Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Eklenmek isterim bende ♡

3 adet yumurtam bbulunducok mutluyum cok şükür bin şükür 🥰🥲🥺
Eve geldim biraz agrim var agri kesici verildi, biraz sersemim halen.
Dua eden uyi dileklerde bulunanlardan Allah razi oslun rabbim hepimizin güzel haberlerini paylasmayi nasip etsin .
Yarin arayacaklar kac tane dollenmisse simdi heyecanla onu beklemek kaldi.
Guzel ilerlerse persembe yada cuma transfer olacak 🥲🥰
Çok şükür yaaa canimm inşallah güzel haberlere devammm🌸🌸🌸

Rahime çizik atmayı bende istedim gerek yok şuan dediler trasnfer yapalım olmadı tutmazsa o zaman çizik düşünebiliriz dediler sanırım polip çok küçükmüş onun için de anestezi uygun görmediler sanırım YouTube den izlemekte istemiyorum🥴
Ben izle dedim diyemi 🙈 kendi CDin vardir onu izlersin ben öncesinde öyle fikir olsun diye dedim 😊

Günaydın hanımlar🌹🌹🌹
Benimde transferim cuma günü olacak insallah nasip olursa gecen ay baslamistim tedaviye ofis histeroskopi yapildi bu aya kaldi basladik tedaviye 😍 5.gun embiyosu dondurulmusum var 3 adet hepimiz guzel sonuclar aliriz insallah hayirlisi ile 🙏
Hoşgeldin canım mevlam güzel sonuçlar nasip etsin inşallah 🤗
Ben Ekim ayinda tüp bebeğe başladım.vitamin ilacı kullandım.1 ay sonra adetin 3.gunu tekrar doktora gittim.yumurta büyütme iğnesi verdi .bugün ilk iğneyi vuruldum. Bakalım süreç nasıl devam edecek
Rabbim darda zorda koymadan işlerini kolaylaştirsin inşallah sende hoşgeldin aramıza🤗
Yapsalar aneztezi iyi olurmuş,🙄
Çok küçük bir şeymiş galiba buna neden anestezi uygun görülmemiş valla ne yapıcam bilmiyorum düşünün ki korksam mı korkmasam mı onu bile bilemedim normalde yumurta toplama işleminde çok korktum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı inşallah bu da öyle olur 😟

Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım 🤗
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım 🌸
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin 🤲🙏

Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim

İnne rabbeke huvel hallâkul alîm

Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”

ANNE
ADAYI
🎀
TARİH
🧪💉
Sonuç❓

@LOYANA26 Ekim transfer olduBekliyor
@Meltem _1326 Ekim transfer olduBekliyor
@Sinovac28 Ekim transfer olduBekliyor
@aaa123428 Ekim transfer olduBekliyor
@Ay4228 Ekim transfer olduBekliyor
@nur-801 Kasım transfer olduBekliyor
@Cosi3 KasımTransfer olacak
@derya25264 KasımTransfer olacak
@zeynep44044Transfer olacak
X xnobodyx Transfer olacak
U Ufktugba Transfer olacak
Iron Butterfly Iron Butterfly Transfer olacak
@nuray1033Transfer olacak
@HayalperesttttttttTransfer olacak
@CevikKizTransfer olacak
@ZeynepkurTransfer olacak
S Saturnyildizi 4 KasımOPU olacak
efsunn210102 efsunn210102
Selin n Selin n
@sanat08
Aşgısı efsunn210102 efsunn210102 da benimle aynı gün opu oldu oda transfer için gün bekliyor yazdı ama sen görmedin sanırım 😌😌😌😌

Günaydın hanımlar🌹🌹🌹

Rabbim darda zorda koymadan işlerini kolaylaştirsin inşallah sende hoşgeldin aramıza🤗

Çok küçük bir şeymiş galiba buna neden anestezi uygun görülmemiş valla ne yapıcam bilmiyorum düşünün ki korksam mı korkmasam mı onu bile bilemedim normalde yumurta toplama işleminde çok korktum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı inşallah bu da öyle olur 😟
Hee onda rahat geçtiyse bunda da öyledir deneyimlemissin ozaman rahat ol 🤗

Günaydın hanımlar🌹🌹🌹

Günaydın canımmmm 🤩

Gunayydinnnn hastaneden aradilar 4 yumurtamin sadece 1 tanesi dollenmis emriyo olusmama ihtimali var dediler digerleri copmu dedim suana kadar dollenme olmadi dediler persembe gunu merkeze gelin emriyo olusursa dondurmak icin falan imzaniz gerekiyo dediler olusmazsa gelmicez yani oylemi dedim hayir siz her sekilde geliceksiniz imza icin dediler.
Simdi biri beni aydinlatabilirmi ben tlf da heyecandan biseyde soramadim dollenmesi demek emriyo olusmasi demek degilmi dollenipte emriyo olusmayabilir ne demek hani 2. Gune 3. Gune gitmez demek mi
Her cvb a hazirlikliyim

Gunayydinnnn hastaneden aradilar 4 yumurtamin sadece 1 tanesi dollenmis emriyo olusmama ihtimali var dediler digerleri copmu dedim suana kadar dollenme olmadi dediler persembe gunu merkeze gelin emriyo olusursa dondurmak icin falan imzaniz gerekiyo dediler olusmazsa gelmicez yani oylemi dedim hayir siz her sekilde geliceksiniz imza icin dediler.
Simdi biri beni aydinlatabilirmi ben tlf da heyecandan biseyde soramadim dollenmesi demek emriyo olusmasi demek degilmi dollenipte emriyo olusmayabilir ne demek hani 2. Gune 3. Gune gitmez demek mi
Her cvb a hazirlikliyim
Merhaba
Benim ilk tedavimde 1 yumurta tek bulundu oda dollenmisti mucize gibi.
Tek oldugu icin 2. Gunde Transfer ettiler 4 hücreliydi henüz.
Tek embriyonuz dollenmisse orda nasil bir protokol izleniyor bilemiyorum tekrar arayip sorun bence iciniz rahat etsin.

X