- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
5.gun tek transferBana gün vermediler 12 gün sonra test dedilersizin kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane koydular
Oo maşallah maşallah5.gun tek transfer
Yok normal vajinal muayene gibi ama yine steril odada oluyorsun yumurta toplama yerinde yaptılar bana ve odada dinleniyorsunBsy sorcam ya transfer işlemi nasıl oluyor zor mu anestezi olmuyor çünkü ya merak ediyorum
Aaaayyy insallahhhh ne seviniriz ama12 kasım doğum günüm 1 gün erken yaptırıp o güne denk getirsem bişiy olmaz heraldeinşallah hayırlı haber doğum günü hediyem olur
Nasil yerleştiriliyorYok normal vajinal muayene gibi ama yine steril odada oluyorsun yumurta toplama yerinde yaptılar bana ve odada dinleniyorsun
Aşılama yaptırdın mı hiç gülüm transfer işlemi de aynen onun gibiymiş benim bildiğim deBsy sorcam ya transfer işlemi nasıl oluyor zor mu anestezi olmuyor çünkü ya merak ediyorum
Yo yo hiç ağrı olmuyor tek sıkıntı idrara çok sıkışık olduğunuz için o baskı yapıyor sadece yoksa hiç ağrı sızı stres yapacağınız bişiy değil içiniz rahat olsunBsy sorcam ya transfer işlemi nasıl oluyor zor mu anestezi olmuyor çünkü ya merak ediyorum
Aynen kesinlikle aynısıAşılama yaptırdın mı hiç gülüm transfer işlemi de aynen onun gibiymiş benim bildiğim de
Yok kuzum sperm sonuçları aşılama için yeterli değildi yaptırmadım hiçAşılama yaptırdın mı hiç gülüm transfer işlemi de aynen onun gibiymiş benim bildiğim de
Kater var büyük şırınga gibi düşün onunla içeriye giriyor ama cok ince hissetmiyorsunNasil yerleştiriliyor
Bugün sayılmıyor cnmBugünü sayıyor muyum 1. Gün olarak o zaman 12 kasım
Kater var büyük şırınga gibi düşün onunla içeriye giriyor ama cok ince hissetmiyorsun
Hafif adet agrisi gibi hissettim ben 10 sn de işlemle beraber aynı anda gitti o ağrıda
Heh aynenRahim filmi gibi bsy o zaman
Sizin ?Oo maşallah maşallah
3. Gün 2 taneSizin ?
Oyle hissedemiyorum ben meselaBsyy dicemmm çok heyecanlı yaaaa nasıl dayaniyorsunuzzzz yerinizde durabiliyor musunuz resmen bebekleriniz icinizdeeee