- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
Bende Kuran i Kerim okuyabiliyorum hamdolsun ama suan bel ağrısından yatıyorum surekli ve akıntı varMeryem suresi grubuna başka katılmak isteyen varmı okuyabildigimiz kadar okuyalım üstünü kendimiz tamamlariz? Gruba etiketledim bazılarınızi
Ben etiketledim sizi. Okuyacak olanlarla oluşturalım herkesin biraz Meryem suresi okunmuş olsun. Arada hasta olanlar olursa yardım edenler olur.Acaba şey mi yapsakH M buradaki arkadaşlar için ayrı i konu mu açsak? Ya da senin Meryem duası konusunda mi takip etsek transfer olacaklara edeceğimiz dualari
TamamBen etiketledim sizi. Okuyacak olanlarla oluşturalım herkesin biraz Meryem suresi okunmuş olsun. Arada hasta olanlar olursa yardım edenler olur.
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar baya yazışmışsınız yetişemedimkontrole gittim geldim. Çarşamba opu inşallah pazartesi yine kontrolüm var ama sanırım taze transferi yapamıcaz doktorum zayıfsın şişmenden korkuyorum dedi muhtemelen bu ayı pas geçicez ama hayırlısı olsun da
HAngisi hayırlı sonuçlar getirecekse öylesi olsun canimMerhaba kızlar baya yazışmışsınız yetişemedimkontrole gittim geldim. Çarşamba opu inşallah pazartesi yine kontrolüm var ama sanırım taze transferi yapamıcaz doktorum zayıfsın şişmenden korkuyorum dedi muhtemelen bu ayı pas geçicez ama hayırlısı olsun da
Hayırlı sonuçlar olsun inşallahMerhaba kızlar baya yazışmışsınız yetişemedimkontrole gittim geldim. Çarşamba opu inşallah pazartesi yine kontrolüm var ama sanırım taze transferi yapamıcaz doktorum zayıfsın şişmenden korkuyorum dedi muhtemelen bu ayı pas geçicez ama hayırlısı olsun da
Hayrılısı olsun inşallah ama zayıfsın şişmenden korkuyorum u ilk defa duydum başka bir rahatsızlık mı var miyom gibi ?Merhaba kızlar baya yazışmışsınız yetişemedimkontrole gittim geldim. Çarşamba opu inşallah pazartesi yine kontrolüm var ama sanırım taze transferi yapamıcaz doktorum zayıfsın şişmenden korkuyorum dedi muhtemelen bu ayı pas geçicez ama hayırlısı olsun da
Yok pko var bende ohss olmamam içinHayrılısı olsun inşallah ama zayıfsın şişmenden korkuyorum u ilk defa duydum başka bir rahatsızlık mı var miyom gibi ?
hımmm kişiye göre değişiyor işlemlerYok pko var bende ohss olmamam için
AmH kaçtı canimYok pko var bende ohss olmamam için
Bu test ne zaman isteniyor benden hiç istenmedi de ?AmH kaçtı canim
Ben Cocugumuz olmuyor dediğimde doktor eşinden spermiyogram senden TSH amh T3 T4 vs vs istiyorum dedi adetin 2. GünündeBu test ne zaman isteniyor benden hiç istenmedi de ?
Benden de test istemisti ama amh yok içindeBen Cocugumuz olmuyor dediğimde doktor eşinden spermiyogram senden TSH amh T3 T4 vs vs istiyorum dedi adetin 2. Gününde
Anti Mullerian Hormonu (Amh) yumurta rezervinin ne kadar kaldığı hakkında bilgi verir menopoz yaşını hesaplamak mümkün oluyor yani bı nevi eğer az kalmışsa tedavinin süresi ona göre ayarlanıyorBu test ne zaman isteniyor benden hiç istenmedi de ?
Anti hivAnti Mullerian Hormonu (Amh) yumurta rezervinin ne kadar kaldığı hakkında bilgi verir menopoz yaşını hesaplamak mümkün oluyor yani bı nevi
Ben düzenli adet olurum kilo problemim yok ayrıca adetin 2.gununde vajinal ultrasonlada bakıldı minik kist bile yok yumurtaliklarin çok güzel çalışıyor dedi ama yine de istedi amh yiAnti hiv
HCV
Hbsag
Tsh
Anti tpo
Anti tiroglobulin antikor
T3
T4
Prolaktin vs var ama amh yok
Demek herkesten istenmiyor ya kilo ya düzensizlik ya da pco olanlardan mi isteniyor acaba
Kimi de transfer sonrası fitil veriyormuş Protestan i benim igne meselaBen düzenli adet olurum kilo problemim yok ayrıca adetin 2.gununde vajinal ultrasonlada bakıldı minik kist bile yok yumurtaliklarin çok güzel çalışıyor dedi ama yine de istedi amh yi
Dediğim gibi erken menopoz cogaldigi için bir an önce tüp bebek gerekiyorsa diye istedi belki ama bende problem çıkmadı o yüzden yumurta dondurma vs işlemine kalkismadik yani