Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Patavatsızlık yani bu gerçekten haklısın bazen söylemek gerekiyor insan istemezmi cocugu olsun? Bız cokmu meraklıyız iğne yemeye ılac içmeye hey allahım sabır ver sonra bize şifa ver Ya Şafii

Hahahaha sende az değilsin iyi demişsi hahahahahaha
Bende çoookkk ohooho bir kere de mevlütte zaten yorulmuşum anannesi bana dedi takoz sen ne zaman doğuracan bende dedim ne takacan doğursam e anca çeyrek dedi dedim o çeyreği ben takayım sana da konuyu kapatalım o gün bugündür 1 kere açılmadı konu

Bu cevabı sevdım bende söyleyecegım birisi böyle söylerse……

gulayseT Morfoloji yükseldi mi sizin nasıl oldu bu
Doktor yükselmıstır dedi teste gerek yok sayı iyi dedi morfolojıye takılma dedi sayınız ileri hareket iyi dedi sepetledi morfoloji sorun degıl sızın dedı son gittiğimizde pazartesı yaptırıcam ama ve eşime baharatcı dediki bitkisel kürler aldık yumurtalıklarını soguk suyla yıka cok terlıyorsan eger yesıl mercımek koyun etlı nohut yemegı şalgam suyu ye dedi üzüm cekırdeklı uzum ye dedi banada dedıkı tohum istiyorsanız tohumlu şeyler tüketin dedi mesela kurufasulye nohut barbunya

Ama morfoloji önemli
Tüp bebekte bile morfoloji 0 olunca ihtimal az diyorlar zaten tüpte hız vs önemli değil çünkü spermi alıp yumurtanın yanına koyuyor ya da enjekte ediyorlar morfoloji demek spermdeki yapısal bozukluk demek 2 başlı kuyruksuz vs vs böyle olunca tümünde ya da fazlalikta anomalisi olan spermlerin tutma ihtimali az oluyir DNA hasarli oluyor yani ve tutmuyor mutlaka morfoloji baktirin
Ama morfoloji 0 olduğu halde sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirenler de var okudum yanl

Aynen ben de okudum o ne biliyim doktora güvendik zaten kime güvendiysek arkamızdan vurulduk alıştım yani sorun cıkarsada

Laaaaaaaaaan ne kadar konuşmuşsunuz alt tarafı yarım saat giremedim püüüüğğğğğğğ anca bitti sayfa

Reactions: H M
Devlet hastanesine gidicem canım eğitim ve araştırma randevu aldım dün adetin ilk günüydü lekelenme şeklinde geldi bugun 1 sayarsak 3.günü yani pazartesı randevum var
Ben çapa ya gidiyorum tedavi için çokta memnunum açıkcası ama herşey nasip
Kilodan yana bende çok dertliyim malesef
Hayatımda o kadar çok duydum ki bu muhabetleri hep sustum ama.. şimdi konuşma zamanı geldi herkese yapıştırıyorum tek tek cevap çatapat gibi affetmeksizin

Merhabalar ben de 4. tedavime hazırlanıyorum şu an. Bugün adetimin 2.günüydü doktora gittim ama foliküller farklı boyutlarda olduğu için bir sonraki aya ertelendi.
Ben daha önce 3 kez dış gebelik geçirdim bu yüzden iki tüpüm de alındı, bir de rezerv azlığı var az yumurtam oluyor malesef, kasım sonu gibi adetle başlayacağız inşallah tekrar, hayırlısı artık..

Hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biz burda dualar ediyoruz ve her şekilde destek çıkıyoruz birbirimize moral de çok önemli bu zamanlar ister istemez streste tabi ama burada iyi geliyor insana

Hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biz burda dualar ediyoruz ve her şekilde destek çıkıyoruz birbirimize moral de çok önemli bu zamanlar ister istemez streste tabi ama burada iyi geliyor insana
Tabi ki öyle, zaten bu stres bizi bitiriyor Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah gebelik haberleri paylaşmak nasip olsun

Selin n bebeğim yeni yeni arkadaşlarımız oluyor bak onlarıda listeye alalım Allah nasip ederse hep birlikte paylaşalım heyecanımızı mutluluklarımızı İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…