Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Döllenmek tek başına yetmiyor maalesef genelde 3.veya 5.güne gitmesi bekleniyor benim 15 yumurta toplanmıştı 14ü döllenmişti ama 3.gne bir tane 5.güne bir tane 6.güne 2 tane kalmıştı ama hiç biri bana can olmadı tekrar yumurta topluyoruz. Moralini bozma sonuçta sadece bir tane yeterli kalan inş kaliteli bi emriyo olur ve sana tutunur

Bazen olabiliyor benimde 11 yumurtadan 6 sı döllenmişti sadece 1 tanesi 3.güne gitmişti rabbim bizlerin kucaklarını boş bırakmasın dua edelim ,

Geçen sefer 4300küsür çıkmışyı canım onda 15 tanr toplanmıştı 14 ü dolu çıkmıştı dolulukla alakalı bişey mi acaba senin kaç toplanıp kaçı folu çıkmıştı hatırlıyo musun ohss den çok korkuyorum ya

Himm ozaman senin bünyen demekki yinede güzel evlat olsun sana yeter.
Bendede geçen 4 binli çıktı 29 yumurtadan 26 si olgun işleme alındı.
Bunda da dozu düşürdük yine 28 den 20 si olgun çıktı

Himm ozaman senin bünyen demekki yinede güzel evlat olsun sana yeter.
Bendede geçen 4 binli çıktı 29 yumurtadan 26 si olgun işleme alındı.
Bunda da dozu düşürdük yine 28 den 20 si olgun çıktı
Biz de güya düşürdük dozu ama e2 geçen sefere göre daha yüksek çıkmış 15 toplarız yine demişti doktorum ama bakalım perşembe belli olur
Ohs ne oluyor yaaa
Ohss yumurtaların fazla uyarılmasından kaynaklı oluyor canım grnelde pco larda oluyo benim aşırı aşırı yumurtam olmuyor ama yine de korkuyorum her defasında biraz sancılı bir süreç vücutta su toplama falan olabiliyor hastaneye yatma durumları şükür başıma gelmedi benim kimsenin de başına gelmez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…