- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Siz nasıl anladığınız iptal ettiğiniEVet yaa hiç bir şey söylemeden iptal edip gitmiş :/
Adet geldi mi sonunda hahahha gözün aydinnn
Siz nasıl anladığınız iptal ettiğini
Benden de istenmemisti vajinal ultrasyonda baktığım için tahlile gerek yok dedi E2 ve Lh istiyor ara araAnti hiv
HCV
Hbsag
Tsh
Anti tpo
Anti tiroglobulin antikor
T3
T4
Prolaktin vs var ama amh yok
Demek herkesten istenmiyor ya kilo ya düzensizlik ya da pco olanlardan mi isteniyor acaba
AY sağol Canım ya rahatladımEVet yaa hiç bir şey söylemeden iptal edip gitmiş :/
Adet geldi mi sonunda hahahha gözün aydinnn
Evet ilk adetAaaa neden kapatmış ki
Şifresini mi unuttu da donduruldu acaba
Heeeeyyy harika haberrrr bu opudan sonra ki ilk adet dimi
Simdi rahatlama vakti iyi değerlendir transfer zamanı yine igne ve haplar başlıyorEvet ilk adet
Simdi rahatlama vakti iyi değerlendir transfer zamanı yine igne ve haplar başlıyor
OkudumKızlar @Birbumut için YA ŞAFİÎ (c.c) ismi şerifi 100 kere okuyalım mi okuyanlar bildirsin
Sağlıkla sıhhatle inşallahOvitrelle de yapildi işlem tamam geriye p.tesiyi beklemek kaldi
30 ekim reglimin 3. Gunu muayene gittim ve ignelere basladim Allah herkesin yardimcisi olsun. Umarim hepimiz guzel sonuclar alirizTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin
Anne Adayı Transfer günü Sonuç
Loya-Kiana ------------------------26 Ekim--------------- Bekliyor @Sinovac ------------------------28 Ekim---------------Bekliyor A aaa1234 efsunn210102 @Zeynepkur @sanat08 @Hayalperestttttttt @Cosi Selin n @nur-80 @zeynep44044 @CevikKiz @Saturnyildizi @SevimliKedii @aysunayy @Mstfamls
Transfer için mi yumurta toplaması için mi30 ekim reglimin 3. Gunu muayene gittim ve ignelere basladim Allah herkesin yardimcisi olsun. Umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz
Ben yeni basladim ama bildigim kadariyla 12 gunluk bir sure ama soyle basta soylenmiyor bu ben baskalarinin tecrubelerinden baktigimda gordum. Bana once 4 gunluk ilac verildi 4 gun sonrasi icin kontrol randevusu verildi. Sonrasinda baska igneler verilerek 1 2 gun arayla yumurtaliklarinin olgunlasmasina bakilmak icin cagiriyorlar en olgunlastigi zaman catlatma ignesi veriliyor ve 36 saat kadar sonra yumurta toplama icin cagiriliyorsun.Hanımlar birşey soracağım. İlaç tedavisi ile opu arasındaki süre ne kadar? hafta veya 2 hafta mı sürüyor. Ortalam kaç gün sonra çağırıyorlar. Yıllık izinlerimden kullanmayı planladığım için bi ön görüm olsun istiyorum.
Yok ben ilk muayene icin gittim. Ilaclarim verildi. Dun yani ignelere basladim. Bugun 2. Gunum yumurta toplama icin daha 10 gunluk bir sure var sanirsamTransfer için mi yumurta toplaması için mi
Allah kabul etsin canimOkudum
Ay Rabbim gönlüne göre versin inşallah30 ekim reglimin 3. Gunu muayene gittim ve ignelere basladim Allah herkesin yardimcisi olsun. Umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz
Ara ara muayenelere gidiceksin yumurta boylarin olculecek yeterli büyüklüğe gelince çatlama iğnesi vericeklerYok ben ilk muayene icin gittim. Ilaclarim verildi. Dun yani ignelere basladim. Bugun 2. Gunum yumurta toplama icin daha 10 gunluk bir sure var sanirsam
Yumurta büyüklüğu hep vajinal ultrasonda mi izleniyorAra ara muayenelere gidiceksin yumurta boylarin olculecek yeterli büyüklüğe gelince çatlama iğnesi vericeklersonra toplama günü hem sizden hem eşinizden sonra embriyo oluştu bilgisi sonra ilaçlara ara vereceksin sonra transfere hazırlık derken geciyor gidiyor
Tabii ki üsten anlayamaz kiYumurta büyüklüğu hep vajinal ultrasonda mi izleniyor