Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar @Birbumut için YA ŞAFİÎ (c.c) ismi şerifi 100 kere okuyalım mi okuyanlar bildirsin ☺️
Geç gördüm ama okudum.
Bisey sorabilirmiyim siz bu memorialdan nasil randevu aliyorsunuz? Cagri merkezini ariyorum tup bebek kismi randevulari kendi veriyor biz onlara not iletiyoruz sizi onlar ariyor diyor. 2 kez not biraktirdim, verdikleri whatsap numarasindan Safak denen koordinatore de yazdim o da sizi arayacaklar dedi yok ne arayan var ne soran. Daha ilk muayeneden ben boyle bunlara ulasmakta iletisim kurmakta zorlanacaksam isimiz var. Siz nasil iletisime geciyorsunuz kendileriyle?
Canım direk Şafak hanımdan alıyorum ben sana neden vermemiş ki. Uygun olduğum günü ve saat aralığını yazıyorum doktorun ameliyatı veya sezeryanı varsa ona göre ayarlıyorız. İlk kontrolümde böyle olacağını bilmiyordum normal kadın doğum sayfasından online almıştım randevuyu, direk gittim, orada çevirmediler, öyle de deneyebilirsin.

@Amanita ve @Birbumut
OPU işlemi olacak yumurtaları kaliteli olması ve işlerinin kolay olması için

Ya Kayyum (156 defa) niyetlerine okuyalım inşallah 🤲♥️
Her işte yardımı Allah'tan beklemek ve isteklerine kavuşmak için okunur.
okudum
Eveeeeyyyytttt gelelim kuru fasulyenin faydalarına
Dr la görüştüm Çarşamba kovid testi vericem cuma sabah 09.00 da buradayım polip alınacak 1 ay sonra belki daha erken de transfer işlemim olabilirmiş :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Hayırlısı olsun canım, biran önce kurtul ve tedavine devam et ☺️

Geç gördüm ama okudum.

Canım direk Şafak hanımdan alıyorum ben sana neden vermemiş ki. Uygun olduğum günü ve saat aralığını yazıyorum doktorun ameliyatı veya sezeryanı varsa ona göre ayarlıyorız. İlk kontrolümde böyle olacağını bilmiyordum normal kadın doğum sayfasından online almıştım randevuyu, direk gittim, orada çevirmediler, öyle de deneyebilirsin.

okudum

Hayırlısı olsun canım, biran önce kurtul ve tedavine devam et ☺️
Amin inşallah canım Allah razı olsun 🌹

Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım 🤗
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım 🌸
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin 🤲🙏

Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim

İnne rabbeke huvel hallâkul alîm

Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”

ANNE
ADAYI
🎀
TARİH
🧪💉
Sonuç❓

Loya-Kiana Loya-Kiana 26 Ekim transfer olduBekliyor
M Meltem _13 26 Ekim transfer olduBekliyor
@Sinovac28 Ekim transfer olduBekliyor
@aaa123428 Ekim transfer olduBekliyor
@Ay4228 Ekim transfer olduBekliyor
N nur-80 1 Kasım transfer olduBekliyor