- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Tabiki kambersiz düğün olur mu hiçListeye ekleyin mi seni de canım
Bebiş için mi
Bende almak istiyorum ama sadece adı var diyorlar yaaaaYok daha neler telefonum allaha emanet çalışıyor, sabah kalkıyorum dua ediyorum bugün beni utandırmasın diye
Okuldayim eve gidince okuyum
ağanın eli tutulmaz gönlünden ne koparsaBebiş için migremse ayarlayım ya ayıpsın
Aynenağanın eli tutulmaz gönlünden ne koparsa
tabi tabi benim elimi de borçlar tutuyor zatenağanın eli tutulmaz gönlünden ne koparsa
MerhabaHerkese merhaba bende transfer hazırlığındayım. 10 kasım gibi transferim olucak sanırım. Dondurulmuş embriyo olucak ilk transferim tutmadı oda dondurulmuş embriyoydu. Bende pcos hipotiroidi rahim inceliği birde pıhtılaşma sorunu var. Eşimde hareket ve morfolojisi düşük. Son embriyolarımı transfer ettiricek çok endişeliyim açıkcası.
Hoşgeldin bidaha gidersin diye bekliyim dedim hoşgeldin demeyeyim hemen dedim
hoşgeldinHerkese merhaba bende transfer hazırlığındayım. 10 kasım gibi transferim olucak sanırım. Dondurulmuş embriyo olucak ilk transferim tutmadı oda dondurulmuş embriyoydu. Bende pcos hipotiroidi rahim inceliği birde pıhtılaşma sorunu var. Eşimde hareket ve morfolojisi düşük. Son embriyolarımı transfer ettiricek çok endişeliyim açıkcası.
İnşallah kasım ayı bizim ayımız ..hoşgeldin
ama öyle ama böyle herkes de var bir durumlar ... güzel düşünüyoruz ki güzel olsun grupta ki hanımlarında enerjisi çok iyi ağzı dualılar umarım hepimiz birbirimize iyi geliriz .
Kasım ayı güzel gelsin hepimize inşallah.
Çok teşekkür ederim. Herkes çok tatlı gerçekten bütün hepsini okudum sanırımhoşgeldin
ama öyle ama böyle herkes de var bir durumlar ... güzel düşünüyoruz ki güzel olsun grupta ki hanımlarında enerjisi çok iyi ağzı dualılar umarım hepimiz birbirimize iyi geliriz .
Kasım ayı güzel gelsin hepimize inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bol bol dua et Rabbim nasip etsin geçip gitsin sıkıntılar inşallahHerkese merhaba bende transfer hazırlığındayım. 10 kasım gibi transferim olucak sanırım. Dondurulmuş embriyo olucak ilk transferim tutmadı oda dondurulmuş embriyoydu. Bende pcos hipotiroidi rahim inceliği birde pıhtılaşma sorunu var. Eşimde hareket ve morfolojisi düşük. Son embriyolarımı transfer ettiricek çok endişeliyim açıkcası.
Gız dur azını hayra aç anam daha yeni ikna ettim adamıHoşgeldin bidaha gidersin diye bekliyim dedim hoşgeldin demeyeyim hemen dedim
İnşallah inşallah Allahıma emanetiz hepimiz en güzel ve hayırlı haberler bizimle olsun inşallahİnşallah kasım ayı bizim ayımız ..