- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
Peki bu geliş gidişleri nasıl ayarlıyorsunuz. Sürekli git gel için tüp bebek merkezinin yakın olması gerekiyor sankiBenim 12.nci opu oldu. Adetken kontrole gittim bir kere daha sora buyumusmus sayı ne durumda diye sonrada opu günü almak için. Muayene etmesi mecbur öngörü edinmek için
Hayir3.gun de doldurulan embriyonuz oldu mu peki
Insallah tutar .
Ben uzaktayken de öyle yapıyordum kadın dogumcuya 2 kere kontrolümu olup gidiyordum merkezin olduğu yere. Ama şimdi yakınım. Doktorunla konusabilirsin sendePeki bu geliş gidişleri nasıl ayarlıyorsunuz. Sürekli git gel için tüp bebek merkezinin yakın olması gerekiyor sanki
Başka kadın doğumcu ile mi anlaşıyorsunuz acaba
Amin insallah cumlemizin tesekkurler iyi dilekleriniz icinAy Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bnm kaynanam neler demediki bnm çocuğum olmasaydı kocamı kendi elimle evlendiridim dedi o kadar zoruma gitti kiAmiinnnDün noldu biliyormsunuz eşimin teyzesının oglu daha 13yaşında falan dediki esra ablam senden sonra evlendi onun bebegı var senın neden yok dedi..ve gözlerim dolu şok oldum hayatımda böyle birseyle ilk kez karşılanca tabi istemiyoruz cunku dedim demekkı konusuluyor. Kaynanamlar demezler cok sukur ama baskaları konusuyor demekkı insanlar cok bencil cocuk yanında konuşulursa onlarda böyle derler patavatsızlar
Cahiller ama gercekten hiç uzulme benım aklıma geldikce deliriyorum fakat Rabbim o kadar büyükküü herkese hakettiğini yaşatır onlarda bu yaptıklarını ailesinden cocuklarından torunlarından cekerler..Bnm kaynanam neler demediki bnm çocuğum olmasaydı kocamı kendi elimle evlendiridim dedi o kadar zoruma gitti ki
Oğlundan sorun var beni de evlendirir miydin derdim ben olsam.Bnm kaynanam neler demediki bnm çocuğum olmasaydı kocamı kendi elimle evlendiridim dedi o kadar zoruma gitti ki
Allah'a şükür eşim destek oluyor bana verecek olan Allah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabb'im bilecekOğlundan sorun var beni de evlendirir miydin derdim ben olsam.
Ne değişik insanlar var ya ayrıca illa çocukla mi oluyor hayat hiç olmadı diyelim nolcak ya da oldu hayırsız çıktı hergun bir davası var daha mı iyi Allah tan daha iyisini bilemeyiz
Dua kapiyi çalmaktır gerisine karışmak haddi aşmaktır demisler
Biz moral motivasyon düşürmüyoruz hanımlar
Ben Allah'a havale ettim zaten üzülüyoruz bide böyle kendini bilmezler cahiller abuk subuk konuşup moral bozuyorlarCahiller ama gercekten hiç uzulme benım aklıma geldikce deliriyorum fakat Rabbim o kadar büyükküü herkese hakettiğini yaşatır onlarda bu yaptıklarını ailesinden cocuklarından torunlarından cekerler..
Tesekkur ederim ama gercekten cildirtiyolar insaniçok tatlı anlatmissiniz ona güldüm sakin yanlış anlamayin
Tabi tabi ben gidip yuz yuze ongorusmeyi yaptim zaten. Bu, reglin 2.guni yapilan ultrason muayene randevusu almaya calistigim. Bakalim basarili olabilecek miyimBen başka merkezindeyim memorialin ben hastanelere direk gidip o görüşme yaptım. İstanbul'da öyle değil sanırım. bicok yer randevu istedim baya ileriye arttı filan ordan vazgectimHastane uzak degilse gidip ongörüsme saglasaniz belki olur.
Ha gayretTabi tabi ben gidip yuz yuze ongorusmeyi yaptim zaten. Bu, reglin 2.guni yapilan ultrason muayene randevusu almaya calistigim. Bakalim basarili olabilecek miyim
Teşekkür ederim canım benim
Yarın artık son kontrol sanırım çarşamba opu olur demişti yarın kesin tarihi yazarım inşTeşekkür ederim canım benim
Sende durumlar nasil
Ay hadi maşallah çok rahat işlemler gerilmeyin sakınTeşekkür ederim canım benim
Sende durumlar nasil
Maalesef biliyorum 2. TedavimAy hadi maşallah çok rahat işlemler gerilmeyin sakın
İnşallah canmYarın artık son kontrol sanırım çarşamba opu olur demişti yarın kesin tarihi yazarım inş