Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kizlar dua konusu açıldı gelin

Son düzenleme:
Kizlar dua konusu açıldı gelin

Merhabalar bende doktor arayışındayım. Regl yeni bitti. Kasım sonu tedaviye başlamak istiyorum. Bu hafta doktor görüşmeleri yapacağım. Nelere dikkat etmeliyim?
CAnim ne zamandan beri istiyorsunuz daha önce hiç muayene vs oldunuz mu eşinle berabe r

CAnim ne zamandan beri istiyorsunuz daha önce hiç muayene vs oldunuz mu eşinle berabe r
Benim hormonlarım rahim kalınlığım düzgün. Son gittiğim doktor hafif pko var dedi. Ama kist olarak değil sadece yumurtalar boncuk boncuk dizilmiş dedi. Geçen ay Klomen verdi 3 yumurta oluştu. Sonra eşime test yaptık. İleri hız 0, morfoloji 0 çıktı. Gebelik oluşmadı. Doktor beklemeyin tüp bebeğe başlayın dedi. Öyle karar verdik. Öncesinde bi planımız yoktu. 6 aydır deniyorduk.. erken farkettik çok şükür..

Benim hormonlarım rahim kalınlığım düzgün. Son gittiğim doktor hafif pko var dedi. Ama kist olarak değil sadece yumurtalar boncuk boncuk dizilmiş dedi. Geçen ay Klomen verdi 3 yumurta oluştu. Sonra eşime test yaptık. İleri hız 0, morfoloji 0 çıktı. Gebelik oluşmadı. Doktor beklemeyin tüp bebeğe başlayın dedi. Öyle karar verdik. Öncesinde bi planımız yoktu. 6 aydır deniyorduk.. erken farkettik çok şükür..
Bizimde aynı canım ileri hız ve morfoloji 0 ama tüpte zaten önemli değil hızi

Ovitrelle de yapildi işlem tamam geriye p.tesiyi beklemek kaldi 🥰

Eklentiler

• 20211031_000426.jpg
    20211031_000426.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 37
Merhabalar bende doktor arayışındayım. Regl yeni bitti. Kasım sonu tedaviye başlamak istiyorum. Bu hafta doktor görüşmeleri yapacağım. Nelere dikkat etmeliyim?
Doktor ararkenmi? Yani bütün tahlillerin elinde varmı? Hsg hormon , eşinin tahlileri vs. Adetken muayene etmek isterler seni genelde. Ongörüsme yapmak istediğin hastaneleri belirle öncelikle. Labaratuvari iyi olan kişiye göre tedavi veren bi doktorla ilerlemeye calis 🤗

Seçtiğin kuruma ve hekimin sana yaklaşımına ilk dikkat etmen gereken şey bu canim .
😇
Güven çok önemli zaten olacak olan oluyor da içinde en azindan tuh ya buraya mı gitseydik şöyle mi yapsaydık dememek için ön görüşmeler yapın sonra karar verin .😍😍

Hekim veya hemşiresi ile sürekli diyalog halinde olabilmelisin aklina takılan biseu olduğunda rahatça iletişim kurabilmelisin
Sonra verilen ilaçları düzenli kullanıp akışına bırak herseyi ve kimsenin
durumunu sakin kendinle kıyaslama herkesin durumu tedavisi vs farklı çünkü

Sonrasi bol bol sabır 🥰🥰🥰🥰🥰

Kizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi :rolleyes: :rolleyes:

3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum 😍😍😍 5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah😍😍
Bisey sorabilirmiyim siz bu memorialdan nasil randevu aliyorsunuz? Cagri merkezini ariyorum tup bebek kismi randevulari kendi veriyor biz onlara not iletiyoruz sizi onlar ariyor diyor. 2 kez not biraktirdim, verdikleri whatsap numarasindan Safak denen koordinatore de yazdim o da sizi arayacaklar dedi yok ne arayan var ne soran. Daha ilk muayeneden ben boyle bunlara ulasmakta iletisim kurmakta zorlanacaksam isimiz var. Siz nasil iletisime geciyorsunuz kendileriyle?

Bisey sorabilirmiyim siz bu memorialdan nasil randevu aliyorsunuz? Cagri merkezini ariyorum tup bebek kismi randevulari kendi veriyor biz onlara not iletiyoruz sizi onlar ariyor diyor. 2 kez not biraktirdim, verdikleri whatsap numarasindan Safak denen koordinatore de yazdim o da sizi arayacaklar dedi yok ne arayan var ne soran. Daha ilk muayeneden ben boyle bunlara ulasmakta iletisim kurmakta zorlanacaksam isimiz var. Siz nasil iletisime geciyorsunuz kendileriyle?
😁 çok tatlı anlatmissiniz ona güldüm sakin yanlış anlamayin🥰🥰

Ben başka merkezindeyim memorialin ben hastanelere direk gidip o görüşme yaptım. İstanbul'da öyle değil sanırım. bicok yer randevu istedim baya ileriye arttı filan ordan vazgectim 😄Hastane uzak degilse gidip ongörüsme saglasaniz belki olur.

Doktor ararkenmi? Yani bütün tahlillerin elinde varmı? Hsg hormon , eşinin tahlileri vs. Adetken muayene etmek isterler seni genelde. Ongörüsme yapmak istediğin hastaneleri belirle öncelikle. Labaratuvari iyi olan kişiye göre tedavi veren bi doktorla ilerlemeye calis 🤗
hsg bu hafta çektireceğim. Eşim ile benim hormon tahlillerimiz var. AMH değerime hiç bakılmamış. 3 yıl önce baktırdığım için hep gerek yok iyi dediler. Bu hafta onu da yenileteceğim. Sonrasında ön görüşme olarak planladık. Muayne olmak gerekiyor mu?

Aaaa neden kapatmış ki
Şifresini mi unuttu da donduruldu acaba

Heeeeyyy harika haberrrr bu opudan sonra ki ilk adet dimi
Hayir dün gece iptal etmiş sabah baktım son görülme 18 dk önce diyordu şimdide 20 dk önce gösteriyor şifre unutsa nasıl son görülme olcak

X