- 10 Şubat 2021
- 475
- 1.658
Canım bende okudum Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin 🕊Kızlar @Birbumut için YA ŞAFİÎ (c.c) ismi şerifi 100 kere okuyalım mi okuyanlar bildirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende okudum Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin 🕊Kızlar @Birbumut için YA ŞAFİÎ (c.c) ismi şerifi 100 kere okuyalım mi okuyanlar bildirsin
Kizlar dua konusu açıldı gelin
İlle dua ille dua demiş büyüklerimiz
Çocuk isteyenler tüp bebek tedavisi görenler ilk denemeydi aşılamaydı transferdi bu aşamaları geçip güzel hamişşşş anneler gelin hep birlikte dua topiği oluşturup günlük dualar belirleyelim birbirimize dualarla destek çıkalım Sohbetimiz muhabbetimiz eksik olmasın inşallah Ne dersiniz 😁😁😁😁😁www.kadinlarkulubu.com
CAnim ne zamandan beri istiyorsunuz daha önce hiç muayene vs oldunuz mu eşinle berabe rMerhabalar bende doktor arayışındayım. Regl yeni bitti. Kasım sonu tedaviye başlamak istiyorum. Bu hafta doktor görüşmeleri yapacağım. Nelere dikkat etmeliyim?
Benim hormonlarım rahim kalınlığım düzgün. Son gittiğim doktor hafif pko var dedi. Ama kist olarak değil sadece yumurtalar boncuk boncuk dizilmiş dedi. Geçen ay Klomen verdi 3 yumurta oluştu. Sonra eşime test yaptık. İleri hız 0, morfoloji 0 çıktı. Gebelik oluşmadı. Doktor beklemeyin tüp bebeğe başlayın dedi. Öyle karar verdik. Öncesinde bi planımız yoktu. 6 aydır deniyorduk.. erken farkettik çok şükür..CAnim ne zamandan beri istiyorsunuz daha önce hiç muayene vs oldunuz mu eşinle berabe r
Bizimde aynı canım ileri hız ve morfoloji 0 ama tüpte zaten önemli değil hıziBenim hormonlarım rahim kalınlığım düzgün. Son gittiğim doktor hafif pko var dedi. Ama kist olarak değil sadece yumurtalar boncuk boncuk dizilmiş dedi. Geçen ay Klomen verdi 3 yumurta oluştu. Sonra eşime test yaptık. İleri hız 0, morfoloji 0 çıktı. Gebelik oluşmadı. Doktor beklemeyin tüp bebeğe başlayın dedi. Öyle karar verdik. Öncesinde bi planımız yoktu. 6 aydır deniyorduk.. erken farkettik çok şükür..
Hadi inşallah sana sağlıkla evlat olabilecek yumurtaların olsunOvitrelle de yapildi işlem tamam geriye p.tesiyi beklemek kaldi
Doktor ararkenmi? Yani bütün tahlillerin elinde varmı? Hsg hormon , eşinin tahlileri vs. Adetken muayene etmek isterler seni genelde. Ongörüsme yapmak istediğin hastaneleri belirle öncelikle. Labaratuvari iyi olan kişiye göre tedavi veren bi doktorla ilerlemeye calisMerhabalar bende doktor arayışındayım. Regl yeni bitti. Kasım sonu tedaviye başlamak istiyorum. Bu hafta doktor görüşmeleri yapacağım. Nelere dikkat etmeliyim?
Seçtiğin kuruma ve hekimin sana yaklaşımına ilk dikkat etmen gereken şey bu canim .Merhabalar bende doktor arayışındayım. Regl yeni bitti. Kasım sonu tedaviye başlamak istiyorum. Bu hafta doktor görüşmeleri yapacağım. Nelere dikkat etmeliyim?
Bisey sorabilirmiyim siz bu memorialdan nasil randevu aliyorsunuz? Cagri merkezini ariyorum tup bebek kismi randevulari kendi veriyor biz onlara not iletiyoruz sizi onlar ariyor diyor. 2 kez not biraktirdim, verdikleri whatsap numarasindan Safak denen koordinatore de yazdim o da sizi arayacaklar dedi yok ne arayan var ne soran. Daha ilk muayeneden ben boyle bunlara ulasmakta iletisim kurmakta zorlanacaksam isimiz var. Siz nasil iletisime geciyorsunuz kendileriyle?Kizlar kizlar canlar bitaneler haber geldi şimdi
3 embriyomun 3 u de bugüne de çıktı 5.gun yani bugün ve donduruldular 15 tatile kadar bekleyecekler beni ozamana kadar da 10 kilom gidec ek Allahim cok mutluyum 5 bebisim oldu donduruk 1 tanesi beni bulur saglikla insallah
çok tatlı anlatmissiniz ona güldüm sakin yanlış anlamayinBisey sorabilirmiyim siz bu memorialdan nasil randevu aliyorsunuz? Cagri merkezini ariyorum tup bebek kismi randevulari kendi veriyor biz onlara not iletiyoruz sizi onlar ariyor diyor. 2 kez not biraktirdim, verdikleri whatsap numarasindan Safak denen koordinatore de yazdim o da sizi arayacaklar dedi yok ne arayan var ne soran. Daha ilk muayeneden ben boyle bunlara ulasmakta iletisim kurmakta zorlanacaksam isimiz var. Siz nasil iletisime geciyorsunuz kendileriyle?
Ben başka merkezindeyim memorialin ben hastanelere direk gidip o görüşme yaptım. İstanbul'da öyle değil sanırım. bicok yer randevu istedim baya ileriye arttı filan ordan vazgectim Hastane uzak degilse gidip ongörüsme saglasaniz belki olur.Bisey sorabilirmiyim siz bu memorialdan nasil randevu aliyorsunuz? Cagri merkezini ariyorum tup bebek kismi randevulari kendi veriyor biz onlara not iletiyoruz sizi onlar ariyor diyor. 2 kez not biraktirdim, verdikleri whatsap numarasindan Safak denen koordinatore de yazdim o da sizi arayacaklar dedi yok ne arayan var ne soran. Daha ilk muayeneden ben boyle bunlara ulasmakta iletisim kurmakta zorlanacaksam isimiz var. Siz nasil iletisime geciyorsunuz kendileriyle?
hsg bu hafta çektireceğim. Eşim ile benim hormon tahlillerimiz var. AMH değerime hiç bakılmamış. 3 yıl önce baktırdığım için hep gerek yok iyi dediler. Bu hafta onu da yenileteceğim. Sonrasında ön görüşme olarak planladık. Muayne olmak gerekiyor mu?Doktor ararkenmi? Yani bütün tahlillerin elinde varmı? Hsg hormon , eşinin tahlileri vs. Adetken muayene etmek isterler seni genelde. Ongörüsme yapmak istediğin hastaneleri belirle öncelikle. Labaratuvari iyi olan kişiye göre tedavi veren bi doktorla ilerlemeye calis
Evet önemli değil ama embryoloji ekibinin iyi olması gerekiyormuş. Öyle bir yer arıyorum açıkçası..Bizimde aynı canım ileri hız ve morfoloji 0 ama tüpte zaten önemli değil hızi
Aaaa neden kapatmış kiGünaydın canlarım @Byrmseyda2505 kapatmış mı sanırım iptal etmiş
Ama mutlu haber adet oldum
EVet yaa hiç bir şey söylemeden iptal edip gitmiş :/Günaydın canlarım @Byrmseyda2505 kapatmış mı sanırım iptal etmiş
Ama mutlu haber adet oldum
Hayir dün gece iptal etmiş sabah baktım son görülme 18 dk önce diyordu şimdide 20 dk önce gösteriyor şifre unutsa nasıl son görülme olcakAaaa neden kapatmış ki
Şifresini mi unuttu da donduruldu acaba
Heeeeyyy harika haberrrr bu opudan sonra ki ilk adet dimi