- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Eşimden 1400 mü ne istediler valla geriye kalan trasfer sonrası dedi hemşirebizim yumurta toplama günü bütün ödeme tahsil edildi.
Biz kebapcidayiz sende gelYeter yav 16 saattir açım burda
Bende özel de yaptırıyorum transfer ücretini dun ödedikEşimden 1400 mü ne istediler valla geriye kalan trasfer sonrası dedi hemşire
Çok şükür görünce doktorlari ilgilerini vs korkularım gecdi, içim rahat başlayacağım o yuzden.allahim hepimize hayırlı evlatlar versin.aleme de çok iyi diyorlar ama orası bana acayip kötü geldi orada pınar hoca var çok bilgili dediler ama ben bir gördüm donuk bir hanım bana böyle konuşacak anlatacak söyleyecek benim dr çok eğlenceli ama bu da iş görmez baksana 1 yumurtam çıktı adam eğlenceli olsa ne olur ..
Büyük hastaneden korkma eğiyim araştırmadan korkma oradaki dr sıradan dr değiller.
BenBiz kebapcidayiz sende gelbiri en son lahmacun yaptırıyordu
aynen bende öyle hangi hastanedesin ücret paylaşabilir misin .Bende özel de yaptırıyorum transfer ücretini dun ödedik
Gerisini de hep işlem günleri ödemiştik
Ben rapor için doktor doktor gezerken heryerini ezberledim sorun yokBende biliyorum o hastaneyi eltimşn bebeği 5 ay yoğum bakim ünitesinde kaldı sürekli hergün git gel yaprık hastaneye doktorlar gerçekten çok iyi ve hastane çok temiz güzel de
Çam sakura güzel hastane kocaman da giren çıkmak bilmiyo girdiğin yeri çıkışta bulamıyorsun
Bahceci benim ki 12 bin di tüp bebek tedavi ücreti, 2550 transferaynen bende öyle hangi hastanedesin ücret paylaşabilir misin .
Özel bana 25 milyar çıkardı herşey dahil dedim napıyosunuz da bu kadar para hattaBende özel de yaptırıyorum transfer ücretini dun ödedik
Gerisini de hep işlem günleri ödemiştik
Bahçeciye çok iyi diyorlar hakkınızda hayırlısı rabbim tez zamanda bebelerimizi nasip etsinBahceci benim ki 12 bin di tüp bebek tedavi ücreti, 2550 transfer
Rahim dinlendirmede yani yumurta toplama ne kadardı unuttum suan ama ilaclar iğneler toplam 20 bin i buldu
Neresi buraÖzel bana 25 milyar çıkardı herşey dahil dedim napıyosunuz da bu kadar para hattaefsunn210102 gittiği hastanede benim abim çalılıyordu şimdi davalık oldular o hastane sadece para tuzağı neymiş hep ünlüler geliyormuş uygunmuş gecen sene mi ne meme kanseri teşfiki için bölüm oluşturdular Gülben Ergen geldi ama fiyasko başka birşey değil doktor için bişey diyemem ama oradan çıkan abmin hanimi orda normal ilaçlarla hamile kaldı orada doğum yaptı geceliği 500 600 orada çalışıyor olmasına rağmen
evet içinde yürüyen merdiven olunca işte dilek pastanesi olunca sanıyorlar lüks hastane ama abartıyorlar ya masrafları ödeyemedin diyelim içeride denizbank bankası var ufak biliorsun kredi çektriyorlar düşün ticarete bakÖzel bana 25 milyar çıkardı herşey dahil dedim napıyosunuz da bu kadar para hattaefsunn210102 gittiği hastanede benim abim çalılıyordu şimdi davalık oldular o hastane sadece para tuzağı neymiş hep ünlüler geliyormuş uygunmuş gecen sene mi ne meme kanseri teşfiki için bölüm oluşturdular Gülben Ergen geldi ama fiyasko başka birşey değil doktor için bişey diyemem ama oradan çıkan abmin hanimi orda normal ilaçlarla hamile kaldı orada doğum yaptı geceliği 500 600 orada çalışıyor olmasına rağmen
Doktorumun o olması hahahhahahhahahahaBahçeciye çok iyi diyorlar hakkınızda hayırlısı rabbim tez zamanda bebelerimizi nasip etsin
görüşmeye gittim de ben remzi abalı ile resmen kavga edecektik dalga geçer gibi konuşmalar yaptı.
Belki e2nin düşük olcağını düşünmüştür yumurta çok toplamadıysa opudan önce tsh da bakıyor evet sanırım 2.50 nin altındaysa transfer yapıyorlarbenden e2 test, felan yapmadılar niyeyse opu oldum çıktım embryom az olunca donmuşa çevirdi birde tsh yüksek biraz düşer diye.
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Özel Gaziosmanpaşa HastanesiNeresi bura
Benden önce yazmışsın
Benden önce bir kıza sinirlendi görüşmeye gelen açıkcası sonra bana geldi iş ben bütün tahlillerimi götürdüm eşimden kaynaklı varikosel mofoloji 0 sperm sayı düşüklüğü maşallah her şey bizde mevcut bende rahim filmimden tut kan lara kadar götürdüm o istedi ki muayene olayım bende 750 tl verip muayene olmadım tahlillerime baktı birşey bulamayınca tuttu bana dedi eşinde hata var diye arkana yaslanma sende sorun varsa ya bilmem ne kesin tüp bebek sizin başka olmaz beni yatırdı masaya tüplere t olsun diye cihazla açtı sonrasında rahim çatımı genişletti de bir sürü işlem saydı dedim memorialden geliyorum adam sende bir sıkıntı yok muayene de oldum dedim tüp bebek ile görüşeceksin dedi göz dr geldiğimi düşünmüyrum bende yerindeyim zaten dedi işi varmış çıkacakmış zaten benle konuşmak yerine bana dosya hazırladılar her evrak tahlil resimlerini çektiler görsen odaya giren çıkan dolu dikkatim bile dağıldı çıkarken de dedim ama reklamlar aldatıyor siz resmen para tuzağısınız gerekli yerlere yazıcam tamam gel yardımcı olayım dedi muayane için bende çıktım geldim.Doktorumun o olması hahahhahahhahahaha
Ama tanidik hekimler önerdi bana onu sağlık sektorundeydim ben pandemi zamanı ayrılmıştm
Ne oldu ki
ataktayım cano ismini yayıyorum bilen yazsınBenden önce yazmışsın