- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kalp yarası
Ay hadininsallah guzel haberler gelirBugün transfer gerçekleşti kızlar 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildim şimdi sıra beklemede
Yaaaa sana Allah 15000000000000 olarak döndürsün inşallahHanımlar...
ben 1500 tane
ya Şafiî ya Allah (c.c) ismi şerifini hepimizi niyet alarak okudum Allah tekrardan niyetlerimizi kabul eder inşallah
Ben de izliyorum ya
İçimde nedensiz bi hüzün var mevlam hayıra çıkarsın inşallah boş otururken içimden geldi aklıma ilk siz geldiniz vallaYaaaa sana Allah 15000000000000 olarak döndürsün inşallah
Hormonaldir sıkma canınıİçimde nedensiz bi hüzün var mevlam hayıra çıkarsın inşallah boş otururken içimden geldi aklıma ilk siz geldiniz valla
Allah kabul etsin canım allah razı olsun ..Hanımlar...
ben 1500 tane
ya Şafiî ya Allah (c.c) ismi şerifini hepimizi niyet alarak okudum Allah tekrardan niyetlerimizi kabul eder inşallah
Allah kabul etsin okuyanlarıniz bol olsun inşallahOkudum Allahım kabul etsin inşallah
Eklenmek isterim bende ♡
3 adet yumurtam bbulunducok mutluyum cok şükür bin şükür
Eve geldim biraz agrim var agri kesici verildi, biraz sersemim halen.
Dua eden uyi dileklerde bulunanlardan Allah razi oslun rabbim hepimizin güzel haberlerini paylasmayi nasip etsin .
Yarin arayacaklar kac tane dollenmisse simdi heyecanla onu beklemek kaldi.
Guzel ilerlerse persembe yada cuma transfer olacak
Güzel haber sevindim adınaEklenmek isterim bende ♡
3 adet yumurtam bbulunducok mutluyum cok şükür bin şükür
Eve geldim biraz agrim var agri kesici verildi, biraz sersemim halen.
Dua eden uyi dileklerde bulunanlardan Allah razi oslun rabbim hepimizin güzel haberlerini paylasmayi nasip etsin .
Yarin arayacaklar kac tane dollenmisse simdi heyecanla onu beklemek kaldi.
Guzel ilerlerse persembe yada cuma transfer olacak
Ben Regl gününü bekliyorum başlamak için Dr günü verince paylaşıcam sizinleHalbmond123 sende durumlar ne canım opu ne zaman söyle ki listeye yazalım işlemin olunca dua edelim
Hangi marka ilaçlar ve doz kac olacak aldinz mi hepsiniGüzel haber sevindim adına
Bende ilaçlara başlamak için Regl günümü bekliyorum
Ben acıbadem ve memorialle görüştüm memoriali seçtim hoşgeldinSlm hanimlar .. kayserde onereceginiz doktor hastane var mi ben daha yol basinda araştırma yolundayım sizlerin bilgilerinden yasanmisliklarinizdan istifade edeceğim ins.
Allah cc kalbinizden geçen nasip etsin ins..
İnşallah bende histereskopi yaptırdım beklemedeyimBenimde transferim cuma günü olacak insallah nasip olursa gecen ay baslamistim tedaviye ofis histeroskopi yapildi bu aya kaldi basladik tedaviye 5.gun embiyosu dondurulmusum var 3 adet hepimiz guzel sonuclar aliriz insallah hayirlisi ile
Opu yapılmadı dimi? İnşallah hayırlısıyla ilerler sureclerinizBen Ekim ayinda tüp bebeğe başladım.vitamin ilacı kullandım.1 ay sonra adetin 3.gunu tekrar doktora gittim.yumurta büyütme iğnesi verdi .bugün ilk iğneyi vuruldum. Bakalım süreç nasıl devam edecek