Valla öyle ya amaaaan kadın olmak ne zorTabii ki üsten anlayamaz kigebelik oluşana kadar belli aylara kadar vajinal muayene surekli .
Gebelerde ne rahat oluyor dimi ac karnı yat
Hic bilmiyorum ben canım ama asla negatif olma iyi düşün iyiyi çekKizlar merhabalar 28.inde 2.gun emrbiyosu great1 kalite transferim oldu. Bugun haber geldi kalan 6 emrbiyom blastosiste ulasamamis yarini bekliceklermis. Doktorum iyi ki 2.gun yaptik transferini diyor. Ama ben pek umutlu degilim. Yasayan, bilen biri var mi?
Ne kadar gidersen git alisamiyor insan o muayeneyeValla öyle ya amaaaan kadın olmak ne zor
HahhahAhahHaHAhHANe kadar gidersen git alisamiyor insan o muayeneye
Yıl 2022 oldu tek teknoloji o konuda ilerleyemedi yüz yıllardır aynı koltuk aynı muayene şekli
Valla hic bir belirtim de yok kasik agrim hic bir seyim olmadi. Bilelmitorum artik Allah buyuk. Dua etmekten baska sansim yok gibiHic bilmiyorum ben canım ama asla negatif olma iyi düşün iyiyi çek
HeMen belirti olur mu ki zatenValla hic bir belirtim de yok kasik agrim hic bir seyim olmadi. Bilelmitorum artik Allah buyuk. Dua etmekten baska sansim yok gibi
Diger kalanlar kaçıncı gününde cnm 3.gunu gecmismiydi embriyolarinKizlar merhabalar 28.inde 2.gun emrbiyosu great1 kalite transferim oldu. Bugun haber geldi kalan 6 emrbiyom blastosiste ulasamamis yarini bekliceklermis. Doktorum iyi ki 2.gun yaptik transferini diyor. Ama ben pek umutlu degilim. Yasayan, bilen biri var mi?
su an hepsi 5.gunde yarini bekliyoruzDiger kalanlar kaçıncı gününde cnm 3.gunu gecmismiydi embriyolarin
Ama beklenen hücre bölünmesi olmadi sanirim doğru mu anladımsu an hepsi 5.gunde yarini bekliyoruz
Diger kalanlar kaçıncı gününde cnm 3.gunu gecmismiydi embriyolarin
Evet o yuzden yarini da beklicez eger olmazsa maalesef atilicak dedi doktorumAma beklenen hücre bölünmesi olmadi sanirim doğru mu anladım
Cok güzel bence hiç umutsuz olmasu an hepsi 5.gunde yarini bekliyoruz
5.gune gelip gelişim mi olmamış yaniEvet o yuzden yarini da beklicez eger olmazsa maalesef atilicak dedi doktorum
Evet maalesef5.gune gelip gelişim mi olmamış yani
Evet 24 saat daha zaman tanıyorlar .Evet o yuzden yarini da beklicez eger olmazsa maalesef atilicak dedi doktorum
Rahminizde gelişme şansı daha çok ne de olsa iyi ki hemen transfer olmuş bence umut hala varEvet maalesef
9 tane toppanmisti 7si dollendi 1ini transfer yaptilarEvet 24 saat daha zaman tanıyorlar .
Kac yumurta toplanmıştı demek ki hepsi 3.gunu geçirebilmis bunda olumsuz olacak bisey yok
Kiminde ilk günden daha tedaviniz iptal edildi deniyor
Kafam coooook karisik moralim bozuk ama minik embriyocuguma stres yasatmamaya calisiyorum anliyor mu onu da bilmiyorum amaRahminizde gelişme şansı daha çok ne de olsa iyi ki hemen transfer olmuş bence umut hala var
3.gun de doldurulan embriyonuz oldu mu peki9 tane toppanmisti 7si dollendi 1ini transfer yaptilar
Benim 12.nci opu oldu. Adetken kontrole gittim bir kere daha sora buyumusmus sayı ne durumda diye sonrada opu günü almak için. Muayene etmesi mecbur öngörü edinmek içinhsg bu hafta çektireceğim. Eşim ile benim hormon tahlillerimiz var. AMH değerime hiç bakılmamış. 3 yıl önce baktırdığım için hep gerek yok iyi dediler. Bu hafta onu da yenileteceğim. Sonrasında ön görüşme olarak planladık. Muayne olmak gerekiyor mu?