- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Konuma bak
Alıştım şimdi hem kırmızı ete hem balığa ama önceden tüketmiyordum gerçekten yemek yememe rağmen 95 kilo cüsseye sahibim düşünSen bol bol folik hapını iç
Balık yok et yok ne yicek bu cucuk seninleyken yaaa
Gız sen konum at bizde İstanbuldayız yaaa anammmmİstanbul cnm buyur gelben de seni gibi karadenizliyim
Şaka yapıyorum ya alınma sakınAlıştım şimdi hem kırmızı ete hem balığa ama önceden tüketmiyordum gerçekten yemek yememe rağmen 95 kilo cüsseye sahibim düşün
Gız sen konum at bizde İstanbuldayız yaaa anammmm
Kuzum boy kaçAlıştım şimdi hem kırmızı ete hem balığa ama önceden tüketmiyordum gerçekten yemek yememe rağmen 95 kilo cüsseye sahibim düşün
Gız sen konum at bizde İstanbuldayız yaaa anammmm
Sen etli ekmek yapta biz gelekBen de İstanbulda yaşıyorum
Banada verin yemek hdjdghsgahgag
Bunda alınacak bişey yok ki gülüm ben doğru bişey söyledim hiç tüketmedim hatta iğrendim sebebsiz ama şimdi bebek mebek derken alıştırdım kendimi hemde sevmeye başladım küçükken falan çok tüketme şansım olmadı açıkcasıŞaka yapıyorum ya alınma sakın
Olabilir canım sebze yemeyenler var süt ürünleri tuketemeyenler var
Sen öylede güzelsindir
168Kuzum boy kaç
Kuzum kilo vermeye çalış hamile kalınca zorlanma sonraBunda alınacak bişey yok ki gülüm ben doğru bişey söyledim hiç tüketmedim hatta iğrendim sebebsiz ama şimdi bebek mebek derken alıştırdım kendimi hemde sevmeye başladım küçükken falan çok tüketme şansım olmadı açıkcası
168
Saadetdere de oturuyordum bir zamanlarİstanbul avrupa yakası Avcılar,esenyurt,beylikdüzü tüm arkadaşları bekliyorumyakın semtleri yazdım diğer arkadaşlar kusura bakmasın
En büyük sıkıntım kiloKuzum kilo vermeye çalış hamile kalınca zorlanma sonra
Verirsin verirsin biraz sabır lazım hem lahmacun gömmekte de sıkıntı yok canan karatay hocamız onaylıyorEn büyük sıkıntım kiloona sebeb diyetisyene gidiyorum. Transfer olana kadar kilo vermek istiyorum
Verirsin verirsin biraz sabır lazım hem lahmacun gömmekte de sıkıntı yok canan karatay hocamız onaylıyor
Saadetdere de oturuyordum bir zamanlar
Bileydim taşınır miydim
Hahahahhahajajhahahha kullanıcı adının Anayol olduğunu y3ni anlamamVay beni vaylar beni
Kiz yok aaaa oyle miy misHahahahhahajajhahahha kullanıcı adının Anayol olduğunu y3ni anlamam
HahAhAHhAhAHaHaHHaHAKiz yok aaaa oyle miy mis
Loya Lazca bir isim
Loyana onun sahibi demek gibi bir anlam.tasiyor
Doğrusunu bilince işte hic tersten okumamıştımHahAhAHhAhAHaHaHHaHA
Haykırdım
Vah beni vahlar beni