Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kesinlikle akrabadan daha yakın olduk aklım sürekli burada 🥰😍😍
Gerçekten canı gönülden söylüyorum buranın duygusu çok başka
Evet buradayım aramızdadır kaçırdıklarım kusura bakmasın arada kaçıyor transfer olan arkadaş gördüm sonra bulamadım telden zor giriyorum 😅😅 inşallah bebişler tutunur sımsıkı
🤗🤗🤗🤗
Biz cıkalım rahatsız ettik 😁😁😁
Gızzz gel yamacıma nere gidiyon hele bahhh ne dicem ben bizi bırakıp nereye gidiyon teyzeyiz biz teyze 🥳🥳🥳🥳

İTabikisi belki güzel isimler bulup fikir sunumu yapıcaz belki hamiş hamiş resimler gelecek hele ilk ultrason fotosu😢(duygulandım buna biraz)

Buna bende duygulandım 😢 tek hayalimiz zaten rabbim bizlere de nasip etsin ..Geçen bebek görmeye gittim teyzem Doğum yaptı kucağıma aldım ağlayasım geldi 😢😭

Adı olmayan var mı ya da sildirmek isteyen
OPU ya da transfer olacaklar tarih verirse 🎀yazarım

Slm hanimlar .. kayserde onereceginiz doktor hastane var mi ben daha yol basinda araştırma yolundayım sizlerin bilgilerinden yasanmisliklarinizdan istifade edeceğim ins.
Allah cc kalbinizden geçen nasip etsin ins..
Bende kayserideyim acibademde ilk doktorumun adını unuttum Antep'e gitti ikincisi gene acıbadem Gökalp beydi şimdide Özge hanıma gidiyorum inşallah bu olumlu sonuçlanırda son olur

Mesela benim en büyük abim az buçuk biliyor durumumu 2 abimde birisi benimle aynı sene evlendi diğeri de yeni evlendi sayılır birinin çocuğu var birinin daha yok o zaman büyük abim anneme demiş cüneytin çocuğu var uğurun da olursa Seyda çok üzülür insallah onunda olur demiş tedaviye başladığımı biliyor abim şimdi teyzemin kızına demiş eğer şeydanın kızı olursa ona bi isim söylicem kabul ederlerse bu ismi koysunlar demiş o kadar duygulandım ki söz konusu hem abim hemde ne bileyim içim bi tuhaf olmuştu duyunca isim de 'leyya' duyduğumdan beri dilimde eşime de dedim onun da hoşuna gitti ☺️☺️☺️

Mesela benim en büyük abim az buçuk biliyor durumumu 2 abimde birisi benimle aynı sene evlendi diğeri de yeni evlendi sayılır birinin çocuğu var birinin daha yok o zaman büyük abim anneme demiş cüneytin çocuğu var uğurun da olursa Seyda çok üzülür insallah onunda olur demiş tedaviye başladığımı biliyor abim şimdi teyzemin kızına demiş eğer şeydanın kızı olursa ona bi isim söylicem kabul ederlerse bu ismi koysunlar demiş o kadar duygulandım ki söz konusu hem abim hemde ne bileyim içim bi tuhaf olmuştu duyunca isim de 'leyya' duyduğumdan beri dilimde eşime de dedim onun da hoşuna gitti ☺️☺️☺️
Şeyda Leyya ne kadar uyumlu 😍

X