Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Gunayydinnnn hastaneden aradilar 4 yumurtamin sadece 1 tanesi dollenmis emriyo olusmama ihtimali var dediler digerleri copmu dedim suana kadar dollenme olmadi dediler persembe gunu merkeze gelin emriyo olusursa dondurmak icin falan imzaniz gerekiyo dediler olusmazsa gelmicez yani oylemi dedim hayir siz her sekilde geliceksiniz imza icin dediler.
Simdi biri beni aydinlatabilirmi ben tlf da heyecandan biseyde soramadim dollenmesi demek emriyo olusmasi demek degilmi dollenipte emriyo olusmayabilir ne demek hani 2. Gune 3. Gune gitmez demek mi
Her cvb a hazirlikliyim
Döllenmek tek başına yetmiyor maalesef genelde 3.veya 5.güne gitmesi bekleniyor benim 15 yumurta toplanmıştı 14ü döllenmişti ama 3.gne bir tane 5.güne bir tane 6.güne 2 tane kalmıştı ama hiç biri bana can olmadı tekrar yumurta topluyoruz. Moralini bozma sonuçta sadece bir tane yeterli kalan inş kaliteli bi emriyo olur ve sana tutunur🤗

Gunayydinnnn hastaneden aradilar 4 yumurtamin sadece 1 tanesi dollenmis emriyo olusmama ihtimali var dediler digerleri copmu dedim suana kadar dollenme olmadi dediler persembe gunu merkeze gelin emriyo olusursa dondurmak icin falan imzaniz gerekiyo dediler olusmazsa gelmicez yani oylemi dedim hayir siz her sekilde geliceksiniz imza icin dediler.
Simdi biri beni aydinlatabilirmi ben tlf da heyecandan biseyde soramadim dollenmesi demek emriyo olusmasi demek degilmi dollenipte emriyo olusmayabilir ne demek hani 2. Gune 3. Gune gitmez demek mi
Her cvb a hazirlikliyim
Bazen olabiliyor benimde 11 yumurtadan 6 sı döllenmişti sadece 1 tanesi 3.güne gitmişti rabbim bizlerin kucaklarını boş bırakmasın dua edelim ,

30 üstü olabilir yumurtan benmde 3000 üstü çıkmıştı off çok sancliydi opu günü sabahtan başladı benm sancılar.. dikkat et üşütme sıcak tut kendini çok yorma. Biliyorsundur önceden zaten ama bu sayı daha bi ağrı yapiyor.
Geçen sefer 4300küsür çıkmışyı canım onda 15 tanr toplanmıştı 14 ü dolu çıkmıştı dolulukla alakalı bişey mi acaba senin kaç toplanıp kaçı folu çıkmıştı hatırlıyo musun ohss den çok korkuyorum ya

Geçen sefer 4300küsür çıkmışyı canım onda 15 tanr toplanmıştı 14 ü dolu çıkmıştı dolulukla alakalı bişey mi acaba senin kaç toplanıp kaçı folu çıkmıştı hatırlıyo musun ohss den çok korkuyorum ya
Himm ozaman senin bünyen demekki yinede güzel evlat olsun sana yeter.
Bendede geçen 4 binli çıktı 29 yumurtadan 26 si olgun işleme alındı.
Bunda da dozu düşürdük yine 28 den 20 si olgun çıktı

Himm ozaman senin bünyen demekki yinede güzel evlat olsun sana yeter.
Bendede geçen 4 binli çıktı 29 yumurtadan 26 si olgun işleme alındı.
Bunda da dozu düşürdük yine 28 den 20 si olgun çıktı
Biz de güya düşürdük dozu ama e2 geçen sefere göre daha yüksek çıkmış 15 toplarız yine demişti doktorum ama bakalım perşembe belli olur
Ohs ne oluyor yaaa🥴
Ohss yumurtaların fazla uyarılmasından kaynaklı oluyor canım grnelde pco larda oluyo benim aşırı aşırı yumurtam olmuyor ama yine de korkuyorum her defasında biraz sancılı bir süreç vücutta su toplama falan olabiliyor hastaneye yatma durumları şükür başıma gelmedi benim kimsenin de başına gelmez inş

X