Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Belki e2nin düşük olcağını düşünmüştür yumurta çok toplamadıysa opudan önce tsh da bakıyor evet sanırım 2.50 nin altındaysa transfer yapıyorlar
İnsanın doktoru kendi olacak derlredi de bu kadar üstüne düşmezdik gerçekten .
Böyle bir grup olmalı ya tüp beben anneleri diye spanton dan çok çok farklı allah günah yazmasın da bazen diyorum rabbim şifamızı arıyoruz sen yoldan şaşırtma gaybı mı değiştiyorlar iye düşünüyorum her olacak şeye bir ilaç bir tedavisi var gerçi kısmet var ama ne bileyim.

Benden önce bir kıza sinirlendi görüşmeye gelen açıkcası sonra bana geldi iş ben bütün tahlillerimi götürdüm eşimden kaynaklı varikosel mofoloji 0 sperm sayı düşüklüğü maşallah her şey bizde mevcut bende rahim filmimden tut kan lara kadar götürdüm o istedi ki muayene olayım bende 750 tl verip muayene olmadım tahlillerime baktı birşey bulamayınca tuttu bana dedi eşinde hata var diye arkana yaslanma sende sorun varsa ya bilmem ne kesin tüp bebek sizin başka olmaz beni yatırdı masaya tüplere t olsun diye cihazla açtı sonrasında rahim çatımı genişletti de bir sürü işlem saydı dedim memorialden geliyorum adam sende bir sıkıntı yok muayene de oldum dedim tüp bebek ile görüşeceksin dedi göz dr geldiğimi düşünmüyrum bende yerindeyim zaten dedi işi varmış çıkacakmış zaten benle konuşmak yerine bana dosya hazırladılar her evrak tahlil resimlerini çektiler görsen odaya giren çıkan dolu dikkatim bile dağıldı çıkarken de dedim ama reklamlar aldatıyor siz resmen para tuzağısınız gerekli yerlere yazıcam tamam gel yardımcı olayım dedi muayane için bende çıktım geldim.
Aaaa çok şaşırdım 😬 ben hep iyi saatlerine geldim demek 😁😁😁

Bende 2 senedir demiyoruz olmuyor dedim oda aşılama.ile vakit kaybetmeyelim hem maddi hem.manevi yorar sizi de

Direk.sonuca ulaşabileceğimiz yoldan gidelim eğer olursa öyle olsun dedi bizde tamam dedik başladık.

Aşılama işlemi ki benim esimin spermin de sorun yok bende de hicbisey yok ama biraz gereksiz geliyo zaten olsa olacak ayni şey yani ayrı ayrı ücret zaman boşa kayıp gibi geliyor ne bilim 🤷‍♀️

Bende 2 senedir demiyoruz olmuyor dedim oda aşılama.ile vakit kaybetmeyelim hem maddi hem.manevi yorar sizi de

Direk.sonuca ulaşabileceğimiz yoldan gidelim eğer olursa öyle olsun dedi bizde tamam dedik başladık.

Aşılama işlemi ki benim esimin spermin de sorun yok bende de hicbisey yok ama biraz gereksiz geliyo zaten olsa olacak ayni şey yani ayrı ayrı ücret zaman boşa kayıp gibi geliyor ne bilim 🤷‍♀️
Ben iki ayrı özelde aşilama denedim olmadı tavsiye üzerine devlete gitmeye başladım hayırlısı böyle demkki bizim için

Aşılama işlemi ki benim esimin spermin de sorun yok bende de hic bisey yok ama biraz gereksiz geliyo zaten olsa olacak ayni şey yani ayrı ayrı ücret zaman boşa kayıp gibi geliyor ne bilim 🤷‍♀️
Valla belki de ben strseli bir saate denk geldim ama bilemiyorum
hakkınızda hayırlısı olsun bahçeci çok iyi bir yer sonuçta adamın tavrı bu kadar sıkıntı olmaz düşünmeyin aşılamaya zaten çok olur gözüyle bakmıyorlar ama devlete gitseydiniz direk aşılama derlerdi .

Valla belki de ben strseli bir saate denk geldim ama bilemiyorum
hakkınızda hayırlısı olsun bahçeci çok iyi bir yer sonuçta adamın tavrı bu kadar sıkıntı olmaz düşünmeyin aşılamaya zaten çok olur gözüyle bakmıyorlar ama devlete gitseydiniz direk aşılama derlerdi .
Zaten devlette 3 aşılama hakkın var olumsuz sonuç okursa seni raporlu tüp bebek yapıyorlar yoksa yok

Benim gittiğim hastaneden opu işleminden snra enfeksiyon kapmış birisi doktorla kavgalık duruma gelmiş birisi yorum yapmıştı telefonları açan yok çok köhne bir yer diye ama öyle bir yer değil yani sonucumuz iyi olsun da inşallah hepimiz sonucu pozitif görürüz.

Zaten devlette 3 aşılama hakkın var olumsuz sonuç okursa seni raporlu tüp bebek yapıyorlar yoksa yok
şimdi bende devlete başlasaydım aşılama mı yapacaktı ilk düşük spermle morfoloi sıfır bence onun da bir ayrımı vardır.
aşılama doğalın çok az değiştirilmişi 2 yıldır doğal kalmayan birine aşılama da ne bileyim.

Benim gittiğim hastaneden opu işleminden snra enfeksiyon kapmış birisi doktorla kavgalık duruma gelmiş birisi yorum yapmıştı telefonları açan yok çok köhne bir yer diye ama öyle bir yer değil yani sonucumuz iyi olsun da inşallah hepimiz sonucu pozitif görürüz.
Amşn amin inşallah tek temennimiz duamız pozitif görebilmek gerçi bana hala bazen rüya gibi geliyor buralara kadar gelebilmek ama hayırlısı işte

şimdi bende devlete başlasaydım aşılama mı yapacaktı ilk düşük spermle morfoloi sıfır bence onun da bir ayrımı vardır.
aşılama doğalın çok az değiştirilmişi 2 yıldır doğal kalmayan birine aşılama da ne bileyim.
Yok zaten sizin durumunuza bakılır öyle ilerleme sağlanırdı büyük ihtimal benşm dedim ya sıkıntımız yotku bizim ve her halükarda hamile kalırsın dediler bana ama raporlu oldum ve tüp bebek seviyesine geldim

Yok zaten sizin durumunuza bakılır öyle ilerleme sağlanırdı büyük ihtimal benşm dedim ya sıkıntımız yotku bizim ve her halükarda hamile kalırsın dediler bana ama raporlu oldum ve tüp bebek seviyesine geldim
Çok entersan bir şey anlatayım mı
arkdaşaşla beraber gitmiştik muayene olduk tüp bebek için sol yumrutalığını göremediler senin durumun çok vahim dediler bahçeci de + memorial de aynısını söyledi kız bir üzgün döndü evine meğer hamileymiş muayene olurken 1 yumurtası var amh 0,5 yani demek istediğim rabbim verince veriyor bizlere de versin.

İnsanın doktoru kendi olacak derlredi de bu kadar üstüne düşmezdik gerçekten .
Böyle bir grup olmalı ya tüp beben anneleri diye spanton dan çok çok farklı allah günah yazmasın da bazen diyorum rabbim şifamızı arıyoruz sen yoldan şaşırtma gaybı mı değiştiyorlar iye düşünüyorum her olacak şeye bir ilaç bir tedavisi var gerçi kısmet var ama ne bileyim.
İnş hepimizin hakkında hayırlısı olsun zor süreçlerden geçiyoruz. Doğal yolla hamile kalanlar yatıp kalkıp şükretmeli ne büyük bi nimet böyle bir zamanda. Bizim sınavımız da buymuş Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin inş

İnş hepimizin hakkında hayırlısı olsun zor süreçlerden geçiyoruz. Doğal yolla hamile kalanlar yatıp kalkıp şükretmeli ne büyük bi nimet böyle bir zamanda. Bizim sınavımız da buymuş Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin inş
Aminnn inşallah.

Merhaba, benim de çikolata kistim var. 6,5-7 yıl kadar öğrenmiştim ancak bekardım o zamanlar, 1.5 yıllık tedavi sonucu ameliyat yapalım demişlerdi ama sonra tekrarladı kistler. Evlendikten sonra gebelik için bir süre bekledik bu süreçte hiç tedavi olmadım. En son doktorum tüp bebek önerdi, görüşmeleri yaptık ama bu ay için başlayamadık. :KK43: Kasım ayında ilk kez tüp bebek sürecine başlayacağız bakalım hayırlısıyla. Ben de çok merakla bekliyor ve heyecanla sizleri takip ediyorum bir süredir. Hayırlısıyla hepimiz pozitifi görüp sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alır hatta sağlıkla güzellikle büyütürüz diyorum. :KK68:

Merhaba, benim de çikolata kistim var. 6,5-7 yıl kadar öğrenmiştim ancak bekardım o zamanlar, 1.5 yıllık tedavi sonucu ameliyat yapalım demişlerdi ama sonra tekrarladı kistler. Evlendikten sonra gebelik için bir süre bekledik bu süreçte hiç tedavi olmadım. En son doktorum tüp bebek önerdi, görüşmeleri yaptık ama bu ay için başlayamadık. :KK43: Kasım ayında ilk kez tüp bebek sürecine başlayacağız bakalım hayırlısıyla. Ben de çok merakla bekliyor ve heyecanla sizleri takip ediyorum bir süredir. Hayırlısıyla hepimiz pozitifi görüp sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alır hatta sağlıkla güzellikle büyütürüz diyorum. :KK68:
Amin canım hoşgeldin send3 aramıza Rabbim yardımcın olsun öncelikle inşallah en kısa zamanda sendende pozitif güzel haberler alırız :KK50::KK74:

X