- 8 Şubat 2020
- 636
- 1.106
Canım ben geçen ay yaptırdım histeroskopi korkulcak bişey yok zaten uyuyup uyanıyosun anlamıyosun bişey sonrasında ağrım olmamıştı ama kanamam olmuştu yanlış hatırlamıyosam bi hafta kadar sürmüştü bana sonrasında verdiği antibiyotik biraz dokunmuştu sadece ağır bi haptı baika sıkıntım olmadı. Benim iki negatifim var diye doktor kontrol amaçlı yapalım dedi bi sıkıntıda çıkmadı şükür tutunmayı kolaylaştırması için bide çizik attı rahimeBen şuan tüp bebek aşamasındayım aşılama hakkım da bitti zaten yeni fark edildi bende polip sonrası hiç kanama falan yaşadın mı bazı yerlerde okudum kana oluyormuş sonrası da
Demek ki o polipler agri yaptı size sonuçta işlem yapıldı hassaslasti o yüzdendir.Merhaba, ben 28 eylülde histereskopi oldum. Doktorum ilk muayenede polip olduğunu rahim içinde sıkıntılar olduğunu transferden önde bu sorunları çözeceğimizi iletti.yumurta toplamadan sonra odaya geldiğinde direk rahim filmi çektirmene gerek yok sen hazır hissettiğinde gel histereskopi yapalım sonra transfer dedi. Çok korkmuştum yumurta toplamadaki gibi agrım olacak diye ama hiç agrım sancım olmadı. Şuan dinlenme aşamasındayım aralık gibi trasfere başlarım heralde
Cnm aradılar sorun yok dediler ama kaçtanesi sağlıklı bilgisini ben veremiyorum doktorunuz sizi arıycktır dedi transfer zamanısenin istisnasin o zaman stresden bekliyorsun ya ondan gelmiyordur .
Ama olunca rahatlıyor insan o şişkinlik vs gidiyo bi oh diyosun
Dualarım sizlerle Rabbim ilk denemede yüzünüzü güldürsün inşAy maşallah bizimde ilk seferde tutarsa var ya ahtımız var @Byrmseyda2505 ile galatada çılgınlar gibi bağıracağız
Ben de geçen ay amh baktırdım 0,74 çıktıBenim amh düşük her ay 1 yumurta oluyordu prp yapti doktorum sayi 6 ya cikti mucize resmen3 u toplandi ve de 5 e geldi..gercekten sayıdan cok labratuvar cok onemliymis iyice anladim
Olabilir valla çok zorlanmıştım yumurta toplamada. Ama histereskopi çok kolay geçti sonrasında 1 hafta hafif kanamam oldu. Şimdide transferden korkuyorum agrır mı acaba diyeDemek ki o polipler agri yaptı size sonuçta işlem yapıldı hassaslasti o yüzdendir.
Cunku normalde hiç agri sizi olmuyor çok rahat opu işlemi sedasyon veriyorlar işlem bitince uyaniryosunuz yaptırmayanlar için diyorum
Neresi burasıCnm aradılar sorun yok dediler ama kaçtanesi sağlıklı bilgisini ben veremiyorum doktorunuz sizi arıycktır dedi transfer zamanı
Yok o daha kolay normal vajinal muayene de ki gibi hissediyorsunuz o kadar .Olabilir valla çok zorlanmıştım yumurta toplamada. Ama histereskopi çok kolay geçti sonrasında 1 hafta hafif kanamam oldu. Şimdide transferden korkuyorum agrır mı acaba diye
Devlet hastanesinde yaptırdıkNeresi burası
Bizi direk embriyolog aradi 1.gun 3.gun 5.gun hep onlar bilgi verdi
Zaten arıyan labarator embriyolog aradı ama onlar bilgi veremiyormuş doktor arayıp bilgi verck dediNeresi burası
Bizi direk embriyolog aradi 1.gun 3.gun 5.gun hep onlar bilgi verdi
Zaten arıyan labarator embriyolog aradı ama onlar bilgi veremiyormuş doktor arayıp bilgi verck dedi
Ederim ederim duanızı eksik etmeyinklasik devlet hastanesi diyaloğu.
Hadi bakalim doktorunuz arayınca haber edin
Kanama yaşamadım birkaç gün agir is yapma demislerdi annemde kaldim 3/4 gün dinlendimMide de raksediyor üffffff bol acılı acılı birazdan diyetisyene gidicem geldi kesin geri kilolar
Ayyyy çok sevindim mevlam yardımcın olsun inşallah
Ben şuan tüp bebek aşamasındayım aşılama hakkım da bitti zaten yeni fark edildi bende polip sonrası hiç kanama falan yaşadın mı bazı yerlerde okudum kana oluyormuş sonrası da
Banada rahim filmi falan demedş 2019 da Fatih'te Hekimoğlu var orda çektirmiş tim ben hemde ilaçlı karnım patlayacak sandım o kadar ki zordu benim için çekilmesiMerhaba, ben 28 eylülde histereskopi oldum. Doktorum ilk muayenede polip olduğunu rahim içinde sıkıntılar olduğunu transferden önde bu sorunları çözeceğimizi iletti.yumurta toplamadan sonra odaya geldiğinde direk rahim filmi çektirmene gerek yok sen hazır hissettiğinde gel histereskopi yapalım sonra transfer dedi. Çok korkmuştum yumurta toplamadaki gibi agrım olacak diye ama hiç agrım sancım olmadı. Şuan dinlenme aşamasındayım aralık gibi trasfere başlarım heralde
İnşallah bende hiç birşey hissetmeden gelirim evime olduktan sonra dinlen falan dedi mi doktor yoksa normal hayatına devam mı et dedi acabaCanım ben geçen ay yaptırdım histeroskopi korkulcak bişey yok zaten uyuyup uyanıyosun anlamıyosun bişey sonrasında ağrım olmamıştı ama kanamam olmuştu yanlış hatırlamıyosam bi hafta kadar sürmüştü bana sonrasında verdiği antibiyotik biraz dokunmuştu sadece ağır bi haptı baika sıkıntım olmadı. Benim iki negatifim var diye doktor kontrol amaçlı yapalım dedi bi sıkıntıda çıkmadı şükür tutunmayı kolaylaştırması için bide çizik attı rahime
Amin amin hele bi gelsin o günDualarım sizlerle Rabbim ilk denemede yüzünüzü güldürsün inş
Hangi devlet hastanesi acabaDevlet hastanesinde yaptırdık
Bana yine anne eve gözükecek deseneKanama yaşamadım birkaç gün agir is yapma demislerdi annemde kaldim 3/4 gün dinlendim
Ben bugun lohmocon yocommmmm valla canınız çeksin sizde alın siparis verin lahmacun günümüz olsunBanada rahim filmi falan demedş 2019 da Fatih'te Hekimoğlu var orda çektirmiş tim ben hemde ilaçlı karnım patlayacak sandım o kadar ki zordu benim için çekilmesibu doktor da benim bütün tahlillerin sonuçlsrimi biliyordu zaten direk adet ol gel gün verelim yapalım küçük bi işlem dedi beklemedeyim bakalım
İnşallah bende hiç birşey hissetmeden gelirim evime olduktan sonra dinlen falan dedi mi doktor yoksa normal hayatına devam mı et dedi acaba
Amin amin hele bi gelsin o günefsunn210102 sözümdeyim hala galata beklesin bizi
Hangi devlet hastanesi acaba
Bana yine anne eve gözükecek deseneahhhh anacımmm yaaaa
yiyin yiyin can boğazdan gelirrrrBen bugun lohmocon yocommmmm valla canınız çeksin sizde alın siparis verin lahmacun günümüz olsun
Dunden beri aklımda yaa oburiks oldumm
Ohhhhh afiyet bal şeker olsun 2 haftada kilo alamışım sabit kalmışımBen bugun lohmocon yocommmmm valla canınız çeksin sizde alın siparis verin lahmacun günümüz olsun
Dunden beri aklımda yaa oburiks oldumm
Yiyip kilo almiyorum de de senden de nefret ediyimOhhhhh afiyet bal şeker olsun 2 haftada kilo alamışım sabit kalmışım
Ağır iş yapma demişti canım ilk gün zaten narkozdan sersem oluyor insan sonrada bikaç gün uzandım genelde. anneciğimi bikaç ay çnce kaybettimBanada rahim filmi falan demedş 2019 da Fatih'te Hekimoğlu var orda çektirmiş tim ben hemde ilaçlı karnım patlayacak sandım o kadar ki zordu benim için çekilmesibu doktor da benim bütün tahlillerin sonuçlsrimi biliyordu zaten direk adet ol gel gün verelim yapalım küçük bi işlem dedi beklemedeyim bakalım
İnşallah bende hiç birşey hissetmeden gelirim evime olduktan sonra dinlen falan dedi mi doktor yoksa normal hayatına devam mı et dedi acaba
Amin amin hele bi gelsin o günefsunn210102 sözümdeyim hala galata beklesin bizi
Hangi devlet hastanesi acaba
Bana yine anne eve gözükecek deseneahhhh anacımmm yaaaa
Çok özür dilerim az önceki yazı için Rabbim kabrini nur etsin inşllah hakkını helal et lütfenAğır iş yapma demişti canım ilk gün zaten narkozdan sersem oluyor insan sonrada bikaç gün uzandım genelde. anneciğimi bikaç ay çnce kaybettimo yüzden eşim baktı bana saolsun yardımcı oldu herzaman