Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Arkadaşlar ben 11 kasımda transfer oldum. Transfer sonrası 8. Gün değerim 140, 11. Gün değerim 506,15. Gün değerim 2020 çıktı. Bugün 19. Gün 4940 çıkmış ama artış düşük dedi doktor. Ultrason bakılması lazım dedi. Dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir mi çok korkuyorum
11.gunden sonra niye bakmaya devam ediyorki ben dafa önce 2 kere vermiştim dr yeterli bulmuştu zaten artık ultrasonda gözükür dr a mı görünsen😘içini ferah tut yarın doktora git kese görünür icin rahat eder

11.gunden sonra niye bakmaya devam ediyorki ben dafa önce 2 kere vermiştim dr yeterli bulmuştu zaten artık ultrasonda gözükür dr a mı görünsen😘içini ferah tut yarın doktora git kese görünür icin rahat eder
İnşallah canım 🙏🙏🙏🙏yarın sabah gidicem çok korkuyorum. Özellikle dış gebelikten. Doktorum değerin düşük çıkmış yarın hemen ultrason dedi

İnşallah canım 🙏🙏🙏🙏yarın sabah gidicem çok korkuyorum. Özellikle dış gebelikten. Doktorum değerin düşük çıkmış yarın hemen ultrason dedi
Bir çok hastane binden sonraki değerleri göstermiyor bile. 1000 Li değerlerden sonra doktorlar hcg değerine bakmıyor bile. Kese göründükten sonra artık keseye bakılıyor. İçini ferah tut. Bir şey olmamıştır.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım 😘belli bi aralıktan sonra artık 2 katı artmaz cnm içini ferah tut minigin seninle 🤗🤗🤗😘

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla duyarsınız 🙏 benim kendimden yana hiç umudum kalmadı sizlerden iyi haberler alalım
Ben Şişli memorial de tedavi gördüm. İkinci testim iki katına çıkınca “artık değerinize bakmanıza gerek yok. 4 Aralık’ta direkt kalp atışı duymaya gelebilirsiniz” denilmişti. Ben rahat durmayıp iki test yaptım. Testlerim iki katına çıkmayınca korkup doktora yazdım. Tekrar test yaptım diye kızdı bana hatta. Değerin de gayet iyi dedi. Bu değerlerden sonra iki kat artmasına gerek yok denildi. Düşmesi yeterli denildi.

Ben Şişli memorial de tedavi gördüm. İkinci testim iki katına çıkınca “artık değerinize bakmanıza gerek yok. 4 Aralık’ta direkt kalp atışı duymaya gelebilirsiniz” denilmişti. Ben rahat durmayıp iki test yaptım. Testlerim iki katına çıkmayınca korkup doktora yazdım. Tekrar test yaptım diye kızdı bana hatta. Değerin de gayet iyi dedi. Bu değerlerden sonra iki kat artmasına gerek yok denildi. Düşmesi yeterli denildi.
Düşmesi yeterlı derken arkadaşım anlamadım? Ama benim doktorum değerin düşük hemen ultrasonla baktır yarın dedi. Dünya başıma yıkıldı. 2020 fen 4 günde 4940 çok düşükmüş. Benim umudum yok artık 😔

Düşmesi yeterlı derken arkadaşım anlamadım? Ama benim doktorum değerin düşük hemen ultrasonla baktır yarın dedi. Dünya başıma yıkıldı. 2020 fen 4 günde 4940 çok düşükmüş. Benim umudum yok artık 😔
Yanlış yazmışım. Düşmemesi. Bak benim değerlerim de 2 katına çıkmamış. Sen keseyi gördün mü?

Yanlış yazmışım. Düşmemesi. Bak benim değerlerim de 2 katına çıkmamış. Sen keseyi gördün mü?
Benim 15. Gün 2020 çıkınca doktor 10 gün sonra ultrason dedi. Ben bugün yani o testten 4 gün sonra tekrar test verdim içime kurt düştü niye bilmiyorum işte oda 4940 geldi dünyam yıkıldı. Kese görünür kesin Ama nerede yani dış gebelik falan olabilir mi? kese yerinde olsa bile değerler böyleyse kalp atışı duyamayız sanırım demi

X