Ben daha o moda giremedim yaa korkuyorum bişiy olacak diyeBsyy dicemmm çok heyecanlı yaaaa nasıl dayaniyorsunuzzzz yerinizde durabiliyor musunuz resmen bebekleriniz icinizdeeee
Oyle hissedemiyorum ben mesela
Cunku olumsuz olunca fazla üzülmemek için çok o psikolojiye girmek istemiyorum
Mevlam güzellikler nasip etsin siz onlara onlarda size sımsıkı sarılır inşallahBen daha o moda giremedim yaa korkuyorum bişiy olacak diye
Oyle hissedemiyorum ben mesela
Cunku olumsuz olunca fazla üzülmemek için çok o psikolojiye girmek istemiyorum
Benim ki ilk heyecan sanırımBen daha o moda giremedim yaa korkuyorum bişiy olacak diye
Siz nerede yaptırdınız islemleriniziBen daha o moda giremedim yaa korkuyorum bişiy olacak diye
İşte canım diyorum ya damdan düşeni düşen anlarBenim ki ilk heyecan sanırım
Aslında pozitifi görmeden o moda girmemek en mantıklısı ve doğrusu
Hatay İskenderun’da yaptırdımSiz nerede yaptırdınız islemlerinizi
Geç gördüm ama okudum.Kızlar @Birbumut için YA ŞAFİÎ (c.c) ismi şerifi 100 kere okuyalım mi okuyanlar bildirsin
Canım direk Şafak hanımdan alıyorum ben sana neden vermemiş ki. Uygun olduğum günü ve saat aralığını yazıyorum doktorun ameliyatı veya sezeryanı varsa ona göre ayarlıyorız. İlk kontrolümde böyle olacağını bilmiyordum normal kadın doğum sayfasından online almıştım randevuyu, direk gittim, orada çevirmediler, öyle de deneyebilirsin.Bisey sorabilirmiyim siz bu memorialdan nasil randevu aliyorsunuz? Cagri merkezini ariyorum tup bebek kismi randevulari kendi veriyor biz onlara not iletiyoruz sizi onlar ariyor diyor. 2 kez not biraktirdim, verdikleri whatsap numarasindan Safak denen koordinatore de yazdim o da sizi arayacaklar dedi yok ne arayan var ne soran. Daha ilk muayeneden ben boyle bunlara ulasmakta iletisim kurmakta zorlanacaksam isimiz var. Siz nasil iletisime geciyorsunuz kendileriyle?
okudum
Hayırlısı olsun canım, biran önce kurtul ve tedavine devam etEveeeeyyyytttt gelelim kuru fasulyenin faydalarına
Dr la görüştüm Çarşamba kovid testi vericem cuma sabah 09.00 da buradayım polip alınacak 1 ay sonra belki daha erken de transfer işlemim olabilirmiş
Amin inşallah canım Allah razı olsunGeç gördüm ama okudum.
Canım direk Şafak hanımdan alıyorum ben sana neden vermemiş ki. Uygun olduğum günü ve saat aralığını yazıyorum doktorun ameliyatı veya sezeryanı varsa ona göre ayarlıyorız. İlk kontrolümde böyle olacağını bilmiyordum normal kadın doğum sayfasından online almıştım randevuyu, direk gittim, orada çevirmediler, öyle de deneyebilirsin.
okudum
Hayırlısı olsun canım, biran önce kurtul ve tedavine devam et
20Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim
İnne rabbeke huvel hallâkul alîm
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
Loya-Kiana 26 Ekim transfer oldu Bekliyor M Meltem _13 26 Ekim transfer oldu Bekliyor @Sinovac 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @aaa1234 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @Ay42 28 Ekim transfer oldu Bekliyor N nur-80 1 Kasım transfer oldu Bekliyor @Cosi 3 Kasım Transfer olacak @derya2526 4 Kasım Transfer olacak @zeynep44044 Transfer olacak @Amanita Transfer olacak @Birbumut Transfer olacak Iron Butterfly Transfer olacak @nuray1033 Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak Z Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi 4 Kasım OPU olacak efsunn210102 Selin n @sanat08
Sonuç kısmında pozitif20Allah'ım 19 kere teyze olmak
Rabbım yüzümüze gülsün inşallah umarım sonu güzel olurBende 26 ekimde oldum 8 Kasım da test günüm
Amin inşallah mevlam emeklerimizin karşılığını kucağımıza vermeyide nasip etsinSonuç kısmında pozitifyazdığını görelim hep beraber inş
Rabbim isteyen her kadına anneliği nasip etsin.Hayattaki en güzel duygu kucağına alıp onun mis gibi kokusunu içine çekmekAmin inşallah mevlam emeklerimizin karşılığını kucağımıza vermeyide nasip etsin
Aa sahi nerelerde ki o
Anam oda gitmez inşallah merak ettim yaa en son 18'de girmiş . İnsan gerçekten çok alışıyor buraya ne kadar tanımazsan tanıma 40 sülalene bedel oluyor vallaAa sahi nerelerde ki o
Dun sen yoktun bugun o
Yarin sira bende
Buradayım kuzum benimmm işten geldim yemek derdi yedin kaldırdım derdi çay Faslı aman be
Kesinlikle akrabadan daha yakın olduk aklım sürekli buradaAnam oda gitmez inşallah merak ettim yaa en son 18'de girmiş . İnsan gerçekten çok alışıyor buraya ne kadar tanımazsan tanıma 40 sülalene bedel oluyor valla