Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Meryem suresi grubuna başka katılmak isteyen varmı okuyabildigimiz kadar okuyalım üstünü kendimiz tamamlariz? Gruba etiketledim bazılarınızi
Bende Kuran i Kerim okuyabiliyorum hamdolsun ama suan bel ağrısından yatıyorum surekli ve akıntı var tesbih vs çekebilirim inşallah toparlanınca da okumak isterim

Acaba şey mi yapsak H M buradaki arkadaşlar için ayrı i konu mu açsak? Ya da senin Meryem duası konusunda mi takip etsek transfer olacaklara edeceğimiz dualari
Ben etiketledim sizi. Okuyacak olanlarla oluşturalım herkesin biraz Meryem suresi okunmuş olsun. Arada hasta olanlar olursa yardım edenler olur.

Hayırlısı olsun inşallah

HAngisi hayırlı sonuçlar getirecekse öylesi olsun canim

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Hayrılısı olsun inşallah ama zayıfsın şişmenden korkuyorum u ilk defa duydum başka bir rahatsızlık mı var miyom gibi ?

Anti Mullerian Hormonu (Amh) yumurta rezervinin ne kadar kaldığı hakkında bilgi verir menopoz yaşını hesaplamak mümkün oluyor yani bı nevi
Anti hiv
HCV
Hbsag
Tsh
Anti tpo
Anti tiroglobulin antikor
T3
T4
Prolaktin vs var ama amh yok

Demek herkesten istenmiyor ya kilo ya düzensizlik ya da pco olanlardan mi isteniyor acaba

Anti hiv
HCV
Hbsag
Tsh
Anti tpo
Anti tiroglobulin antikor
T3
T4
Prolaktin vs var ama amh yok

Demek herkesten istenmiyor ya kilo ya düzensizlik ya da pco olanlardan mi isteniyor acaba
Ben düzenli adet olurum kilo problemim yok ayrıca adetin 2.gununde vajinal ultrasonlada bakıldı minik kist bile yok yumurtaliklarin çok güzel çalışıyor dedi ama yine de istedi amh yi
Dediğim gibi erken menopoz cogaldigi için bir an önce tüp bebek gerekiyorsa diye istedi belki ama bende problem çıkmadı o yüzden yumurta dondurma vs işlemine kalkismadik yani

Kimi de transfer sonrası fitil veriyormuş Protestan i benim igne mesela

Kurumdan kuruma şema degisiyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…