Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhabalar arkada 2015 tılında tup bebek tedavisi ile oglum oldu suan 6 yasında Ekim ayında tekrardan konusmak ıcın muane ıcın gıttık benım sekerim oldugu ıcın 3ay once ınsulıne baslamısdım iyiki erkenden gıtmıs ım cunku 3ay ortalamın 6 olması lazımdı 3ay once 13du bu 3ay ıcınde dikkat ederek ve ınsulıne 7.4 salı ve carsamba olcumlerımı ıstedı endokrin doktorum bugun baktı tup bebek tedavisine baslayabılırsınız dedı ıns.. Kasım ayında adetın ıkıncı gunu gıdecem dondurulmuş embriyolarım vardı 2015de ıns Cozuldugunde sıkıntı olmadan ilerler... Dondurlmus embriyo ile baslayan arkadaşlar varmı aynı sistem devamı yoksa Bı degısıklık varmı tedavide bilgisi olan varmı Allah tum isteyen herkese bu zorlu surecde yardımcımız olsun gonlumuze gore saglıkla haberler alalım

Var burada dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan ama kim hatirlayamadim aysunayy galiba

Yiyip kilo almiyorum de de senden de nefret ediyim
Yok valla aksine yemeyip de kilo alandanım şaşırdım kendime
Aa olur mu estf kiöseyi üzmek için söylemedim üzülürüm yanlış anladıysanız. Ne güzel annrniz varken hep onlarla vakit geçirin en güzeli

Patlıcan yapmıştım bugunnn
Dün lahmacun yerine karnıyarık yapmıştım tüh keşke resim atsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…