Ama 0.74 iyi canim benim 0.5 idi 1 yil once...Dr prp yapmasa hep 1 tane yumurta çıkıyordu...sende sayi kac oluyorBen de geçen ay amh baktırdım 0,74 çıktı
Aa olur mu estf kiöseyi üzmek için söylemedim üzülürüm yanlış anladıysanız. Ne güzel annrniz varken hep onlarla vakit geçirin en güzeliÇok özür dilerim az önceki yazı için Rabbim kabrini nur etsin inşllah hakkını helal et lütfen
Özür dileriz apla affitNasıl bir geçmiş kitlediniz yaaaaa oku oku bitiremedim gözlerim ha böyle şasi kalacak
Afitmiyommmm yafff parmağım da uyuştu beğen bbegenÖzür dileriz apla affit
Ben bugun lohmocon yocommmmm valla canınız çeksin sizde alın siparis verin lahmacun günümüz olsun
Dunden beri aklımda yaa oburiks oldumm
Ay çok severim batilcanPatlıcan yapmıştım bugunnn
Koy dolaba yarın yersin patlicanı lahhmacuuuuun söylePatlıcan yapmıştım bugunnn
Listeye nereden bakacauğum yav bualmadımListeye adını yazmadiklarim beni etiket yapın
Veeeee kimin OPU olacak kimin transfer olacak yazinnn dua baslatalimmmm
En başa gekmen lazim en altta sayfa sayısı her oklar varya en başa basListeye nereden bakacauğum yav bualmadım
Listeye nereden bakacauğum yav bualmadım
heehhh tamamdır buldum :-*En başa gekmen lazim en altta sayfa sayısı her oklar varya en başa bas
Var burada dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan ama kim hatirlayamadimMerhabalar arkada 2015 tılında tup bebek tedavisi ile oglum oldu suan 6 yasında Ekim ayında tekrardan konusmak ıcın muane ıcın gıttık benım sekerim oldugu ıcın 3ay once ınsulıne baslamısdım iyiki erkenden gıtmıs ım cunku 3ay ortalamın 6 olması lazımdı 3ay once 13du bu 3ay ıcınde dikkat ederek ve ınsulıne 7.4 salı ve carsamba olcumlerımı ıstedı endokrin doktorum bugun baktı tup bebek tedavisine baslayabılırsınız dedı ıns.. Kasım ayında adetın ıkıncı gunu gıdecem dondurulmuş embriyolarım vardı 2015de ıns Cozuldugunde sıkıntı olmadan ilerler... Dondurlmus embriyo ile baslayan arkadaşlar varmı aynı sistem devamı yoksa Bı degısıklık varmı tedavide bilgisi olan varmı Allah tum isteyen herkese bu zorlu surecde yardımcımız olsun gonlumuze gore saglıkla haberler alalım
Tutar tutar o yuzden ayristirma yapılıyor zaten yaMorfoloji 0 olduğu halde tüp bebek tutan var mı yaaaaaa kimisi tutmaz falan diyor
Tutar tutar o yuzden ayristirma yapılıyor zaten ya
Yok valla aksine yemeyip de kilo alandanım şaşırdım kendimeYiyip kilo almiyorum de de senden de nefret ediyim
Aa olur mu estf kiöseyi üzmek için söylemedim üzülürüm yanlış anladıysanız. Ne güzel annrniz varken hep onlarla vakit geçirin en güzeli
Dün lahmacun yerine karnıyarık yapmıştım tüh keşke resim atsaydımPatlıcan yapmıştım bugunnn