Okudum
kız sen nerelere gittin geri gelmene cok sevindim ♥♥♥Kraliçe anne adayları ben geldim @Byrmseyda2505 bu adresi kullanmıyorum artık ufak bir sorun yaşadım. Bende dünefsunn210102 gibi hastalandım ve şimdi polip için kontrol olmaya varsa aldırmak için gün almaya gidiyorum bana da dua edin yaaa güzel geçsin Dr dedin polip kaybolmuş geceden beri hayalim bubarada ben Google siteden giriş yapabiliyorum play Store'de bulamadım tekrardan uygulamayı bana link atarmısınız telefona indireyim yaaaa siteden girmek zor oluyo
Sitede ve eşimden dolayı ufak bi sıkıntı yaşadım ama hallettim geri geldimkız sen nerelere gittin geri gelmene cok sevindim ♥♥♥
Teşekkür ederim efsuncugumOlur inşallah iyi düşün iyi olsun motivasyon yükseltin kızlar videolar izleyin kahkahalar atın karalar bağlamayın lütfen ama.
uygulamayı bende bulamadımSitede ve eşimden dolayı ufak bi sıkıntı yaşadım ama hallettim geri geldim
Hem yoldayım hem okuyorum Allah'ım yardımcımız olsun inşallah
Hoşgeldin canımKraliçe anne adayları ben geldim @Byrmseyda2505 bu adresi kullanmıyorum artık ufak bir sorun yaşadım. Bende dünefsunn210102 gibi hastalandım ve şimdi polip için kontrol olmaya varsa aldırmak için gün almaya gidiyorum bana da dua edin yaaa güzel geçsin Dr dedin polip kaybolmuş geceden beri hayalim bubarada ben Google siteden giriş yapabiliyorum play Store'de bulamadım tekrardan uygulamayı bana link atarmısınız telefona indireyim yaaaa siteden girmek zor oluyo
Sitede ve eşimden dolayı ufak bi sıkıntı yaşadım ama hallettim geri geldim
Vardı ya ben indirmiştim bulamıyorum şimdiuygulamayı bende bulamadım
bnde telefondan giriyorum uygulamadan da demek ki silsek bulamayacağız play store uygulamalarda çıkmıyor çünküVardı ya ben indirmiştim bulamıyorum şimdi
Ben ios kullanıyorum o yüzden bilmiyorum cano .Vardı ya ben indirmiştim bulamıyorum şimdi
Ayyyyyy Allah'ım amin amin amin valla inşallahHoşgeldin canım
Rabbim inşallah gönlünden geçeni kısmet eder
Polip molip de kaybolsun gitsin
Bende de sıvı vardı transfer öncesi, muayene de sıvı kaybolmuş demişti doktorum
Darısı da sana olsun inşallah
aramız da zengin varBen ios kullanıyorum o yüzden bilmiyorum cano .
Listeye ekleyin mi seni de canım
Yok daha neler telefonum allaha emanet çalışıyor, sabah kalkıyorum dua ediyorum bugün beni utandırmasın diyearamız da zengin var
böyle yapa yapa zengin oluyorsunuz ya zatenYok daha neler telefonum allaha emanet çalışıyor, sabah kalkıyorum dua ediyorum bugün beni utandırmasın diye