- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
İnşallah yaaa nasip olacak bilmiyorum ama inanıyorum bizlerde ellerimizi açtık bekliyoruz geri çevirmesin rabbim.Bazı gruplar var tup bebek için aynı böyle bizim.gibi başlamışlar simdi doguranlar var bebek durmuyor ağlıyor va falan yazıyorlar
Bize de nasip olur mu acaba birbirimizi takip ede ede bu hafta kimler doğuruyor diye konuşmak
Okudum Allah'ım kabul etsin inşallah.
Amin cümlemizin inşallah ben de tüp bebek denicem tüplerim alındı. Henüz rahim filmi için regl olup bitmesini bekliyorum. Allah'ım bu yolda herkesin yardımcısı olsun inşallah canı gönülden diliyorum.Allah kabul etsin
Sizinde okuyanlarıniz olsun inşallah
bel kasık ağrısı hafif hafif devam ediyor bir yaramazlık yapıp idrar testimi alsam evde yapsam diye düşünüyordum once kanda sonra idrar da görünüyormuş negatif çıkar moralin bozulur hem gün olarak da daha erken dendi.
Kıyamam ya olumlu çıkacak kötü düşünme evet erken teste yazık günah,bel kasık ağrısı hafif hafif devam ediyor bir yaramazlık yapıp idrar testimi alsam evde yapsam diye düşünüyordum once kanda sonra idrar da görünüyormuş negatif çıkar moralin bozulur hem gün olarak da daha erken dendi.
ben de vazgeçtim kurcalamaktan 8 Kasım ı beklemeye karar verdim
şimdi iğne vaktım geldi geliyorum 5 dk ya
Amin canım cümlemizdennnALLAH razi olsun okuyan ve okuyacaklardan ❤
Allah yardımcın olsun canım zor işler ama sonunda feraha ericez inşallah.Amin cümlemizin inşallah ben de tüp bebek denicem tüplerim alındı. Henüz rahim filmi için regl olup bitmesini bekliyorum. Allah'ım bu yolda herkesin yardımcısı olsun inşallah canı gönülden diliyorum.
Ben de hiç bir hareket yada değişiklik yok
progestron iğneKıyamam ya olumlu çıkacak kötü düşünme evet erken teste yazık günah,
ne iğnesi vuruluyorsun hormon veya düşük için mi ?
abocvvvvv kalçadan olan onu bende 2 gün kullandım bırakyım yürüyemeyecek hale geldimprogestron iğne
AMACI ; Yumurta ve sperm hücresi döllendikten sonra embriyoyu beslemek üzere endometrium bezleri rahim duvarını uyarır ve kan damarlarının büyümesini sağlar. Progesteron döllenmiş yumurtanın, hazırlanmış olan rahim duvarına tutunmasını sağlar ve gebelik boyunca endometriumu korumaya yardımcı olur .
Olur inşallah iyi düşün iyi olsun motivasyon yükseltin kızlar videolar izleyin kahkahalar atın karalar bağlamayın lütfen ama.Ben de hiç bir hareket yada değişiklik yok
Aynıyım
olmasına gerek yok rahat ol zaten bana da ilaçtan dolayı dediler .. daha guzel rahat geçirmenBen de hiç bir hareket yada değişiklik yok
Aynıyım
yok cnm göbektenabocvvvvv kalçadan olan onu bende 2 gün kullandım bırakyım yürüyemeyecek hale geldim
hakıında hayırlısı olsun canım.Kızlar ben de doktora geldim Marmara eğitim ve araştırma hastanesi en baştan tahlil vereceğim eşimde verecekmiş bıdaha ki ay aşılama dedi ever olumlu olursa hersey dedı
Ben kalçadan vurdurmuştum 2 ampul ağrıdan gece sağa sola dönememiştim.yok cnm göbekten