Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kraliçe anne adayları ben geldim @Byrmseyda2505 bu adresi kullanmıyorum artık ufak bir sorun yaşadım. Bende dün efsunn210102 efsunn210102 gibi hastalandım ve şimdi polip için kontrol olmaya varsa aldırmak için gün almaya gidiyorum bana da dua edin yaaa güzel geçsin Dr dedin polip kaybolmuş😁😁😁😁 geceden beri hayalim 😁😁😁 bubarada ben Google siteden giriş yapabiliyorum play Store'de bulamadım tekrardan uygulamayı bana link atarmısınız telefona indireyim yaaaa siteden girmek zor oluyo

Kraliçe anne adayları ben geldim @Byrmseyda2505 bu adresi kullanmıyorum artık ufak bir sorun yaşadım. Bende dün efsunn210102 efsunn210102 gibi hastalandım ve şimdi polip için kontrol olmaya varsa aldırmak için gün almaya gidiyorum bana da dua edin yaaa güzel geçsin Dr dedin polip kaybolmuş😁😁😁😁 geceden beri hayalim 😁😁😁 bubarada ben Google siteden giriş yapabiliyorum play Store'de bulamadım tekrardan uygulamayı bana link atarmısınız telefona indireyim yaaaa siteden girmek zor oluyo
kız sen nerelere gittin geri gelmene cok sevindim ♥♥♥

Olur inşallah iyi düşün iyi olsun motivasyon yükseltin kızlar videolar izleyin kahkahalar atın karalar bağlamayın lütfen ama.
Teşekkür ederim efsuncugum❤️
Tam unutayım diyorum elim de tel ile belirti aramaya çıkıyorum buradaki konulardan
onu farkettim

Hayırlısı olsun inşallah🤲
Ben bu yola eşim için girdim bir nevi umarım Rabbim onun hatrina nasip eder
Bana eve o kadar iyi bakıyor ki🤗🤗

Eklentiler

• IMG20211101102725.jpg
    IMG20211101102725.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 22
Hoşgeldin canım 🤗
Rabbim inşallah gönlünden geçeni kısmet eder
Polip molip de kaybolsun gitsin
Bende de sıvı vardı transfer öncesi, muayene de sıvı kaybolmuş demişti doktorum
Darısı da sana olsun inşallah 🤲🤲

Hoşgeldin canım 🤗
Rabbim inşallah gönlünden geçeni kısmet eder
Polip molip de kaybolsun gitsin
Bende de sıvı vardı transfer öncesi, muayene de sıvı kaybolmuş demişti doktorum
Darısı da sana olsun inşallah 🤲🤲
Ayyyyyy Allah'ım amin amin amin valla inşallah 🥰🥰🥰🥰

X