Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Eklentiler

• IMG20211101205015.jpg
    IMG20211101205015.jpg
    124 KB · Görüntüleme: 26
Eklenmek isterim bende ♡

3 adet yumurtam bbulunducok mutluyum cok şükür bin şükür 🥰🥲🥺
Eve geldim biraz agrim var agri kesici verildi, biraz sersemim halen.
Dua eden uyi dileklerde bulunanlardan Allah razi oslun rabbim hepimizin güzel haberlerini paylasmayi nasip etsin .
Yarin arayacaklar kac tane dollenmisse simdi heyecanla onu beklemek kaldi.
Guzel ilerlerse persembe yada cuma transfer olacak 🥲🥰

Eklenmek isterim bende ♡

3 adet yumurtam bbulunducok mutluyum cok şükür bin şükür 🥰🥲🥺
Eve geldim biraz agrim var agri kesici verildi, biraz sersemim halen.
Dua eden uyi dileklerde bulunanlardan Allah razi oslun rabbim hepimizin güzel haberlerini paylasmayi nasip etsin .
Yarin arayacaklar kac tane dollenmisse simdi heyecanla onu beklemek kaldi.
Guzel ilerlerse persembe yada cuma transfer olacak 🥲🥰
Güzel haber 🤗 sevindim adına
Bende ilaçlara başlamak için Regl günümü bekliyorum 🙈

Benimde transferim cuma günü olacak insallah nasip olursa gecen ay baslamistim tedaviye ofis histeroskopi yapildi bu aya kaldi basladik tedaviye 😍 5.gun embiyosu dondurulmusum var 3 adet hepimiz guzel sonuclar aliriz insallah hayirlisi ile 🙏

Ben Ekim ayinda tüp bebeğe başladım.vitamin ilacı kullandım.1 ay sonra adetin 3.gunu tekrar doktora gittim.yumurta büyütme iğnesi verdi .bugün ilk iğneyi vuruldum. Bakalım süreç nasıl devam edecek

Benimde transferim cuma günü olacak insallah nasip olursa gecen ay baslamistim tedaviye ofis histeroskopi yapildi bu aya kaldi basladik tedaviye 😍 5.gun embiyosu dondurulmusum var 3 adet hepimiz guzel sonuclar aliriz insallah hayirlisi ile 🙏
İnşallah bende histereskopi yaptırdım beklemedeyim🤗
Ben Ekim ayinda tüp bebeğe başladım.vitamin ilacı kullandım.1 ay sonra adetin 3.gunu tekrar doktora gittim.yumurta büyütme iğnesi verdi .bugün ilk iğneyi vuruldum. Bakalım süreç nasıl devam edecek
Opu yapılmadı dimi? İnşallah hayırlısıyla ilerler surecleriniz🤗

X