- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Benden de eşimden de iştenmişti bunlar ama baya zaman olduBen Cocugumuz olmuyor dediğimde doktor eşinden spermiyogram senden TSH amh T3 T4 vs vs istiyorum dedi adetin 2. Gününde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden de eşimden de iştenmişti bunlar ama baya zaman olduBen Cocugumuz olmuyor dediğimde doktor eşinden spermiyogram senden TSH amh T3 T4 vs vs istiyorum dedi adetin 2. Gününde
Benden istemediler hiç canım pko olduğu için yumurta çok zaten gerek duymadı doktorAmH kaçtı canim
Anladım canım evet pcolarda yumurta sorunu olmuyor gerek yok yani ama yumurtanın çok olduğunu nasıl anladı acaba ya da Pco teşhisi nasıl konulduBenden istemediler hiç canım pko olduğu için yumurta çok zaten gerek duymadı doktor
Hormon tahlillerinden ve ultrasondaki görünümden canımAnladım canım evet pcolarda yumurta sorunu olmuyor gerek yok yani ama yumurtanın çok olduğunu nasıl anladı acaba ya da Pco teşhisi nasıl konuldu
Anladım canım evet pcolarda yumurta sorunu olmuyor gerek yok yani ama yumurtanın çok olduğunu nasıl anladı acaba ya da Pco teşhisi nasıl konuldu
Bide tabi adet düzensizliğim vardıHormon tahlillerinden ve ultrasondaki görünümden canım
Loyana benden de istememişti ama ben meraktan ve yaşımdan ötürü baktirmistimKimi de transfer sonrası fitil veriyormuş Protestan i benim igne mesela
Kurumdan kuruma şema degisiyor demek ki
Hmm anladım canım Rabbim yardımcmiz olsun hepimizin inşallahHormon tahlillerinden ve ultrasondaki görünümden canım
Ahh ahh umarım öyledirLoyana benden de istememişti ama ben meraktan ve yaşımdan ötürü baktirmistim
Ben de pco lu olduğum için 4,64 gelmişti
Pco lar da biraz daha yüksek çıkabiliyor 1 yada 1,5 altını rezerv azlığı olarak değerlendiriliyor
Sen artık bebeğini alıp evine gelmişsin
Bende prosgesteronu jel olarak kullanıyorum
Keşke iğne olsaydı tedavinin en cok zorlandığım kısmı
Benim 5 amh ama Pco değilimLoyana benden de istememişti ama ben meraktan ve yaşımdan ötürü baktirmistim
Ben de pco lu olduğum için 4,64 gelmişti
Pco lar da biraz daha yüksek çıkabiliyor 1 yada 1,5 altını rezerv azlığı olarak değerlendiriliyor
Sen artık bebeğini alıp evine gelmişsin
Bende prosgesteronu jel olarak kullanıyorum
Keşke iğne olsaydı tedavinin en cok zorlandığım kısmı
Aminnnnnn inşallahAhh ahh umarım öyledir
hepberaber anne olacağız inşallah
Protestan yalnızKimi de transfer sonrası fitil veriyormuş Protestan i benim igne mesela
Kurumdan kuruma şema degisiyor demek ki
Ben pconun tam hasiyimBenim 5 amh ama Pco değilim
Sen nasıl 4 le Pco oluyorsun
Protestan yalnız
yaş ilerledikce yumurtalar yaslanirmis o yüzden evliliği erteleyip kariyer anlamında hayatını şekillendirecek kadınlara 20 li yaşlarda yumurta dondurmaları öneriliyorBen pconun tam hasiyim
Ama yumurta rezervim iyi demişti fakat kalite yok işte
Yumurtalarim tembel âdet olamıyorum maalesefBen pconun tam hasiyim
Ama yumurta rezervim iyi demişti fakat kalite yok işte
Aynen katılıyorumyaş ilerledikce yumurtalar yaslanirmis o yüzden evliliği erteleyip kariyer anlamında hayatını şekillendirecek kadınlara 20 li yaşlarda yumurta dondurmaları öneriliyor
Bende pko yum ama pkos değilim yılda 2 kez gecikir en çok genelde olurum. Sendrom sendeki demekkiYumurtalarim tembel âdet olamıyorum maalesef
Yılda 3-4 kez ancak olursam
Anladım canım yaYumurtalarim tembel âdet olamıyorum maalesef
Yılda 3-4 kez ancak olursam
Adetken yumurtaliklarinda yumurta sayın normal gözüküyorsa amh önemli değil.Benden amh istenmedi ama o kadar çok duydum ki yani zevkine amh testi yaptırmak istiyorum