- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Artık gençler in de genetiği bozuk yediğimiz içtiğimizden ,Aynen katılıyorum
Bak yaş aldıkça herşey zor gerçekten
Gençlik gibisi yok
Onlar korunmayı günah sayıyorlarmisArtık gençler in de genetiği bozuk yediğimiz içtiğimizden ,
ama suriyeliler çatır çatır doğuruyor ne beslenme var ne bir şey var bazen imreniyorum.
Hastane de bir görsenizArtık gençler in de genetiği bozuk yediğimiz içtiğimizden ,
ama suriyeliler çatır çatır doğuruyor ne beslenme var ne bir şey var bazen imreniyorum.
Allah yardımcın olsun canım benimde sadece 1 tane döllendi biliyorsun 10 tanesi çöp oldu.Hastane de bir görseniz
Gencecik kızlar birisi elinde birisi karnında birisi de kucağında oluyor
Ve o çocuklar o kadar bakımsız ve reziller ki
Ve kaldıkları yerler de çok kötü kamplardan geliyorlar
Transfer öncesi ve sonrasında o kadar dikkat ediyoruz ki beslenmeye sağlimiza sonuç 16 tane döllenen embriyo bile gitmiyor 5.gune
Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize
Hiç sorma ya adamlar bizim ülkemizde 10 'ar tane doğurup maaş alıyorlar.Onlar korunmayı günah sayıyorlarmis
Gerçekten sinir bozucuHiç sorma ya adamlar bizim ülkemizde 10 'ar tane doğurup maaş alıyorlar.
Biz devlet hastanesinde bile muayene ücreti ödüyoruz 8 tl mi ney,
akrabamız bağcılar devlette doğurdu 10 gün önce 100 kişi geldiyse 80 i suriyeliydi ve cinsiyetibi doğunca öğrendiler o kadar önemsiz.
bazen diyorum rabbim bizleri sınama kötü söz mü ettik laf mı ettik şirk mi koştuk biz sana affeyle evlatla sınama.
O kadar rahatlar ki ben dr sordum ya dedim hocam ne bunların sırrı formulü bize de aşılayın onu artık nedir bu çektiğimiz dedim.Gerçekten sinir bozucu
Hadi ya valla şaşırdımO kadar rahatlar ki ben dr sordum ya dedim hocam ne bunların sırrı formulü bize de aşılayın onu artık nedir bu çektiğimiz dedim.
onlarda savaş pskolojisi var savaşa gitmemek için nufusu çoğaltıyorlar doğanlar da tc vatandaşı doğuyor sınır dışı edilirlerse olurda dedi tc vatandaşlığına başvuracaklar evlatlar üzerinden dedi.
Yani biz demi sınırda yatıp kalksak ben anlamadım adamların evleri yok 1 evde 4 aile yaşıyorlar ,Hadi ya valla şaşırdım
Aminnn inşallahAllah yardımcın olsun canım benimde sadece 1 tane döllendi biliyorsun 10 tanesi çöp oldu.
İnşallah canım benim ...Aminnn inşallahbol bol dua ediyorum daha hepiniz aklımdasiniz sürekli giriyorum çıkıyorum hepinize dua ediyorum
Bu yollari yıllardır biliyorum kimsenin elini boş dondermesin inşallah
Bir tane embriyonda inşallah sıkı sıkı tutunur
Hahahhaha aynen valllaaa azimli ... Duvarı delermis ya baya azimliler ondandır belkiYani biz demi sınırda yatıp kalksak ben anlamadım adamların evleri yok 1 evde 4 aile yaşıyorlar ,
mahrem yok bir şey yok abi biz bildiğin ortam hazırlıyoruz yine olmuyor allahtan ne diyeyim
Evwt gittik ıkı tane doktora sorunumuz yok hersey normal şuanHic doktora gittiniz mi canım muayene oldunuz mu herhangi bir sorun var mı
hahahahahaHahahhaha aynen valllaaa azimli ... Duvarı delermis ya baya azimliler ondandır belki
Canim o zaman şanslısın ne güzel bizde morfoloji sorunu var 0 tüp bile tutmama ihtimali varEvwt gittik ıkı tane doktora sorunumuz yok hersey normal şuan
dr birşey önerdi mi takviye veya başka bir işlem ?Evwt gittik ıkı tane doktora sorunumuz yok hersey normal şuan
Devlet hastanesine gidicem canım eğitim ve araştırma randevu aldım dün adetin ilk günüydü lekelenme şeklinde geldi bugun 1 sayarsak 3.günü yani pazartesı randevum varBende 25 yaşındayım gülüm eğer sende elinde çok istiyorsanız bebiş ve her ikimizde herhangi bi sorun yoksa özenle hastane araştırın ve bence başlayın denemelere karar sizin tabi
hang hasteneye gitmiştin sorun yok dedilr hangi testleri yaptılar ?Devlet hastanesine gidicem canım eğitim ve araştırma randevu aldım dün adetin ilk günüydü lekelenme şeklinde geldi bugun 1 sayarsak 3.günü yani pazartesı randevum var
3kez catlatma iğnesi oldum olmadı kılo aldım son ıkı tanesını ıgneyle büyüttük hersey cok iyi vs dedi hep anlaamdık bızde..sımdı diyete girdim zayıflıcsm belkıde ondan gerçi ne kılolu insanlar var hemen gebe kalan demek bünyeden bünyeye değişiyordr birşey önerdi mi takviye veya başka bir işlem ?