Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kizlar merhabalar 28.inde 2.gun emrbiyosu great1 kalite transferim oldu. Bugun haber geldi kalan 6 emrbiyom blastosiste ulasamamis yarini bekliceklermis. Doktorum iyi ki 2.gun yaptik transferini diyor. Ama ben pek umutlu degilim. Yasayan, bilen biri var mi?
Hic bilmiyorum ben canım ama asla negatif olma iyi düşün iyiyi çek

Kizlar merhabalar 28.inde 2.gun emrbiyosu great1 kalite transferim oldu. Bugun haber geldi kalan 6 emrbiyom blastosiste ulasamamis yarini bekliceklermis. Doktorum iyi ki 2.gun yaptik transferini diyor. Ama ben pek umutlu degilim. Yasayan, bilen biri var mi?
Diger kalanlar kaçıncı gününde cnm 3.gunu gecmismiydi embriyolarin

Evet o yuzden yarini da beklicez eger olmazsa maalesef atilicak dedi doktorum
Evet 24 saat daha zaman tanıyorlar .

Kac yumurta toplanmıştı demek ki hepsi 3.gunu geçirebilmis bunda olumsuz olacak bisey yok
🥰🥰🥰

Kiminde ilk günden daha tedaviniz iptal edildi deniyor

hsg bu hafta çektireceğim. Eşim ile benim hormon tahlillerimiz var. AMH değerime hiç bakılmamış. 3 yıl önce baktırdığım için hep gerek yok iyi dediler. Bu hafta onu da yenileteceğim. Sonrasında ön görüşme olarak planladık. Muayne olmak gerekiyor mu?
Benim 12.nci opu oldu. Adetken kontrole gittim bir kere daha sora buyumusmus sayı ne durumda diye sonrada opu günü almak için. Muayene etmesi mecbur öngörü edinmek için 🤗

X