- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Yaaa harika haberBugün transfer gerçekleşti kızlar 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildim şimdi sıra beklemede
Ayyyy hadi hayırlısı olsun yaaaBugün transfer gerçekleşti kızlar 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildim şimdi sıra beklemede
Ayyyy ayyyy vallaha hamileler topiği olacak burasıBeni de yazın
28 Ekim transfer
İyiyim çok şükür anestezi yoktu transferde daha rahat oldu ilk bir kaç gün dinlen daha sonra günlük hayatına devam dedi dr beyYaaa harika haber
Nasılsın iyi misin nasıl.hissediyorsun
Test günün ne zaman
YaaaaBugün transfer gerçekleşti kızlar 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildim şimdi sıra beklemede
Ayyy hadi inşallahAyyyy ayyyy vallaha hamileler topiği olacak burası
Ben de geldimYaaa harika haber
Nasılsın iyi misin nasıl.hissediyorsun
Test günün ne zaman
Amin inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlı haberi duymayıYaaaaçok sevindim sımsıkı tututsunlar bebislerin inşallah
Hayırlı olsunBugün transfer gerçekleşti kızlar 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildim şimdi sıra beklemede
Evet evet çok daha rahat oluyorİyiyim çok şükür anestezi yoktu transferde daha rahat oldu ilk bir kaç gün dinlen daha sonra günlük hayatına devam dedi dr bey
Bugünü sayıyor muyum 1. Gün olarak o zaman 12 kasımEvet evet çok daha rahat oluyor
Test günün ne zaman benm 8 Kasım
Onu bende bilmiyorumBugünü sayıyor muyum 1. Gün olarak o zaman 12 kasım
HosgeldinnnnnBen de geldim
SaymiyorlarOnu bende bilmiyorum
12 gün sonra test dediler bana 8 Kasım tarih attılar
Saymiyorlar canımBugünü sayıyor muyum 1. Gün olarak o zaman 12 kasım
Bana gün vermediler 12 gün sonra test dedilerOnu bende bilmiyorum
12 gün sonra test dediler bana 8 Kasım tarih attılar
12 kasım doğum günüm 1 gün erken yaptırıp o güne denk getirsem bişiy olmaz heraldeSaymiyorlar canım