Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Anti hiv
HCV
Hbsag
Tsh
Anti tpo
Anti tiroglobulin antikor
T3
T4
Prolaktin vs var ama amh yok

Demek herkesten istenmiyor ya kilo ya düzensizlik ya da pco olanlardan mi isteniyor acaba
Benden de istenmemisti vajinal ultrasyonda baktığım için tahlile gerek yok dedi E2 ve Lh istiyor ara ara

Hanımlar birşey soracağım. İlaç tedavisi ile opu arasındaki süre ne kadar? hafta veya 2 hafta mı sürüyor. Ortalam kaç gün sonra çağırıyorlar. Yıllık izinlerimden kullanmayı planladığım için bi ön görüm olsun istiyorum.

Reactions: H M
30 ekim reglimin 3. Gunu muayene gittim ve ignelere basladim Allah herkesin yardimcisi olsun. Umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz

Ben yeni basladim ama bildigim kadariyla 12 gunluk bir sure ama soyle basta soylenmiyor bu ben baskalarinin tecrubelerinden baktigimda gordum. Bana once 4 gunluk ilac verildi 4 gun sonrasi icin kontrol randevusu verildi. Sonrasinda baska igneler verilerek 1 2 gun arayla yumurtaliklarinin olgunlasmasina bakilmak icin cagiriyorlar en olgunlastigi zaman catlatma ignesi veriliyor ve 36 saat kadar sonra yumurta toplama icin cagiriliyorsun.

Yok ben ilk muayene icin gittim. Ilaclarim verildi. Dun yani ignelere basladim. Bugun 2. Gunum yumurta toplama icin daha 10 gunluk bir sure var sanirsam
Ara ara muayenelere gidiceksin yumurta boylarin olculecek yeterli büyüklüğe gelince çatlama iğnesi vericekler sonra toplama günü hem sizden hem eşinizden sonra embriyo oluştu bilgisi sonra ilaçlara ara vereceksin sonra transfere hazırlık derken geciyor gidiyor

Yumurta büyüklüğu hep vajinal ultrasonda mi izleniyor

Kizlar merhabalar 28.inde 2.gun emrbiyosu great1 kalite transferim oldu. Bugun haber geldi kalan 6 emrbiyom blastosiste ulasamamis yarini bekliceklermis. Doktorum iyi ki 2.gun yaptik transferini diyor. Ama ben pek umutlu degilim. Yasayan, bilen biri var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…