Bızımde 2idi morfoloji. Sonra düzeldi takvıye kullandınızmı?? Bız aktarw falanda gittikCanim o zaman şanslısın ne güzel bizde morfoloji sorunu var 0 tüp bile tutmama ihtimali var
Zaten gebelik oluşmamasına bu nedenden diyemiyorlar hep bir ihtimal üzerinde kalıyor hakkında hayırlısı inşallah.3kez catlatma iğnesi oldum olmadı kılo aldım son ıkı tanesını ıgneyle büyüttük hersey cok iyi vs dedi hep anlaamdık bızde..sımdı diyete girdim zayıflıcsm belkıde ondan gerçi ne kılolu insanlar var hemen gebe kalan demek bünyeden bünyeye değişiyor
Hormon testlerı fsh lh prolaktın ve diğerleri hsg cekıldım eşım sperm testi verdi bülent beye gittim bülent kars sonra medipole gittim sımdı eğitim ve arastırmaya gidicemhang hasteneye gitmiştin sorun yok dedilr hangi testleri yaptılar ?
AmiinnnZaten gebelik oluşmamasına bu nedenden diyemiyorlar hep bir ihtimal üzerinde kalıyor hakkında hayırlısı inşallah.
tez zamanda kavuşursun yavrularına.
Aminn hepimiz kavuşalımmZaten gebelik oluşmamasına bu nedenden diyemiyorlar hep bir ihtimal üzerinde kalıyor hakkında hayırlısı inşallah.
tez zamanda kavuşursun yavrularına.
Ameliyat oldu ilaçta kullandık ama değişmedi morfoloji düzelmez diye biliyorum ben kök hucreyle alakalı olduğunu okumustum sizin kaçtı kaç oldu ve ne kullandınız canımBızımde 2idi morfoloji. Sonra düzeldi takvıye kullandınızmı?? Bız aktarw falanda gittik
Boşver onları kuzum derdin bile olmasın boş konuşurlar sen yoluna bak ya ,AmiinnnDün noldu biliyormsunuz eşimin teyzesının oglu daha 13yaşında falan dediki esra ablam senden sonra evlendi onun bebegı var senın neden yok dedi..ve gözlerim dolu şok oldum hayatımda böyle birseyle ilk kez karşılanca tabi istemiyoruz cunku dedim demekkı konusuluyor. Kaynanamlar demezler cok sukur ama baskaları konusuyor demekkı insanlar cok bencil cocuk yanında konuşulursa onlarda böyle derler patavatsızlar
Önce d vitamını ve proxmennplus sanırım tam böyle yazılmasada böyle bırsey sonra keçıboynuzu pekmezi aktardan karışım aldık.. ıkı kere hemde baya para döktük ama stres ve korona steslı hastalık cok etkılıyormusAmeliyat oldu ilaçta kullandık ama değişmedi morfoloji düzelmez diye biliyorum ben kök hucreyle alakalı olduğunu okumustum sizin kaçtı kaç oldu ve ne kullandınız canım
aynıyız şubatta ameliyat oldu hemde. proxed plus ilaç kullandı kutusu 300 tl bir işe yaramadı maalesefAmeliyat oldu ilaçta kullandık ama değişmedi morfoloji düzelmez diye biliyorum ben kök hucreyle alakalı olduğunu okumustum sizin kaçtı kaç oldu ve ne kullandınız canım
Ağladım eşime anlatırken insan üzülüyor gercekten içime oturdu şuncacık cocugun dedıgıne alındım.ki ben umursuz biriyimdir normalde.. kız senınkıse fenaymışBoşver onları kuzum derdin bile olmasın boş konuşurlar sen yoluna bak ya ,
sana az bile olmuş benimki daha beter kaynanam bile dedi seni bir doktora götürelim dizilerdeki gibi aynısonra ne oldu biliyor musun oğlunda sıkıntılar çıkınca senin tanıdık vardı ya istersen götür dedim gün gelir devran döner sıkma canını boş insanlar için.
Belkı suan gene yaptırsa benımkı gene düştü bılemıyorum bakalım pazartesı doktora gidince anlaşılcak o söyler herhaldeaynıyız şubatta ameliyat oldu hemde. proxed plus ilaç kullandı kutusu 300 tl bir işe yaramadı maalesef
Aman ne yapak anacuğum rabbim kısmet etmiyorsa ağlama üzülme bak onca uğraşa giriyoruz iğneler kolay mı ilaçlar kolay m hepmizin maddiyat diplerde kimi hyatını kısıtlayıp yaptırıyor hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah.Ağladım eşime anlatırken insan üzülüyor gercekten içime oturdu şuncacık cocugun dedıgıne alındım.ki ben umursuz biriyimdir normalde.. kız senınkıse fenaymışkeske sorunumuz olmasada çocuğumuz olsa gerisi boşşşş
Bana da arkadaşımın kızı sormustu senin niye çocuğun yok diyeAmiinnnDün noldu biliyormsunuz eşimin teyzesının oglu daha 13yaşında falan dediki esra ablam senden sonra evlendi onun bebegı var senın neden yok dedi..ve gözlerim dolu şok oldum hayatımda böyle birseyle ilk kez karşılanca tabi istemiyoruz cunku dedim demekkı konusuluyor. Kaynanamlar demezler cok sukur ama baskaları konusuyor demekkı insanlar cok bencil cocuk yanında konuşulursa onlarda böyle derler patavatsızlar
Günde 100 tane o soruyu alıyordum biz istemiyoruz gelecekle ilgili planlarımız var diyordum bir kere içine oturan mevlütte oldu peder bir çocuk seviyor gözümün içine baka baka içim yandı ama nasıl ağlamamak için zor tuttum ,Bana da arkadaşımın kızı sormustu senin niye çocuğun yok diye
Bende şok oldum ve dedim ki Allah bazen her istedigimizi hemen vermez . Her evli olan kadının çocuğu olacak diye bir şart yoktur dedim ne diyim
Hayır cocugu terslesem cocugun ne suçu var ınsan varya o an başından aşağıya kaynar su dökülüyor dimi? Vallahı ben böyle oldugunu bilseydım ılk günden itibarek cocuk yapardımöBana da arkadaşımın kızı sormustu senin niye çocuğun yok diye
Bende şok oldum ve dedim ki Allah bazen her istedigimizi hemen vermez . Her evli olan kadının çocuğu olacak diye bir şart yoktur dedim ne diyim
Seninde kayınvalide de kayınpeder de fenaymis vallaGünde 100 tane o soruyu alıyordum biz istemiyoruz gelecekle ilgili planlarımız var diyordum bir kere içine oturan mevlütte oldu peder bir çocuk seviyor gözümün içine baka baka içim yandı ama nasıl ağlamamak için zor tuttum ,
sonrasında beddua etmiş olabilirirm ama hatırlamıyorum şuur kaybı yaşadım .
Sonu bu ama damarıma bastılar affetsin rabbim.
Hahahaha sende az değilsinKaynanam da hep derdi artık çocuk yapın ben yaşlanıyorum yapın ben yaşlanıyorum en sonunda dedim sen mi doğurcan ne bu acelen bu kadar acele edeceksin oğlunu 27 yaşında evlendirmeseydin 20 de everseydin çok istiyorsan kızın 23 yaşında evlendir dedim sus pus konu kapandı..