . Beklemek de istemiyorum . Direkt özele gittim
Madem öyle neden hormon yumurta uyarıcı iğneler ilaçlar kullanılıyor kiNe kadar az yumurta olursa o kadar az hissedilir canım sayı çoğaldıkça ağrı artıyor
Hoşgeldin canım 1.sayfadaki listeye yazıyorum ismini her şey gönlünce olsun inşallahMerhaba. Ben çok yeni bir üyeyim ve aranıza katılmak isterim Benim de ilk tüp bebek deneyimin olacağı için tecrübeli arkadaşların bilgisinden faydalanırım diye düşündüm . 1 hafta önce doktora gittim ve bu ay ginera isimli doğum kontrol hapı verdi. Adetin 2. Günü gideceğim .
Teşekkür ederim Bu ay bazı testler istendi onları tamamlamakla uğraşıyorum. Trombofili paneli 2 aya yakın çıkarmış bu durumda test sonucu çıkmadan tüp bebek yapıyorlar mı acaba ? Yoksa 2 ay beklemek zorunda mıyızHoşgeldin canım 1.sayfadaki listeye yazıyorum ismini her şey gönlünce olsun inşallah
Trombofili paneli neTeşekkür ederim Bu ay bazı testler istendi onları tamamlamakla uğraşıyorum. Trombofili paneli 2 aya yakın çıkarmış bu durumda test sonucu çıkmadan tüp bebek yapıyorlar mı acaba ? Yoksa 2 ay beklemek zorunda mıyız
Trombofili paneli genetik bölümde yapılan pıhtılaşma ile ilgili genetik test diye biliyorum . Bende az miktarda pıhtılaşma varmış o yüzden şu an coraspin kullanıyorum . Bende de herhangi bir sorun yok eşimin sperm sayısı ve hareketi düşük olduğu için yaptırıyoruz. Geçen ay aşılama oldum sonuç negatif olunca hiç uzatmak istemedim. Sizin ilk deneme mi ?Trombofili paneli ne
Hiç bilmiyorum canım ben adetin 2 günü kan tahlili verdim hormonlara o şekilde bakıldı
Yine aynı gün vajinal ultrasonla yumurtalıklarıma bakıldı
Adet bitiminde de Rahim filmi çektirdim.
Olumsuz bsy çıkmadı
Erkek faktörü sebebiyle tüp bebek tedavisine başlayacağız yani
Bu ay adetimle beraber başlayacağız inşallah
Benim ilk deneme canım bizde aşılama için de yeterli sayı olmadığı için direkt tüp bebeğe karar verdik sizin Morfoloji kaçTrombofili paneli genetik bölümde yapılan pıhtılaşma ile ilgili genetik test diye biliyorum . Bende az miktarda pıhtılaşma varmış o yüzden şu an coraspin kullanıyorum . Bende de herhangi bir sorun yok eşimin sperm sayısı ve hareketi düşük olduğu için yaptırıyoruz. Geçen ay aşılama oldum sonuç negatif olunca hiç uzatmak istemedim. Sizin ilk deneme mi ?
Cnm tedavin hayırlı olsunGinerayı ne için verdi acaba ben de kist var onları eritmek için verdi.bu ay ben de kullanıyorum.kist kaybolmuşsa transfer olucam bu adetimleMerhaba. Ben çok yeni bir üyeyim ve aranıza katılmak isterim Benim de ilk tüp bebek deneyimin olacağı için tecrübeli arkadaşların bilgisinden faydalanırım diye düşündüm . 1 hafta önce doktora gittim ve bu ay ginera isimli doğum kontrol hapı verdi. Adetin 2. Günü gideceğim .
Morfolojiyi hiç bilmiyoruz . Yapılan spermiyogramda yazmıyordu . Ben de merak ediyorum tekrar yaptırcaz o yüzden . Sayı 5 milyon civarı . Siz de doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz ? Ben ilk defa kullanıyorum ve ciddi anlamda mide bulantısı yapıyorBenim ilk deneme canım bizde aşılama için de yeterli sayı olmadığı için direkt tüp bebeğe karar verdik sizin Morfoloji kaç
Aşılamada hız önemli ama tüp bebekte önemli değil
Yumurtan büyüsün diyeMadem öyle neden hormon yumurta uyarıcı iğneler ilaçlar kullanılıyor ki
Yarın arayacaklar dimi? Çok stresli heycanli gerçektenOff offf gecmiyo saatler meraktan catliyom 1 tane yumurtam dollenmis ne durumda acaba bolunme oluyomu noluyo kendimi isinlamak istiyom
Bende kist yoktu. Doktor kist oluşmaması için veriyorum dedi. Bana da anlamsız geldi aslında. Çünkü hiç kist olmuyordu zaten . Opu yapıldı mı sizde ?Cnm tedavin hayırlı olsunGinerayı ne için verdi acaba ben de kist var onları eritmek için verdi.bu ay ben de kullanıyorum.kist kaybolmuşsa transfer olucam bu adetimle