Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ben şuan tüp bebek aşamasındayım aşılama hakkım da bitti zaten yeni fark edildi bende polip sonrası hiç kanama falan yaşadın mı bazı yerlerde okudum kana oluyormuş sonrası da
Canım ben geçen ay yaptırdım histeroskopi korkulcak bişey yok zaten uyuyup uyanıyosun anlamıyosun bişey sonrasında ağrım olmamıştı ama kanamam olmuştu yanlış hatırlamıyosam bi hafta kadar sürmüştü bana sonrasında verdiği antibiyotik biraz dokunmuştu sadece ağır bi haptı baika sıkıntım olmadı. Benim iki negatifim var diye doktor kontrol amaçlı yapalım dedi bi sıkıntıda çıkmadı şükür tutunmayı kolaylaştırması için bide çizik attı rahime

Demek ki o polipler agri yaptı size sonuçta işlem yapıldı hassaslasti o yüzdendir.

Cunku normalde hiç agri sizi olmuyor çok rahat opu işlemi sedasyon veriyorlar işlem bitince uyaniryosunuz yaptırmayanlar için diyorum

Olabilir valla çok zorlanmıştım yumurta toplamada. Ama histereskopi çok kolay geçti sonrasında 1 hafta hafif kanamam oldu. Şimdide transferden korkuyorum agrır mı acaba diye

Olabilir valla çok zorlanmıştım yumurta toplamada. Ama histereskopi çok kolay geçti sonrasında 1 hafta hafif kanamam oldu. Şimdide transferden korkuyorum agrır mı acaba diye
Yok o daha kolay normal vajinal muayene de ki gibi hissediyorsunuz o kadar .
Enjekte edilirken hafif adet agrisi gibi bisey hissediyorsunuz 10 sn sürüyor bitiyor

Kanama yaşamadım birkaç gün agir is yapma demislerdi annemde kaldim 3/4 gün dinlendim

Banada rahim filmi falan demedş 2019 da Fatih'te Hekimoğlu var orda çektirmiş tim ben hemde ilaçlı karnım patlayacak sandım o kadar ki zordu benim için çekilmesi bu doktor da benim bütün tahlillerin sonuçlsrimi biliyordu zaten direk adet ol gel gün verelim yapalım küçük bi işlem dedi beklemedeyim bakalım
İnşallah bende hiç birşey hissetmeden gelirim evime olduktan sonra dinlen falan dedi mi doktor yoksa normal hayatına devam mı et dedi acaba
Dualarım sizlerle Rabbim ilk denemede yüzünüzü güldürsün inş
Amin amin hele bi gelsin o gün efsunn210102 sözümdeyim hala galata beklesin bizi
Devlet hastanesinde yaptırdık
Hangi devlet hastanesi acaba
Kanama yaşamadım birkaç gün agir is yapma demislerdi annemde kaldim 3/4 gün dinlendim
Bana yine anne eve gözükecek desene ahhhh anacımmm yaaaa

Ben bugun lohmocon yocommmmm valla canınız çeksin sizde alın siparis verin lahmacun günümüz olsun

Dunden beri aklımda yaa oburiks oldumm

Ağır iş yapma demişti canım ilk gün zaten narkozdan sersem oluyor insan sonrada bikaç gün uzandım genelde. anneciğimi bikaç ay çnce kaybettim o yüzden eşim baktı bana saolsun yardımcı oldu herzaman

Ağır iş yapma demişti canım ilk gün zaten narkozdan sersem oluyor insan sonrada bikaç gün uzandım genelde. anneciğimi bikaç ay çnce kaybettim o yüzden eşim baktı bana saolsun yardımcı oldu herzaman
Çok özür dilerim az önceki yazı için Rabbim kabrini nur etsin inşllah hakkını helal et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…